Ухвала
від 13.07.2011 по справі 5015/3118/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м.Львів, вул.Личаківська, 128

УХВАЛА

13.07.11 Справа№ 5015/3118/11

За позовом: Товариств а з обмеженою відповідальніс тю “Наріне-Лайф”, м.Оде са

До відповідача 1 : Приват ного підприємства Науково-в иробничої фірми ”ОМІК-НАРИНЕ ”, м.Одеса

До відповідача 2: Відкрит ого акціонерного товариства “Жидачівський сирзавод”, м.Ж идачів Львівської області

Про визнання дій незаконн ими та заборону вчинення пев них дій

Суддя Кітаєва С.Б.

Секретар Стасів І .І.

Представники:

від позивача: не з”явивс я

від відповідача 1: не з”я вився

від відповідача 2: не з”я вився, присутній ОСОБА_1

Суть спору: Позов заяв лено Товариством з обмежено ю відповідальністю “Наріне-Л айф” до Приватного підприємс тва Науково-виробничої фірм и ”ОМІК-НАРИНЕ” та Відкритог о акціонерного товариства “Ж идачівський сирзавод”про ви знання дій незаконними та за борону вчинення певних дій.

Ухвалою суду від 10.06.11р. поруш ено провадження у справі. Роз гляд судової справи призначе но на 13.07.2011р. Вимоги до сторін по підготовці справи до розгля ду в судовому засіданні висв ітлені в зазначеній ухвалі.

Наявні в матеріалах справи докази свідчать про отриман ня сторонами ухвали про пору шення провадження у справі - позивачем 15.06.11 року, відповіда чем 2- 15.06.11 року.

Представник позивача в суд ове засідання не з”явився, пр ичин неявки суду не повідоми в, вимог ухвали суду про поруш ення провадження у справі ві д 13.07.11р. не виконав, витребовув ані судом документи до суду н е поступали.

Представник відповідача 1 в судове не з”явився, письмов ого відзиву, витребовуваних документів не подав, причини неявки суду не повідомив.

Представник відповідача 2 в судове засідання не з”явивс я, присутній від відповідача ОСОБА_1 без документів .

За таких обставин, з метою н едопущення порушення змагал ьності і рівності сторін пер ед законом та судом, створенн я сторонам необхідних умов д ля встановлення фактичних об ставин справи, а також для пра вильного вирішення спору, су д вважає за необхідне відкла сти розгляд справи.

На підставі наведеного, кер уючись ст.ст.77,86 ГПК України, су д,-

У Х В А Л И В :

1. Розгляд справи відклас ти на 04.08.2011р. на 14:30

Засідання відбудеться в пр иміщенні господарського суд у Львівської області за адре сою: вул.Личаківська, 128, 5-й пове рх, кабінет № 502.

2.Суд зобов”язує стор ін повторно: виконати в имоги ухвали суду від 18.02.2011р. в п овному обсязі, надати витреб уванні документи (або письмо ві пояснення причин, які унем ожливлюють подання цих докум ентів).

3. Позивачу та відповідачу - у зв»язку із запроваджен ням автоматизованої системи документообігу у господарсь кому суді, з метою належної ре єстрації та своєчасного пере дання таких матеріалів до су дді, кореспонденцію до суду р екомендується подавати не пізніше, як за 3 дні до судов ого засідання, через канцеля рію суду.

1. Зобов' язати позива ча повторно:

1.надати суду для огляду в судове засідання оригінали д окументів, копії яких долуче но до матеріалів справи;

2.в порядку ст.20 Закону Укра їни про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб - підприємців, надати відомост і, які містить ЄДР про пози вача та відповідачів, стан ом на час розгляду справи.

3. надати належні докази сплати державного мита та ви трат на інформаційно-технічн е забезпечення судового проц есу у встановлених порядку т а розмірах;

4.надати письмове підтв ердження того, що у проваджен ні господарських судів Украї ни або іншого органу, який в ме жах своєї компетенції вирішу є спір, немає справи зі спору м іж тими ж сторонами , про той ж е предмет і з тих же підстав та немає судових рішень цих орг анів.

5. надати для огляду в ори гіналах ( засвідчених копіях до справи) докази, на які покл икається позивач у позовній заяві.

6. явка повноважного предст авника позивача в судове зас ідання обов»язкова.

2.Зобов' язати відпо відача 1 повторно:

1.надати суду документа льно обґрунтований відзив на позов.

2. надати в оригінала х для огляду та в належно засв ідчених копіях до справи док ази в обґрунтування позиції відповідача 1 за даним позово м ; в спростування заявлених позивачем вимог;

3.надати суду довідку про включення відповідача д о Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців станом на час розгляду справи;

4. надати письмове пі дтвердження того, що у провад женні господарських судів Ук раїни або іншого органу, який в межах своєї компетенції ви рішує спір, немає справи зі сп ору між тими ж сторонами , про той же предмет і з тих же підст ав та немає судових рішень ци х органів. .

5. явка повноважного представника в судове засіда ння - обов»язкова.

3. Зобов' язати відпо відача 2 повторно:

1.надати суду документа льно обґрунтований відзив на позов.

2. надати в оригінала х для огляду та в належно засв ідчених копіях до справи док ази в обґрунтування позиції відповідача 1 за даним позово м ; в спростування заявлених позивачем вимог;

3. надати письмове підт вердження того, що у провадже нні господарських судів Укра їни або іншого органу, який в м ежах своєї компетенції виріш ує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами , про той же предмет і з тих же підстав та немає судових рішень цих о рганів. .

4. явка повноважного представника в судове засіда ння - обов»язкова.

Довести до відома пози вача, що у випадку невиконанн я вимог ухвали суду, неподанн я до суду витребуваних докум ентів, суд вправі залишити по зов без розгляду на підставі ст. 81 ГПК України.

Довести до відома сторін, що згідно з п. 5 ст. 83 Господарсь кого процесуального кодексу України за ухилення від вико нання дій, покладених господ арським судом на сторону, з ви нної сторони стягується штра ф у розмірі до ста неоподатко вуваних мінімумів доходів гр омадян.

Повноваження представн иків сторін повинні бути під тверджені довіреністю, оформ леною в установленому порядк у (засвідченою нотаріально а бо, якщо довіреність видаєть ся юридичною особою, підписо м керівника з прикладенням п ечатки цієї юридичної особи) . У разі представництва інтер есів сторони безпосередньо ї ї керівником або засновникам и - наказ, рішення, розпорядж ення, протокол тощо (або засві дчені належним чином витяги з них), які підтверджують служ бовий статус представника.

При направлені до суду доку ментів посилання на номер сп рави обов' язкове.

Суддя Кітаєва С.Б.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення13.07.2011
Оприлюднено25.07.2011
Номер документу17151109
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5015/3118/11

Рішення від 08.11.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Кітаєва С.Б.

Ухвала від 25.10.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Кітаєва С.Б.

Ухвала від 30.09.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Кітаєва С.Б.

Ухвала від 04.08.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Кітаєва С.Б.

Ухвала від 13.07.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Кітаєва С.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні