Ухвала
від 08.02.2010 по справі 2а-706/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

08 лютого 2010 року Справа № 2а-706/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Прасов О.О., розглянувши мат еріали адміністративного по зову

за заявою Державної податк ової інспекції у Орджонікідз евському районі м. Запоріжжя

до Закритого акціонерного товариства «Фідес»

про припинення юридичної о соби

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспек ція у Орджонікідзевському ра йоні м. Запоріжжя звернулася із адміністративним позовом до Закритого акціонерного т овариства «Фідес» з адмініст ративним позовом про припине ння юридичної особи.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатись у порядку адміністра тивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення чи в ідмови у відкритті проваджен ня по справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

В процесі підготовчого про вадження суд встановив необх ідність залучення в якості т ретіх осіб на стороні відпов ідача засновників ОСОБА_2 , ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБ А_5, оскільки рішення у справ і може вплинути на їх права, св ободи та інтереси або обов'яз ки.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121, 160, 165 КА С України, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у Запорізькому окружно му адміністративному суді за заявою Державної податкової інспекції у Орджонікідзевсь кому районі м. Запоріжжя до За критого акціонерного товари ства «Фідес» про припинення юридичної особи.

2. Залучити в якості третіх о сіб на стороні відповідача: ОСОБА_2, який мешкає за адрес ою АДРЕСА_1; ОСОБА_3, яки й мешкає за адресою АДРЕСА_ 2, ОСОБА_4, який мешкає за а дресою 69096, АДРЕСА_3, ОСОБА _5, який мешкає за адресою А ДРЕСА_4.

Призначити судове засідан ня 01 березня 2010 року о 14:00 яке б уде проводитися суддею Прасо вим О.О. одноособово в приміще нні Запорізького окружн ого адміністративного суду з а адресою: м. Запоріжжя, вул. Кр емлівська, 65в, каб.149.

4. Зобов' язати:

позивача надати - докумен ти в підтвердження списання фінансових санкцій, нарахова них відповідачу за неподання звітності; довідки про реєст рацію місця проживання/переб ування третіх осіб; оригінал и доданих до позову та витреб уваних документів надати суд у для огляду;

відповідача надати статут ні документи; докази надання звітності до державної пода ткової інспекції; баланс тов ариства за 2009 р.; письмові поясн ення /заперечення/ з приводу о бставин, викладених у позовн ій заяві; листування з позива чем по суті спору /при наявнос ті/; у випадку невизнання позо вних вимог нормативно та док ументально обґрунтувати зап еречення на позов; належним ч ином засвідчені копії витреб уваних документів надати у с праву, оригінали - суду для о гляду.

третім особам - надати докум енти, які посвідчують особу т а документи, які посвідчують правовий статус відповідача (Свідоцтво про державну реєс трацію, довідка про включенн я до Єдиного державного реєс тру, Статут); баланс товариств а за 2009 р.; доручення на предста вника; письмові нормативно т а документально обґрунтован і пояснення по суті спору; на лежним чином засвідчені копі ї витребуваних документів на дати у справу, оригінали - су ду для огляду. Запропон увати відповідачу у разі нев изнання адміністративного п озову подати суду письмові з аперечення проти позову та д окази на обґрунтування цих з аперечень до 25.02.2010р.

5. Копію даної ухвали на правити сторонам по справі, к опію позовної заяви і додани х до неї документів направит и відповідачу.

6. На судове засідання в икликати осіб, які беруть уча сть у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя О.О. Прасов

Дата ухвалення рішення08.02.2010
Оприлюднено24.06.2011
Номер документу16455744
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної о соби

Судовий реєстр по справі —2а-706/10/0870

Постанова від 29.03.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Постанова від 29.03.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 08.02.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Постанова від 29.03.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 08.02.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні