Ухвала
від 08.02.2010 по справі 2а-706/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

6.6.2

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі т а призначення справи до розг ляду

08 лютого 2010 року справа № 2а-706/10/0870

Суддя Запорізького окруж ного адміністративного суду Прасов О.О., розглянувш и матеріали адміністративно го позову

за заявою Державної по даткової інспекції у Орджоні кідзевському районі м. Запор іжжя

до Закритого акціонерн ого товариства «Фідес»

про припинення юридичн ої особи

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспек ція у Орджонікідзевському ра йоні м. Запоріжжя звернулася із адміністративним позовом до Закритого акціонерного т овариства «Фідес» з адмініст ративним позовом про припине ння юридичної особи.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатись у порядку адміністра тивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення чи в ідмови у відкритті проваджен ня по справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

В процесі підготовчого про вадження суд встановив необх ідність залучення в якості т ретіх осіб на стороні відпов ідача засновників ОСОБА_2 , ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБ А_5, оскільки рішення у справ і може вплинути на їх права, св ободи та інтереси або обов'яз ки.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121, 160, 165 КА С України, суддя,

УХВАЛИВ :

1. Відкрити провадження у Запорізькому окружному ад міністративному суді за заяв ою Державної податкової інсп екції у Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя до Закрит ого акціонерного товариства «Фідес» про припинення юрид ичної особи.

2. Залучити в якості третіх о сіб на стороні відповідача: ОСОБА_2, який мешкає за адрес ою АДРЕСА_1; ОСОБА_3, яки й мешкає за адресою АДРЕСА_ 2, ОСОБА_4, який мешкає за а дресою 69096, АДРЕСА_3, ОСОБА _5, який мешкає за адресою А ДРЕСА_4.

3. Призначити судове засідан ня на 01.03.2010 року о/об 14 год. 00 хв., яке буде проводитися суддею Пра совим О.О. одноособово в примі щенні Запорізького окру жного адміністративного суд у за адресою: м. Запоріжжя, вул . Кремлівська, 65в, каб.149.

1. Зобов' язати:

позивача надати - докум енти в підтвердження списанн я фінансових санкцій, нарахо ваних відповідачу за неподан ня звітності; довідки про реє страцію місця проживання/пер ебування третіх осіб; оригін али доданих до позову та витр ебуваних документів надати с уду для огляду;

відповідача надати статут ні документи; докази надання звітності до державної пода ткової інспекції; баланс тов ариства за 2009 р.; письмові поясн ення /заперечення/ з приводу о бставин, викладених у позовн ій заяві; листування з позива чем по суті спору /при наявнос ті/; у випадку невизнання позо вних вимог нормативно та док ументально обґрунтувати зап еречення на позов; належним ч ином засвідчені копії витреб уваних документів надати у с праву, оригінали - суду для о гляду.

третім особам - надати докум енти, які посвідчують особу т а документи, які посвідчують правовий статус відповідача (Свідоцтво про державну реєс трацію, довідка про включенн я до Єдиного державного реєс тру, Статут); баланс товариств а за 2009 р.; доручення на предста вника; письмові нормативно т а документально обґрунтован і пояснення по суті спору; на лежним чином засвідчені копі ї витребуваних документів на дати у справу, оригінали - су ду для огляду. Запропонув ати відповідачу у разі невиз нання адміністративного поз ову подати суду письмові зап еречення проти позову та док ази на обґрунтування цих зап еречень до 25.02.2010р.

2. Копію даної ухвали напр авити сторонам по справі, коп ію позовної заяви і доданих д о неї документів направити в ідповідачу.

3. На судове засідання викли кати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не пі длягає та набирає законної с или з моменту прийняття.

Суддя /підпис/ О.О. Прасов

Ухвала набула чинності 08.02.201 0 р.

Суддя О.О. Прасов

Пам' ятка про права т а обов' язки осіб, які беруть участь у справі

Права та обов' язки осіб , які беруть участь у справі (с т.49 КАС України).

1. Особи, які беруть участь у справі, мають рівні процес уальні права і обов'язки.

2. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросо вісно користуватися належн ими їм процесуальними правам и і неухильно виконувати про цесуальні обов'язки.

3. Особи, які беруть участь у с праві, мають право:

1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, пр о всі судові рішення, які ухв алюються у справі та стосуют ься їхніх інтересів;

2) знайомитися з матеріалами справи;

3) заявляти клопотання і від води;

4) давати усні та письмові по яснення, доводи та заперечен ня;

5) подавати докази, брати уча сть у дослідженні доказів;

6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під ча с розгляду справи, задавати п итання іншим особам, які беру ть участь у справі, свідкам, ек спертам, спеціалістам, перек ладачам;

7) подавати заперечення прот и клопотань, доводів і міркув ань інших осіб;

8) знайомитися з технічним записом та журналом судово го засідання і подавати пись мові зауваження до них;

9) робити із матеріалів спр ави виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержув ати копії судових рішень;

10) оскаржувати судові рішен ня у частині, що стосується їх ніх інтересів;

11) користуватися іншими про цесуальними правами, надани ми їм цим Кодексом.

4. Особи, які беруть участь у справі, можуть за власний рахунок додатково замовити т а отримати в суді засвідчен і копії документів і витяги з них.

Права та обов'язки сторі н (стаття 51 КАС України).

1. Крім прав та обов'язків, в изначених у статті 49 цього К одексу, позивач має право змі нити підставу або предмет ад міністративного позову, збі льшити або зменшити розмір п озовних вимог або відмовитис я від адміністративного позо ву в будь-який час до закінчен ня судового розгляду. Позива ч має право відмовитися від а дміністративного позову й у суді апеляційної чи касацій ної інстанції до закінчення відповідно апеляційного чи касаційного розгляду.

2. Крім прав та обов'язків, ви значених у статті 49 цього Коде ксу, відповідач має право ви знати адміністративний позо в повністю або частково, пода ти заперечення проти адмініс тративного позову.

3. Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стад ії адміністративного процес у, що є підставою для закриття провадження в адміністратив ній справі.

4. Суд не приймає відмови поз ивача від адміністративного позову, визнання адміністра тивного позову відповідачем і не визнає умов примирення сторін, якщо ці дії супереч ать закону або порушують чиї -небудь права, свободи чи інте реси.

Дата ухвалення рішення08.02.2010
Оприлюднено23.03.2010
Номер документу8330858
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичн ої особи

Судовий реєстр по справі —2а-706/10/0870

Постанова від 29.03.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Постанова від 29.03.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 08.02.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Постанова від 29.03.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 08.02.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні