Ухвала
від 09.08.2011 по справі 14/948
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"09" серпня 2011 р. Сп рава № 14/948

вх. № 9992/2011 від 22.06.2011

вх. № 11880/2011 від 28.07.2011

Господарський суд у скл аді головуючого судд і Хабазні Ю.А., при секретар і судового засідання Яцен Ю.Ф ., за участю: особисто - арбітражного керуючо го Вінника С.В. (ліквідато р банкрута), представників за довіреностями - ОСО БА_2 (від ініціюючого кредит ора), Коломійця П.М. (від від ділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхуван ня від нещасних випадків на в иробництві та професійних за хворювань України в м. Черкас и), Довбиша О.П. (від виконав чої дирекції Черкаського обл асного відділення Фонду соці ального страхування з тимчас ової втрати працездатності), розглянувши у відкритому су довому засіданні у м. Черкаси у приміщенні суду клопотанн я

заявника ліквіда тора банкрута, арбітражного керуючого Вінника С.В.

про затвердження з віту та ліквідаційного балан су

у справі за заявою

ініціюючого кредитора управління Пенсійного фонду України в

Придніпровському рай оні м.Черкаси

до боржника товар иства з обмеженою відповідал ьністю «Місота»

про визнання банк рутом, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою суду від 22.06.2010 б оржника визнано банкрутом.

Арбітражним керуючим Він ником С.В., якого призначено ліквідатором банкрута-боржн ика, господарському суду под ано на затвердження звіт та л іквідаційний баланс боржник а.

Усі кредитори були належни м чином повідомлені про приз начення судового засідання з розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу ба нкрута, однак, Черкаський міс ький центр зайнятості своїх представників не направив.

Кредитори, що з' явились у с удове засідання заявлене кло потання про затвердження зві ту підтримали. Скарг на дії лі квідатора банкрута у зв' язк у з поданим на затвердження с уду звітом та ліквідаційним балансом до дня судового зас ідання не надійшло.

У ході заслуховування звіт у ліквідатора у судовому зас іданні установлено наступне .

Кредиторами боржника є: упр авління Пенсійного фонду Укр аїни в Придніпровському райо ні м. Черкаси на суму 726,00 г рн.; Черкаський міський центр зайнятості як робочий орган Фонду загальнообов' язково го державного соціального ст рахування України на випадок безробіття на суму 88,80 гр н.; Черкаське обласне відділе ння виконавчої дирекції Фонд у соціального страхування з тимчасової втрати працездат ності на суму 125,80 грн.; Від ділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхуван ня від нещасних випадків на в иробництві та професійних за хворювань України у м. Черкас и на суму 33,30 грн. Заборгов аність перед кредиторами не погашена.

На час розгляду у судовому з асіданні звіту майнові актив и згідно з ліквідаційним бал ансом банкрута відсутні, з по даних суду матеріалів вбачає ться, що ліквідатором банкру та вжито необхідні заходи дл я виявлення документації і м айнових активів боржника та для її завершення.

Враховуючи постанову опер уповноваженого СДСБЕЗ Придн іпровського РВ в м. Черкаси УМ ВС України в Черкаській обла сті від 05.05.2011 про відмову у пору шенні кримінальної справи ст осовно колишнього директора банкрута за повідомленням п ро ухилення останнього від п ередачі документів фінансов о-господарської діяльності б анкрута ліквідатору банкрут а, зважаючи на строки її здійс нення, суд вважає, що ліквідат ором виконані покладені на н ього ст.25 Закону України “Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом” обов' язки, у з в' язку з чим звіт з додатков о поданими на вимогу суду док ументами та ліквідаційний б аланс підлягають затверджен ню, а боржник, як юридична особ а - ліквідації.

Керуючись ст. 32, п.6 ст.40 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” с уд, -

УХВАЛИВ:

1.Затвердити звіт ліквід атора банкрута від 28.07.2011 №28-07-01/11 пр о проведення ліквідаційної п роцедури банкрута та доданий до нього ліквідаційний бала нс станом на 27.07.2011.

2.Ліквідувати товариство з о бмеженою відповідальністю « Місота»(18005, м. Черкаси, вул. Гого ля, 373, ідентифікаційний код 2279714 0) як юридичну особу-банкрута.

3.Зобов' язати ліквідатора : забезпечити збереження док ументів банкрута і, за погодж енням із архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання; здати для знищ ення печатку банкрута; подат и державному реєстратору нео бхідні документи передбачен і у ст. 39 Закону України "Про дер жавну реєстрацію юридичних о сіб та фізичних осіб - підпр иємців";

інформувати суд про викона ння цього пункту.

4.Скасувати арешт на майно б оржника, накладений ухвалою суду від 18.05.2010.

5.Провадження у справі припи нити.

Копію ухвали направити лік відатору банкрута, сектору з питань банкрутства у Черкас ькій області, обласному упра влінню статистики, кредитора м (4), Центральному відділу дер жавної виконавчої служби Чер каського міського управлінн я юстиції, а також державному реєстратору (виконкому Черк аської міської ради- для вне сення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фі зичних осіб - підприємців зап ису про проведення державної реєстрації припинення юриди чної особи).

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного господарського суду.

С у д д я Ю .А. Хабазня

10

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення09.08.2011
Оприлюднено29.08.2011
Номер документу17865624
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —14/948

Ухвала від 09.08.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Постанова від 16.09.2010

Господарське

Житомирський апеляційний господарський суд

Пасічник С.С.

Ухвала від 21.07.2009

Господарське

Вищий господарський суд України

Остапенко М.І.

Постанова від 24.07.2006

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні