Ухвала
від 11.11.2010 по справі 2а-3824/10/1770
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про зупинення провадження у справі

Справа №2а-3824/10/1770

11 листопада 2010 року м. Рівне

Рівненський окружний ад міністративний суд під голов уванням судді Шевчук С.М., за у частю секретаря судового зас ідання Бєлкіної Д.С. та сторін і інших осіб, які беруть участ ь у справі:

позивача: представник П риварський Ю.Ю.,

відповідача: представник Бухта Н.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адмініст ративну справу за позовом:

Товариство з обмеженою ві дповідальністю "Елікон"

до Державна податкова інспек ція у м.Рівне

про скасування податков их повідомлень-рішень,

ВСТАНОВИВ:

В судовому засіданні ві д представника позивача наді йшло клопотання про зупиненн я провадження у справі. Своє к лопотання позивач обґрунтув ав тим, що в провадженні Рівне нського окружного адміністр ативного суду знаходиться сп рава № 2а-3843/10/1770, предметом розгля ду якої є протиправність дій податкового органу щодо про ведення перевірки, за резуль татами якої винесено оскаржу вані в даній справі податков і повідомлення-рішення.

Представник відповідача в ирішення даного клопотання в ідніс на розгляд суду.

Судом встановлено, що позив ач звернувся до Рівненського окружного адміністративног о суду з позовом до Державної податкової інспекції в м.Рів не про визнання протиправним и дій податкового органу щод о проведення перевірки, за ре зультатами якої винесено оск аржувані в даній справі пода ткові повідомлення-рішення. За наслідками звернення Това риства з обмеженою відповіда льністю "Елікон" судом відкри то провадження у адміністрат ивній справі № 2а-3843/10/1770.

З матеріалів даної справи в бачається, що спірні податко ві повідомлення-рішення вине сені за результатами дій від повідача по проведенню перев ірки позивача, котрі оскаржу ються у адміністративній спр аві № 2а-3843/10/1770. А відтак, суд вважа є, що результати розгляду вка заної справи можуть вплинути на результати розгляду дано ї справи.

Пунктом 3 частини 1 статті 156 К АС України встановлено, що су д зупиняє провадження у спра ві в разі неможливості розгл яду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядаєть ся в порядку конституційного , адміністративного, цивільн ого, господарського чи кримі нального судочинства, - до наб рання законної сили судовим рішенням в іншій справі.

Тому суд вважає, що провадже ння у даній справі слід зупин ити до набрання законної сил и судовим рішенням у адмініс тративній справі № 2а-3843/10/1770.

Керуючись пунктом 3 частини 1 статті 156 Кодексу адміністра тивного судочинства України , суд, -

У Х В А Л И В:

Провадження у справі за п озовом Товариство з обмежен ою відповідальністю "Елікон" до Державна податкова ін спекція у м.Рівне про скасу вання податкових повідомлен ь-рішень, зупинити до набранн я законної сили у адміністра тивній справі № 2а-3843/10/1770..

Ухвала суду першої інстанц ії набирає законної сили піс ля закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо так у скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скас овано, набирає законної сили після повернення апеляційно ї скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження аб о набрання законної сили ріш енням за наслідками апеляцій ного провадження.

Апеляційна скарга подаєть ся до Львівського апеляційно го адміністративного суду че рез Рівненський окружний адм іністративний суд. Копія апе ляційної скарги одночасно на дсилається особою, яка її под ає, до Львівського апеляційн ого адміністративного суду.

Апеляційна скарга на ухвал у суду першої інстанції пода ється протягом п'яти днів з дн я проголошення ухвали. Якщо у хвалу було постановлено у пи сьмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржу є, апеляційна скарга подаєть ся протягом п'яти днів з дня от римання копії ухвали.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можлив ість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляці йне оскарження ухвали суду о бчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденно го строку з моменту отриманн я суб'єктом владних повноваж ень повідомлення про можливі сть отримання копії ухвали с уду.

Суддя Шевчук С.М.

Дата ухвалення рішення11.11.2010
Оприлюднено02.08.2011
Номер документу17298267
СудочинствоАдміністративне
Сутьскасування податков их повідомлень-рішень

Судовий реєстр по справі —2а-3824/10/1770

Постанова від 20.12.2013

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Сало А.Б.

Постанова від 20.12.2013

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Сало А.Б.

Ухвала від 11.11.2010

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Шевчук С.М.

Ухвала від 16.09.2010

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Шевчук С.М.

Ухвала від 16.09.2010

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Шевчук С.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні