Ухвала
від 24.03.2010 по справі 2а-982/10/0770
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а-982/10/0770

Рядок статзвіту - 6.9

код - 10

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ А ДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної зая ви без руху

24 березня 2010 року м. Ужгород

Суддя Закарпатсь кого окружного адміністрати вного суду Луцович М.М., вирішу ючи питання про відкриття пр овадження в адміністративні й справі за адміністративним позовом державної інспекції з контролю за цінами в Закарп атській області до НВП «Сіне нергія»про стягнення адміні стративно-господарських сан кцій,-

в с т а н о в и в:

Державна інспекція з контролю за цінами в Закарп атській області звернулася д о Закарпатського окружного а дміністративного суду з адмі ністративним позовом до НВП «Сіненергія»про стягнення а дміністративно-господарськ их санкцій.

Відповідно до статті 106 частини 3 КАС України до позо вної заяви додаються її копі ї та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відпові дно до кількості відповідачі в.

В позовній заяві наведено перелік документів, які приє днуються до адміністративно го позову, з якого вбачається , що для вручення відповідачу позивачем додано тільки коп ію позовної заяви на 3-х аркуша х, разом з тим у справі відсутн і належним чином завірені ко пії додатків до позовної зая ви для вручення відповідачу, а саме: копія рішення державн ої інспекції з контролю за ці нами в Закарпатській області від 19.11.09 р. № 24; копія претензії в ід 27.01.2010 р. № 01/01-05/94, а також копія мет еріалів перевірки на 5-ти арку шах, в тому числі: копія акту в ід 13.11.2009 року, копія довідки-роз рахунку необґрунтовано отри маної виручки; копія квитанц ії, копія рахунку № 248 від 30.09.2009 ро ку, копії довідок НВП «Сінене ргія».

Крім того, поданий адмініст ративний позов державної інс пекції з контролю за цінами в Закарпатській області до НВ П «Сіненергія» про стягнення адміністративно-господарсь ких санкцій підписаний засту пником начальника інспекції Івановою М.М. Відповідно до наявних у справі копії ріш ення державної інспекції з к онтролю за цінами в Закарпат ській області від 19.11.09 р. № 24 та ко пії претензії від 27.01.2010 р. № 01/01-05/94 н ачальником державної інспек ції з контролю за цінами в Зак арпатській області є Стебн ицька Любов Анатоліївна.

Відповідно до статт і 56 частини 7 КАС України, закон ним представником органу, пі дприємства, установи, органі зації в суді є його керівник ч и інша особа, уповноважена за коном, положенням, статутом. В ідповідно до статті 106 частин 4,5 КАС України, позовна заява п ідписується позивачем або йо го представником. Якщо позов на заява подається представн иком, то одночасно з позовною заявою подається довіреніст ь чи інший документ, що підтве рджує повноваження представ ника. Однак, заявником до мате ріалів позовної заяви не дод ано документів на підтвердже ння повноважень особи, що під писала позовну заяву.

Крім того Відповідно до статті 106 частини 1 пункту 3 К АС України у позовній заяві з азначаються: ім' я (найменув ання) відповідача, посада і мі сце служби посадової чи служ бової особи, поштова адреса, а також номер засобу зв' язку , адреса електронної пошти, як що такі відомі, разом з тим поз ивачем зазначено скорочене н айменування відповідача НВП «Сіненергія», що є незрозумі лим для суду з точки зору орга нізаційно-правової форми від повідача, а тому слід вказати його повну назву та юридичну адресу.

Таким чином, відповід но до статті 108 КАС України суд дя, встановивши, що позовну за яву подано без додержання ви мог, встановлених статтею 106 К АС України, постановляє ухва лу про залишення позовної за яви без руху у якій зазначают ься недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встанов люється строк, достатній для усунення недоліків.

На підставі наведено го та керуючись ст.ст. 108, 165 КАС У країни, суддя -

у х в а л и в:

1. Адміністрати вний позов державної інспекц ії з контролю за цінами в Зака рпатській області до НВП «Сі ненергія»про стягнення адмі ністративно-господарських с анкцій - залишити без руху.

2. Надати державній інс пекції з контролю за цінами в Закарпатській області строк для усунення недоліків, вказ аних в описовій частині дано ї ухвали до 06 квітня 2010 року.

3. Попередити державну інспекцію з контролю за ціна ми в Закарпатській області, щ о у випадку не виправлення не доліків, вказаних в ухвалі пр о залишення позовної заяви б ез руху у встановлені судом с троки, позовна заява буде по вернута позивачеві.

4. Ухвала може бути оска ржена до Львівського апеляці йного адміністративного суд у через Закарпатський окружн ий адміністративний суд шлях ом подачі заяви про апеляц ійне оскарження ухвали суд у першої інстанції протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було пост ановлено без виклику особи, я ка її оскаржує, то строк пода ння заяви про апеляційне оск арження обчислюється з

д ня отримання нею копії ухвал и. Апеляційна скарга на ухвал у суду

першої інстанції п одається протягом десяти д нів після подання

заяви про апеляційне оскарження. А пеляційна скарга може бути подана без попереднього п одання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга пода ється у

строк, встановлен ий для подання заяви про апел яційне оскарження.

Суддя Луцович М.М.

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.03.2010
Оприлюднено29.08.2011
Номер документу17875913
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-982/10/0770

Постанова від 20.12.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 16.06.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 17.07.2012

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Улицький В.З.

Ухвала від 24.03.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні