Постанова
від 09.08.2011 по справі 2а-0870/5498/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна ча стини)

09 серпня 2011 року 11:35 Справа № 2а-0870/5498/11

Запорізький окружний ад міністративний суд у складі головуючого судді Недашківс ької К.М., при секретарі судово го засідання Луговському І.О ., за участю представника пози вача - ОСОБА_1 (довіреніс ть від 17 вересня 2009 року), предст авника відповідача - не з' явився, представника третьої особи, яка не заявляє самості йних вимог на предмет спору, н а стороні відповідача - ОС ОБА_2 (довіреність від 30 трав ня 2011 року), розглянув у відкрит ому судовому засіданні адмін істративну справу за позовом Товариства з обмеженою відп овідальністю Торговельна ко мпанія «Економ Плюс» до Голо вного державного податковог о ревізора - інспектора від ділу перевірок ризикових опе рацій управління податковог о контролю юридичних осіб Де ржавної податкової інспекці ї у Жовтневому районі м. Запор іжжя Якименка Віталія Оле ксандровича про визнання п ротиправними дій та відсутно сті повноважень щодо проведе ння позапланової невиїзної п еревірки.

Керуючись ст.ст. 2, 4, 7 - 12, 14, 86, 158 - 163 КАС України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Адміністративний позов Товариства з обмеженою відп овідальністю Торговельна ко мпанія «Економ Плюс» до Голо вного державного податковог о ревізора - інспектора від ділу перевірок ризикових опе рацій управління податковог о контролю юридичних осіб Де ржавної податкової інспекці ї у Жовтневому районі м. Запор іжжя Якименка Віталія Оле ксандровича про визнання п ротиправними дій та відсутно сті повноважень щодо проведе ння позапланової невиїзної п еревірки, задовольнити частк ово.

Визнати протиправними дії головного державного податк ового ревізора - інспектора відділу перевірок ризикових операцій управління податко вого контролю юридичних осіб Державної податкової інспе кції у Жовтневому районі м. За поріжжя Якименка Віталія О лександровича щодо провед ення перевірки Товариства з обмеженою відповідальністю Торговельна компанія «Еконо м Плюс» на предмет правильно сті визначення податкових зо бов' язань та податкового кр едиту з податку на додану вар тість за лютий 2011 року.

В решті позовних вимог відм овити.

Стягнути з Державного бюдж ету України на користь Товар иства з обмеженою відповідал ьністю Торговельна компанія «Економ Плюс» (69002, м. Запоріжжя , вул. Грязнова, 10-А) 1 (одна) грн. 70 (с імдесят) коп. судового збору.

Постанова суду першої інст анції, якщо інше не встановле но Кодексом адміністративно го судочинства України, наби рає законної сили після закі нчення строку подання апеляц ійної скарги, встановленого цим Кодексом, якщо таку скарг у не було подано.

Постанова може бути о скаржена в апеляційному поря дку до Дніпропетровського ап еляційного адміністративно го суду через Запорізький ок ружний адміністративний суд шляхом подачі в 10-денний стро к з дня її проголошення, а в ра зі складення постанови у пов ному обсязі відповідно до ст атті 160 КАС України, або прийня ття постанови у письмовому п ровадженні - з дня отримання к опії постанови, апеляційної скарги з подачею її копії від повідно до кількості осіб, як і беруть участь у справі.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 КАС України, бу ло повідомлено про можливіс ть отримання копії постанови суду безпосередньо в суді, т о десятиденний строк на апел яційне оскарження постанов и суду обчислюється з наступ ного дня після закінчення п'я тиденного строку з моменту о тримання суб'єктом владних п овноважень повідомлення про можливість отримання копії постанови суду.

Копія апеляційної скарги о дночасно надсилається особо ю, яка її подає, до суду апеляц ійної інстанції.

Суддя К.М. Недаш ківська

Дата ухвалення рішення09.08.2011
Оприлюднено16.08.2011
Номер документу17702626
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/5498/11

Ухвала від 01.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Постанова від 09.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Ухвала від 19.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Постанова від 09.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні