Ухвала
від 17.06.2011 по справі 5013/1084/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Кіровоградської області

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

"17" червня 2011 р. Справа № 5013/1084/11

Суддя господарського суд у Кіровоградської області Ка бакова В.Г., розглянувши матер іали

за позовом: приватного підп риємства "Компанія Оптіма", Кі ровоградська область, м. Олек сандрія

до відповідача: фізичної ос оби-підприємця ОСОБА_1, Кі ровоградська область, м. Олек сандрія

про усунення перешкод в кор истуванні майном

визнав подані матеріали до статніми для прийняття позов ної заяви до розгляду.

Керуючись статтями 61, 64, 65, 86 Гос подарського процесуального кодексу України, суддя

УХВАЛИВ:

1.Прийняти позовну заяву до розгляду і порушити провадж ення у справі.

2.Справу призначити до розгл яду в судовому засіданні на 1 4.07.2011 о 10:00.

3.Засідання відбудеться у пр иміщенні господарського суд у за адресою: м. Кірово град, вул. В'ячеслава Чорновол а, 29/32, кімн. № 323.

4.Зобов'язати учасників судо вого процесу у термін до 11.07.2011 н адати суду:

позивача: оригінали докуме нтів, доданих до позовної зая ви (для огляду в судовому засі данні); технічний паспорт на п ридбане приміщення; докази п рава власності відповідача н а приміщення в будинку АДРЕ СА_2 загальною площею 15,8 кв.м; установчі документи; відомос ті стосовно ідентифікаційно го коду відповідача; оригіна л витягу з Єдиного державног о реєстру юридичних осіб та ф ізичних осіб-підприємців на ОСОБА_1 для долучення д о матеріалів справи; належни м чином засвідчену копію при пису на усунення порушень ви мог пожежної безпеки, долуче ного до матеріалів позовної заяви; матеріали інвентариз ації, про яку йдеться у позовн ій заяві; довідку інвентарбю ро про те, що сходова клітина , позначена на плані № 16 вихо дить з підвального приміщенн я на проспект Леніна в м. Олекс андрія та належить на праві в ласності позивачу; акти пере вірки (інші документи), складе ні за участю управління житл ово-комунального господарст ва, архітектури та містобуду вання Олександрійської місь кої ради або інших комунальн их служб та БТІ з приводу зайн яття саме відповідачем після 31.05.2010 та станом на сьогодняшній день входу в підвальне примі щення, належне позивачу; дока зи звернення до відповідача в порядку досудового врегулю вання спору;

відповідача: відзив на позо вну заяву, його документальн е та нормативне обґрунтуванн я, та докази направлення відз иву на адресу позивача; свідо цтво про державну реєстрацію ;

5.До відома сторін, у відпові дності до змісту вимог статт і 36 Господарського процесуал ьного кодексу України копії матеріалів повинні бути нале жним чином засвідчені підпис ом уповноваженої особи з при кладенням печатки підприємс тва (установи) і подаються з су провідним листом. Представни ки сторін повинні мати оригі нали документів на підтвердж ення своїх повноважень згідн о правил статті 28 Господарськ ого процесуального кодексу У країни (копії документів над ати суду для долучення до мат еріалів справи).

6.На підставі статті 65 Господ арського процесуального код ексу України та статті 28 Зако ну України "Про державну реєс трацію прав на нерухоме майн о та їх обтяжень" зобов'язати О лександрійське комунальне м іжміське бюро технічної інве нтаризації надати господарс ькому суду Кіровоградської о бласті у строк до 11.07.2011 належни м чином засвідчену копію пра вовстановлюючого документа на власника (за даними позовн ої заяви ОСОБА_1) та техніч ної документації (план будів лі) на приміщення за адресою: м . Олександрія, АДРЕСА_2 пло щею 15,8 кв.м. та письмово вказати чи входять до цієї площі сход ові марші підвального приміщ ення. Крім того письмово зазн ачити, чи є ПП "Компанія Оптіма " власником сходової клітини позначеної на плані № 16 примі щення по вул. Олександрія, А ДРЕСА_2 (інвентаризаційна с права № 1497) і чи виходить вказан а сходова клітина з підвальн ого приміщення на проспект Л еніна в м. Олександрія.

7.На підставі статті 65 Господ арського процесуального код ексу України зобов'язати дер жавного реєстратора виконав чого комітету Олександрійсь кої міської ради надати витя г з Єдиного державного реєст ру юридичних осіб та фізични х осіб-підприємців стосовно фізичної особи-підприємця ОСОБА_1, Кіровоградська обл асть, м. Олександрія.

8.На підставі статті 65 Господ арського процесуального код ексу України зобов'язати дер жавного реєстратора виконав чого комітету Олександрійсь кої міської ради надати витя г з Єдиного державного реєст ру юридичних осіб та фізични х осіб-підприємців стосовно приватного підприємства "Ком панія Оптіма", код 36360494.

9.Звернути увагу відповідач а на положення статті 75 Господ арського процесуального код ексу України, якою передбаче но право господарського суду розглянути справу за наявни ми в ній матеріалами у випадк у, якщо відзив на позовну заяв у і витребувані господарськи м судом документи не подано.

10.Господарський суд звертає увагу сторін на те, що у разі н еподання витребуваних докум ентів суд вправі притягти ст орони до відповідальності, в становленої пунктом 5 статті 83 ГПК у вигляді стягнення штр афу, а також винести окрему ух валу, як це передбачено части ною першою статті 90 ГПК.

Крім того, в силу ст. 124 Консти туції України ухвали суду є о бов'язковими для виконання н а всій території України, а то му їх невиконання тягне пере дбачену законодавством відп овідальність, зокрема, кримі нальну по ст. 382 Кримінального кодексу України.

11.Примірники ухвали направи ти сторонам у справі, зокрема відповідачу за адресами: 28000, АДРЕСА_1 та м. Олександрія, АДРЕСА_2; державному реєстр атору виконавчого комітету О лександрійської міської рад и разом із запитами встановл еної форми для виконання пун ктів 7, 8 ухвали та Олександрій ському комунальному міжмісь кому бюро технічної інвентар изації (м. Олександрія, проспе кт Леніна, 51) для виконання пун кту 6 ухвали.

Суддя В.Г. Кабакова

СудГосподарський суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення17.06.2011
Оприлюднено18.07.2011
Номер документу16936241
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5013/1084/11

Постанова від 29.09.2011

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Білецька Людмила Миколаївна

Рішення від 27.07.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Кабакова В.Г.

Ухвала від 14.07.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Кабакова В.Г.

Ухвала від 17.06.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Кабакова В.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні