Ухвала
від 01.07.2011 по справі 30/1-10-155
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬК ОЇ ОБЛАСТІ



УХВАЛА

"01" липня 2011 р. Справа № 30/1-10-155

За заявою відділу Держ авної виконавчої служби Южне нського міського управління юстиції Одеської області пр о зміну порядку та способу ви конання рішення суду по спра ві № 30/1-10-155

За позовом: Южненськ а міська рада Одеської облас ті

Третя особа на стороні п озивача, яка не заявляє самос тійних вимог на предмет спор у: Державна інспекція з контр олю за використанням та охор оною земель в Одеській облас ті;

Інспекція державного архі тектурно-будівельного контр олю в Одеській області

До відповідача: Фізична особа-підприємець ОСОБА_1

Про зобов' язання вч инити певні дії

Суддя РОГА Н.В.

Представники:

Від заявника: не з'явився

Від позивача: не з'явивс я

Від третьої особи - Держав на інспекція з контролю за ви користанням та охороною земе ль в Одеській області: не з 'явився

Від третьої особи - Інспекц ія державного архітектурно-б удівельного контролю в Одесь кій області: не з'явився

Від відповідача: не з' явився

СУТЬ СПОРУ: Рішенням господарського суду Одесько ї області від 14 вересня 2010 р. по зовну заяву Южненської міськ ої ради Одеської області зад оволено: зобов' язано Фізичн у особу-підприємця ОСОБА_1 знести за власний рахунок с амочинно збудовану споруду , розташовану в м. Южне, Одеськ ої області, в районі Авторськ ої експериментальної школи і м.. Гузика М.П. по вул.. Хімік ів, 10, біля кафе - бару «Наталі »та стягнуто з відповідача в итрати по сплаті державного мита у сумі 85 грн. та витрати на ІТЗ судового процесу у сумі 23 6 грн.

05 жовтня 2010 р. господарським с удом Одеської області видано відповідні накази суду.

15 червня 2011 р. до господарсько го суду Одеської області над ійшла заява відділу Державно ї виконавчої служби Южненськ ого міського управління юсти ції Одеської області про змі ну порядку та способу викона ння рішення суду шляхом зобо в' язання відповідача знест и за рахунок стягувача самоч инно збудовану споруду, розт ашовану в м. Южне, Од еської області, в районі Авто рської експериментальної шк оли ім.. Гузика М.П. по вул.. Х іміків, 10, біля кафе-бару «Ната лі».

Ухвалою господарського су ду Одеської області від 20 черв ня 2011 р. суддею Рога Н.В. вищезазначену заяву прий нято до розгляду з призначен ням засідання суду на 01 липня 2011 р. о 10:30.

Ухвала господарського суд у Одеської області направлял ася судом за адресою відділу Державної виконавчої служби Южненського міського управл іння юстиції Одеської област і, що була указана ним у заяві, але заявник, у судове засідан ня, призначене господарським судом Одеської області на 01 л ипня 2011 р. не з' явився, не пові домив про поважність причин нез' явлення, внаслідок чого суду не вбачається можливим надати оцінку обґрунтованос ті та правомірності заявлено ї заяви про зміну порядку та с пособу виконання рішення суд у.

Крім того, слід зазначити, щ о відділ Державної виконавчо ї служби Южненського міськог о управління юстиції Одесько ї області просить суд змінит и порядок та спосіб виконанн я рішення суду шляхом зобов' язання відповідача знести за рахунок стягувача самочинно збудовану споруду, розташов ану в м. Южне, Одеської області , в районі Авторської експери ментальної школи ім.. Гузик а М.П. по вул.. Хіміків, 10, біля к афе-бару «Наталі», але згоди Ю жненської міської ради Одесь кої області на знесення само чинно збудованої споруди за рахунок Южненської міської р ади Одеської області до суду надано не було.

Приймаючи до уваги нез' яв лення у судові засідання пре дставника заявника та ненада ння доказів в обґрунтування заяви по суті, що перешкоджає вирішенню заяви, суд доходит ь до висновку про неможливіс ть розгляду заяви про зміну п орядку та способу виконання рішення суду.

За таких обставин, суд вважа є за доцільне залишити заяву відділу Державної виконавчо ї служби Южненського міськог о управління юстиції Одесько ї області без розгляду.

Після усунення обставин, що зумовили залишення позову б ез розгляду, позивач має прав о знову звернутися з нею до го сподарського суду в загальн ому порядку.

На підставі викладеного, ке руючись п. 5 ст.81, ст.86 ГПК Україн и, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Заяву відділу Державної виконавчої служби Южненського міського управл іння юстиції Одеської област і про зміну порядку та способ у виконання рішення суду - зал ишити без розгляду.

Суддя Рога Н. В.

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення01.07.2011
Оприлюднено18.07.2011
Номер документу16932312
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —30/1-10-155

Ухвала від 19.07.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Рога Н. В.

Ухвала від 07.07.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Рога Н. В.

Ухвала від 01.07.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Рога Н. В.

Ухвала від 20.06.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Рога Н. В.

Рішення від 14.09.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Рога Н. В.

Ухвала від 31.08.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Рога Н. В.

Ухвала від 31.08.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Рога Н. В.

Ухвала від 12.08.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Рога Н. В.

Ухвала від 12.04.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Рога Н. В.

Ухвала від 23.06.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Волковицька Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні