Ухвала
від 13.12.2011 по справі б3/040-08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б3/040-08

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 01032, м. Київ, вул. Комінтерну, 16                                                   тел. 235-24-26

УХВАЛА

"13" грудня 2011 р.                                                                  Справа № Б3/040-08

за заявою            Прокурора Рокитнянського району в інтересах держави в особі Рокитнянської міжрайонної державної податкової інспекції,

смт. Рокитне

до                          Товариства з обмеженою відповідальністю “Міжрайагротехсервіс”,

смт. Рокитне, Київська область

про               банкрутство

суддя Лопатін А.В.

за участю представників: згідно протоколу судового засідання.

Обставини справи:

В провадженні господарського суду Київської області перебуває справа за заявою Прокурора Рокитнянського району в інтересах держави в особі Рокитнянської міжрайонної державної податкової інспекції до Товариства з обмеженою відповідальністю “Міжрайагротехсервіс” про банкрутство.

Постановою господарського суду Київської області від 02.07.08р. у справі №Б3/040-08 визнано банкрутом ТОВ “Міжрайагротехсервіс” та відкрито ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Борисова Олександра Юрійовича.

Ухвалою господарського суду Київської області від 12.11.08р. було припинено процедуру ліквідації ТОВ “Міжрайагротехсервіс”, здійснено перехід до загальних судових процедур у справі про банкрутство, введено процедуру розпорядження майна, розпорядником майна призначено Борисова О.Ю.

Оголошення про введення процедури розпорядження майном у справі про банкрутство ТОВ “Міжрайагротехсервіс” було опубліковано в газеті “Голос України” від 19.12.08р. № 243 (4493).

Ухвалою господарського суду Київської області від 11.02.09р. було затверджено реєстр вимог кредиторів ТОВ “Міжрайагротехсервіс”.

Ухвалою господарського суду Київської області від 01.04.2009 р. було відкрито процедуру ліквідації ТОВ “Міжрайагротехсервіс”, ліквідатором призначено арбітражного керуючого Борисова О.Ю., зобов'язано ліквідатора за результатами роботи подати господарському суду звіт про проведену роботу, ліквідаційний баланс, який відповідає фактичному фінансовому та майновому стану банкрута та пояснювальну записку до нього.

В судовому засіданні 26.05.09р. ліквідатором було подано протокол зборів кредиторів Товариства з обмеженою відповідальністю “Міжрайагротехсервіс” від 20.04.09р., на яких вирішили обрати комітет кредиторів у кількості 3 осіб -                ВАТ “Банк “Фінанси та Кредит” в особі філії “Центральне регіональне управління”,  ТОВ КБ “Столиця” та ЗАТ “Київстар Дж.Ес.Ем.”. Головою комітету кредиторів обрано ВАТ “Банк “Фінанси та Кредит” в особі філії “Центральне регіональне управління”. Поданий протокол взятий судом до уваги.

Ухвалою господарського суду Київської області від 26.05.09р. ліквідатора Борисова О.Ю. було зобов'язано за результатами роботи подати господарському суду звіт про проведену роботу, ліквідаційний баланс, який відповідає фактичному фінансовому та майновому стану банкрута та пояснювальну записку до нього.

01.04.2010р. надійшло клопотання ліквідатора ТОВ “Міжрайагротехсервіс” про продовження строку проведення ліквідаційної процедури по справі №Б3/040-08              ТОВ “Міжрайагротехсервіс”. Розгляд вказаного клопотання було призначено на 18.05.10р.

Ухвалою господарського суду Київської області від 18.05.10р. було продовжено строк ліквідаційної процедури до 18.11.10р.

29.11.10р. через канцелярію господарського суду Київської області надійшло клопотання ліквідатора ТОВ “Міжрайагротехсервіс” про продовження                      строку проведення ліквідаційної процедури по справі №Б3/040-08                                             ТОВ “Міжрайагротехсервіс”. Розгляд вказаного клопотання було призначено на 11.01.11р.

В судовому засіданні 11.01.11р. суд, додатково дослідивши матеріали справи та заслухавши присутніх учасників судового процесу, зобов'язав ліквідатора подати звіт ліквідатора по вже проведеній роботі, ліквідаційний баланс з відображенням майнового стану банкрута, із зазначенням непогашених кредиторських вимог, розвернуту пояснювальну записку, в якій чітко відобразити реальний стан банкрута та дії ліквідатора з обґрунтуванням продовження ліквідаційної процедури, враховуючи її обмежений строк. Розгляд клопотання було відкладено на 18.01.11р.

Ухвалою від 18.01.11р. розгляд клопотання було відкладено на 02.02.11р.

Ухвалою від 02.02.11р. клопотання ліквідатора ТОВ “Міжрайагротехсервіс” про продовження строку ліквідаційної процедури було задоволено. Ліквідаційну процедуру було продовжено до 02.08.11р.

10.05.11р. через канцелярію господарського суду Київської області арбітражним керуючим було подано заяву про дострокове припинення виконання  повноважень ліквідатора по даній справі та поточний звіт. Дане було прийнято судом до уваги.

10.05.11р. через канцелярію господарського суду Київської області від голови комітету кредитору ПАТ “Банк “Фінанси і Кредит” в особі філії “Центральне регіональне управління” надійшло клопотання про припинення виконання повноважень ліквідатора Борисова О.Ю. та призначення арбітражного керуючого Кучак Ю.Ф. Дане прийнято судом до уваги.

10.05.11р. через канцелярію господарського суду Київської області від арбітражного керуючого Кучак Ю.Ф. надійшла заява на участь у справі про банкрутство. Дане прийнято судом до уваги.

Ухвалою від 17.05.11р. розгляд заяви ліквідатора Борисова О.Ю. про припинення виконання повноважень ліквідатора та клопотання ПАТ “Банк “Фінанси і Кредит” в особі філії “Центральне регіональне управління” про призначення арбітражного керуючого Кучак Ю.Ф. було призначено на 31.05.11р.

Ухвалою від 31.05.2011р. розгляд заяви ліквідатора Борисова О.Ю. про припинення виконання повноважень ліквідатора та клопотання ПАТ “Банк “Фінанси і Кредит” в особі філії “Центральне регіональне управління” про призначення арбітражного керуючого Кучак Ю.Ф. відкладено на 21.06.11р.; зобов'язано голову комітету кредиторів ТОВ “Міжрайагротехсервіс”–ПАТ “Банк “Фінанси і Кредит” в особі філії “Центральне регіональне управління” провести збори комітету кредиторів на яких вирішити питання щодо призначення арбітражного керуючого Кучак Ю.Ф. ліквідатором банкрута.

20.06.11р. на адресу господарського суду Київської області від голови комітету кредиторів ТОВ “Міжрайагротехсервіс”–ПАТ “Банк “Фінанси і Кредит” в особі філії “Центральне регіональне управління” надійшло клопотання про призначення арбітражного керуючого Кучак Ю.Ф. ліквідатором банкрута. Вказане клопотання мотивоване тим, що протокольним рішенням від 20.06.11р. вирішено клопотати перед господарським судом про призначення арбітражного керуючого Кучак Ю.Ф. ліквідатором банкрута –ТОВ “Міжрайагротехсервіс”.

          21.07.2011р. через канцелярію господарського суду Київської області ліквідатор ТОВ “Міжрайагротехсервіс” –Кучак Ю.Ф. подав клопотання про затвердження додаткової винагороди за результати його діяльності до якого долучив протокол засідання комітету кредиторів ТОВ “Міжрайагротехсервіс” від 30.06.2011р.

          01.08.2011р. через канцелярію господарського суду Київської області ліквідатор ТОВ “Міжрайагротехсервіс” –Кучак Ю.Ф. подав клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури ТОВ “Міжрайагротехсервіс” на два місяці, обґрунтовуючи це тим, що йому необхідний час для проведення розрахунків з кредиторами та складання звіту, ліквідаційного балансу для і затвердження його комітетом кредиторів.

Ухвалою господарського суду Київської області від 01.08.2011р. розгляд вказаних клопотань було призначено на 06.09.2011р.

В судовому засіданні 06.09.2011р. суд, розглянувши клопотання ліквідатора та  дослідивши протокол від 30.06.2011 р. засідання комітету кредиторів                                   ТОВ “Міжрайагротехсервіс”, відповідно до якого комітет кредиторів вирішив встановити ліквідатору Кучаку Ю.Ф. додаткову винагороду у розмірі 8,5 % від суми реалізації майна банкрута, яка надійде на розрахунковий рахунок банкрута за результатами провадження ліквідаційної процедури товариства, вважає за необхідне його задовольнити, і, відповідно, встановити ліквідатору Кучаку Ю.Ф. додаткову винагороду.

Ухвалою господарського суду Київської області від 06.09.2011 р. строк ліквідаційної процедури ТОВ “Міжрайагротехсервіс” продовжено на 2 місяці –до 06.11.2011р.

Ухвалою господарського суду Київської області від 21.11.2011р., у зв'язку з закінченням строку ліквідаційної процедури, розгляд справи призначено на 13.12.2011р.

У судове засідання учасники судового процесу не з'явились, хоча про дату, час та місце судового засідання були повідомлені належним чином ухвалою від 21.11.2011р.

Відповідно до ст. 77 ГПК України господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні. Такими обставинами, зокрема, є неявка у судове засідання представників учасників судового процесу.

Керуючись Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст. ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

ухвалив:

1.          Розгляд справи відкласти на «31»січня 2012 року о 11:15 год.

2.          Повторно зобов'язати ліквідатора подати до господарського суду Київської області звіт, ліквідаційний баланс банкрута та пояснювальну записку.

3.          Попередити ліквідатора банкрута –Кучака Ю.Ф. про відповідальність за невиконання покладених на нього обов'язків ухвалою господарського суду Київської області від 21.06.2011р.

4.          Попередити про майнову відповідальність за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону у розмірі до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що еквівалентно 1700 грн. (п. 5 ст. 83 ГПК України).

5.          Засідання  відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області за адресою: м. Київ, вул. Комінтерну, 16, 2 поверх.

6.          Учасникам процесу письмові докази, які подаються до господарського суду, оформити відповідно до вимог ст. 36 Господарського процесуального кодексу України, а пояснення по суті спору викласти письмово.

7.          Повноваження представників учасників судового процесу мають бути підтверджені довіреністю оформленою належним чином (засвідченою нотаріально, або, якщо довіреність видає юридична особа – підписом її керівника з відтиском печатки організації).          

Копію ухвали направити учасникам судового процесу та Міністерству юстиції України.

Суддя                                                                                            А.В. Лопатін

Дата ухвалення рішення13.12.2011
Оприлюднено04.01.2012
Номер документу20499775
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б3/040-08

Ухвала від 07.03.2012

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 31.01.2012

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 13.12.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 06.09.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 01.08.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 17.05.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 31.05.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 02.02.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 18.01.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні