Постанова
від 12.07.2011 по справі 4-1726/11
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

 

П О С Т А Н О В А

про проведення обшуку

м. Черкаси                                                                           «12»липня 2011 року

Суддя Соснівського районного суду м. Черкаси Пироженко В.Д., з участю прокурора Іщенко О.М., розглянувши подання ст. слідчого з ОВС СВ ПМ ДПА в Черкаській області старшого лейтенанта податкової міліції Цвіркуна О.С. про проведення обшуку по кримінальній справі №2511100067, -

В С Т А Н О В И В:

Ст. слідчий з ОВС СВ ПМ ДПА в Черкаській області старший лейтенант податкової  міліції Цвіркун О.С., за погодженням з заступником прокурора Черкаської області, звернувся із поданням про проведення обшуку житлового будинку за адресою: АДРЕСА_1, де проживає ОСОБА_2.

Досудовим слідством встановлено, що ОСОБА_2, (ід. номер НОМЕР_1, проживає за адресою: АДРЕСА_1) являючись приватним підприємцем, зареєстрованим у встановленому законом порядку в органах виконавчого комітету Тальнівської РДА, умисно, з метою ухилення від сплати податків, 27.07.10 подав до ДПІ у Тальнівському районі уточнюючий розрахунок податкових зобов‘язань з ПДВ за лютий 2008 року за №90028876653, згідно якого відніс до суми податкового кредиту податок на додану вартість у розмірі 1 464 463 грн., ніби то сформований за результатами фінансово-господарських операцій з ДП «Елсі Плюс».

          Згідно наявних матеріалів в кримінальній справі встановлено, що ДП «Елсі Плюс»ніяких фінансово-господарських операцій з ПП ОСОБА_2 за період свого існування не мало.

          Так, ОСОБА_2, шляхом внесення до офіційних звітних документів завідомо неправдивих відомостей, завищив суму податкового кредиту з ПДВ на 1 464 463 грн. та таким чином ухилився від сплати податку на додану вартість на вказану суму, що є у великих розмірах.

Згідно наявної інформації ОСОБА_2 проживає за адресою: АДРЕСА_1, де можуть знаходитись документи, що підтверджують його незаконну діяльність.

З метою повного, всебічного та об’єктивного розслідування кримінальної справи, встановлення істини у справі та документального підтвердження порушень чинного законодавства, допущених ОСОБА_2, виникла необхідність у відшуканні та вилученні оригіналів (копій) первинних документів податкового та бухгалтерського обліків, установчих документів, податкової звітності ФОП та інших речей і документів, що матимуть значення речових доказів для кримінальної справи, які можуть знаходитись за адресою: АДРЕСА_1.

Дослідивши матеріали кримінальної справи, взявши до уваги доводи слідчого та думку прокурора, враховуючи, що в приміщенні за адресою: АДРЕСА_1, де проживає ОСОБА_2, можуть знаходитися оригінали (копії) первинних документів податкового та бухгалтерського обліків, установчих документів, податкової звітності приватного підприємця, а також інші речі, які мають значення для розслідування кримінальної справи, керуючись ст. 177 КПК України ,-

П О С Т А Н О В И В:

1. Провести обшук за адресою проживання ОСОБА_2: АДРЕСА_1, з метою відшукання оригіналів (копій) первинних документів податкового та бухгалтерського обліків, установчих документів, податкової звітності ФОП ОСОБА_2, документів щодо фінансово-господарських взаємовідносин з ДП «Елсі Плюс», а також інших речей і документів, які мають значення для встановлення істини у справі.

2.  Проведення обшуку доручити працівникам податкової міліції ДПА в Черкаській області.

СУДДЯ:                                                            


Постанова мені оголошена:


СудСоснівський районний суд м.Черкас
Дата ухвалення рішення12.07.2011
Оприлюднено25.08.2011
Номер документу17764654
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1726/11

Постанова від 04.11.2011

Кримінальне

Богунський районний суд м. Житомира

Полонець С. М.

Постанова від 30.09.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Башмаков Є. А.

Постанова від 03.08.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Вінниці

Олійник О. М.

Постанова від 11.08.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Шипов І. М.

Постанова від 24.05.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Князьков В. В.

Постанова від 26.07.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Ванівський О. М.

Постанова від 12.07.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пироженко (В.Д.) В. Д.

Постанова від 12.04.2011

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Писларь В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні