Ухвала
від 21.06.2011 по справі б3/040-08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

01032, м. Київ, вул. Комінтерну, 16 т ел. 235-24-26

УХВАЛА

"21" червня 2011 р. С права № Б3/040-08

за заявою Прок урора Рокитнянського району в інтересах держави в особі Р окитнянської міжрайонної де ржавної податкової інспекці ї, смт. Рокитне, Київська область

до Товариства з об меженою відповідальністю "Мі жрайагротехсервіс", смт. Рокитне, Київська о бласть

про банкрутство

суддя Лопатін А.В.

за участю представників з гідно протоколу судового зас ідання.

Обставини справи:

В провадженні господарс ького суду Київської області перебуває справа за заявою П рокурора Рокитнянського рай ону в інтересах держави в осо бі Рокитнянської міжрайонно ї державної податкової інспе кції до Товариства з обмежен ою відповідальністю "Міжрайа гротехсервіс" про банкрутств о.

Постановою господарського суду Київської області від 02. 07.08р. у справі №Б3/040-08 визнано банк рутом ТОВ "Міжрайагротехсерв іс" та відкрито ліквідаційну процедуру, призначено лікві датором банкрута арбітражно го керуючого Борисова Олекса ндра Юрійовича.

Ухвалою господарського су ду Київської області від 12.11.08р . було припинено процедуру лі квідації ТОВ "Міжрайагротехс ервіс", здійснено перехід до з агальних судових процедур у справі про банкрутство, введ ено процедуру розпорядження майна, розпорядником майна п ризначено Борисова О.Ю.

Оголошення про введення пр оцедури розпорядження майно м у справі про банкрутство ТО В "Міжрайагротехсервіс" було опубліковано в газеті "Голос України" від 19.12.08р. № 243 (4493).

Ухвалою господарського су ду Київської області від 11.02.09р . було затверджено реєстр вим ог кредиторів ТОВ "Міжрайагр отехсервіс".

Ухвалою господарського су ду Київської області від 01.04.2009 р . було відкрито процедуру лік відації ТОВ "Міжрайагротехсе рвіс", ліквідатором призначе но арбітражного керуючого Бо рисова О.Ю., зобов' язано лікв ідатора за результатами робо ти подати господарському суд у звіт про проведену роботу, л іквідаційний баланс, який ві дповідає фактичному фінансо вому та майновому стану банк рута та пояснювальну записку до нього.

В судовому засіданні 26.05.09р. лі квідатором було подано прото кол зборів кредиторів Товари ства з обмеженою відповідаль ністю "Міжрайагротехсервіс" від 20.04.09р., на яких вирішили обра ти комітет кредиторів у кіль кості 3 осіб - ВАТ "Банк "Фінанси та Кредит" в особі фі лії "Центральне регіональне управління", ТОВ КБ "Столиця” та ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем.". Голо вою комітету кредиторів обра но ВАТ "Банк “Фінанси та Креди т" в особі філії "Центральне ре гіональне управління". Подан ий протокол взятий судом до у ваги.

Ухвалою господарського су ду Київської області від 26.05.09р . ліквідатора Борисова О.Ю. бул о зобов' язано за результата ми роботи подати господарськ ому суду звіт про проведену р оботу, ліквідаційний баланс, який відповідає фактичному фінансовому та майновому ста ну банкрута та пояснювальну записку до нього.

01.04.2010р. надійшло клопотання л іквідатора ТОВ "Міжрайагроте хсервіс" про продовження стр оку проведення ліквідаційно ї процедури по справі №Б3/040-08 ТОВ "Міжрайагротехсерв іс". Розгляд вказаного клопот ання було призначено на 18.05.10р.

Ухвалою господарського су ду Київської області від 18.05.10р . було продовжено строк лікві даційної процедури до 18.11.10р.

29.11.10р. через канцелярію госпо дарського суду Київської обл асті надійшло клопотання лік відатора ТОВ "Міжрайагротехс ервіс" про продовження строку проведення лік відаційної процедури по спра ві №Б3/040-08 ТОВ "Міжрайагротехсерві с". Розгляд вказаного клопота ння було призначено на 11.01.11р.

В судовому засіданні 11.01.11р. су д, додатково дослідивши мате ріали справи та заслухавши п рисутніх учасників судового процесу, зобов' язав ліквід атора подати звіт ліквідатор а по вже проведеній роботі, лі квідаційний баланс з відобра женням майнового стану банкр ута, із зазначенням непогаше них кредиторських вимог, роз вернуту пояснювальну записк у, в якій чітко відобразити ре альний стан банкрута та дії л іквідатора з обґрунтуванням продовження ліквідаційної п роцедури, враховуючи її обме жений строк. Розгляд клопота ння було відкладено на 18.01.11р.

Ухвалою від 18.01.11р. розгляд кло потання було відкладено на 02.0 2.11р.

Ухвалою від 02.02.11р. клопотання ліквідатора ТОВ "Міжрайагро техсервіс" про продовження с троку ліквідаційної процеду ри було задоволено. Ліквідац ійну процедуру було продовже но до 02.08.11р.

10.05.11р. через канцелярію госпо дарського суду Київської обл асті арбітражним керуючим бу ло подано заяву про достроко ве припинення виконання пов новажень ліквідатора по дані й справі та поточний звіт. Дан е було прийнято судом до уваг и.

10.05.11р. через канцелярію госпо дарського суду Київської обл асті від голови комітету кре дитору ПАТ "Банк “Фінанси і Кр едит" в особі філії "Центральн е регіональне управління" на дійшло клопотання про припин ення виконання повноважень л іквідатора Борисова О.Ю. та пр изначення арбітражного керу ючого Кучак Ю.Ф. Дане прийнято судом до уваги.

10.05.11р. через канцелярію госпо дарського суду Київської обл асті від арбітражного керуюч ого Кучак Ю.Ф. надійшла заява н а участь у справі про банкрут ство. Дане прийнято судом до у ваги.

Ухвалою від 17.05.11р. розгляд зая ви ліквідатора Борисова О.Ю. п ро припинення виконання повн оважень ліквідатора та клопо тання ПАТ "Банк "Фінанси і Кред ит" в особі філії “Центральне регіональне управління” про призначення арбітражного ке руючого Кучак Ю.Ф. було призна чено на 31.05.11р.

Ухвалою від 31.05.2011р. розгляд за яви ліквідатора Борисова О.Ю . про припинення виконання по вноважень ліквідатора та кло потання ПАТ "Банк "Фінанси і Кр едит" в особі філії "Центральн е регіональне управління" пр о призначення арбітражного к еруючого Кучак Ю.Ф. відкладен о на 21.06.11р.; зобов' язано голову комітету кредиторів ТОВ "Між райагротехсервіс" - ПАТ "Бан к "Фінанси і Кредит" в особі фі лії "Центральне регіональне управління" провести збори к омітету кредиторів на яких в ирішити питання щодо признач ення арбітражного керуючого Кучак Ю.Ф. ліквідатором банкр ута.

20.06.11р. на адресу господарсько го суду Київської області ві д голови комітету кредиторів ТОВ "Міжрайагротехсервіс" - ПАТ "Банк "Фінанси і Кредит" в о собі філії “Центральне регіо нальне управління” надійшло клопотання про призначення арбітражного керуючого Куча к Ю.Ф. ліквідатором банкрута. В казане клопотання мотивован е тим, що протокольним рішенн ям від 20.06.11р. вирішено клопотат и перед господарським судом про призначення арбітражног о керуючого Кучак Ю.Ф. ліквіда тором банкрута - ТОВ "Міжрай агротехсервіс".

Відповідно до статті 31 Зак ону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом " арбітражний керуючий має пр аво подавати до господарсько го суду заяву про дострокове припинення своїх обов'язків .

Враховуючи викладене та вр аховуючи той факт, що на адрес у суду надійшло звернення ар бітражного керуючого Борисо ва О.Ю. про припинення виконан ня повноважень ліквідатора б оржника - ТОВ "Міжрайагротехс ервіс", а від голови комітету к редиторів ТОВ "Міжрайагротех сервіс" - ПАТ "Банк "Фінанси і Кредит" в особі філії "Централ ьне регіональне управління" надійшло клопотання про приз начення арбітражного керуюч ого Кучак Ю.Ф. ліквідатором ба нкрута, господарський суд за довольняє заяву ліквідатора ТОВ "Міжрайагротехсервіс" - арбітражного керуючого Бори сова О.Ю. про припинення його п овноважень як ліквідатора та призначає нового ліквідатор а у даній справі відповідно д о протокольного рішення засі дання комітету кредиторів бо ржника.

Керуючись ст. ст. 31, 24 Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом", ст. 86 Го сподарського процесуальног о кодексу України, суд

ухвалив:

1. Подану заяву арбі тражного керуючого Борисова О.Ю. про припинення його повно важень як ліквідатора у спра ві №Б3/040-08 задовольнити.

2. Повноваження ліквід атора Борисова О.Ю. (ліцензія с ерії НОМЕР_1) у справі про б анкрутство ТОВ "Міжрайагроте хсервіс" припинити.

3. Призначити нового лі квідатора у справі про банкр утство ТО В "Міжрайагротехсервіс"- арбі тражного керуючого Кучака Юр ія Федоровича (ліцензія сері ї НОМЕР_2 від 09.12.10р., АДРЕСА _1, ідентифікаційний код Н ОМЕР_3).

4. Зобов'язати ліквідат ор Кучака Юрія Федоровича на лежним чином виконувати повн оваження передбачені стаття ми 25, 32 Закону України "Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом"

5. Копію ухвали направи ти заявнику, боржнику, ліквід атору, арбітражному керуючом у Кучаку Ю.Ф. та Міністерству ю стиції України.

Суддя А.В. Лопатін

Дата ухвалення рішення21.06.2011
Оприлюднено20.07.2011
Номер документу17067730
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б3/040-08

Ухвала від 07.03.2012

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 31.01.2012

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 13.12.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 06.09.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 01.08.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 17.05.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 31.05.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 02.02.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 18.01.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні