Ухвала
від 28.01.2011 по справі 2а-0770/256/11
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а-0770/256/11

Рядок статзвіту - 8.2.1

код - 10

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ А ДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

28 січня 2011 року м. Ужгород

Суддя Закарпатського ок ружного адміністративного с уду Луцович М.М., розглянувши м атеріали позовної заяви перш ого заступника прокурора обл асті старшого радника юстиці ї Біловар Р.Й. до Оноківсь кої сільської ради Ужгородсь кого району за участю третьо ї особи, яка не заявляє самост ійних вимог на предмет спору на стороні позивача Війсь кової частини №1493 Чопського прикордонного загону Західн ого регіонального управлінн я прикордонної служби Україн и про скасування рішення 10 сес ії 5 скликання Оноківської сі льської ради-

в с т а н о в и в:

Перший заступник прокур ора області старший радник ю стиції Біловар Р.Й. зверну вся до Закарпатського ок ружного адміністративного с уду з позовом до Оноківської сільської ради Ужгородськог о району за участю третьої ос оби, яка не заявляє самостійн их вимог на предмет спору на стороні позивача Військов ої частини №1493 Чопського при кордонного загону Західного регіонального управління пр икордонної служби України пр о скасування рішення 10 сесії 5 скликання Оноківської сіль ської ради.

Позовна заява подана особо ю, яка має адміністративну пр оцесуальну дієздатність, від повідає вимогам, встановлени м статтею 106 КАС України. Дану п озовну заяву належить розгля дати в порядку адміністратив ного судочинства і вона підс удна Закарпатському окр ужному адміністративному су ду.

В позовній заяві позивачем подано клопотання про понов лення строку звернення до су ду з поважних причин. Суд розг лянувши дане клопотання вваж ає його обґрунтованим і таки м, що підлягає до задоволення . Таким чином, відповідно до ст атті 100 КАС України, строк звер нення до суду вважається пон овленим.

Підстави для її повернення або відмови у відкритті пров адження в адміністративній с праві, встановлені КАС Украї ни, відсутні.

З метою забезпечення всебі чного та об' єктивного виріш ення справи протягом розумно го строку слід провести попе реднє судове засідання.

На підставі наведеного та к еруючись ст.ст. 107, 110, 165 КАС Україн и, суддя -

у х в а л и в:

1. Відкрити провадженн я в адміністративній справі за позовною заявою першого з аступника прокурора області старшого радника юстиції Б іловар Р.Й. до Оноківської с ільської ради Ужгородського району за участю третьої осо би, яка не заявляє самостійни х вимог на предмет спору на с тороні позивача Військово ї частини №1493 Чопського прик ордонного загону Західного р егіонального управління при кордонної служби України про скасування рішення 10 сесії 5 с кликання Оноківської сільсь кої ради.

2. Попереднє судов е засідання провести 24 лютого 2011 року о 12 годині 00 хвилин в залі судових засідань в прим іщенні Закарпатського о кружного адміністративного суду за адресою:

м. Ужгород, пл. Б. Хмельниць кого, 21.

3. Копію ухвали про від криття провадження в адмініс тративній справі надіслати с торонам, разом з інформацією про їхні процесуальні права та обов' язки.

4. Запропонувати Відпо відачу у строк до 22 лютого 2011 ро ку надати заперечення проти позову та інші докази, які у нь ого є.

5. Справа розглядатиме ться суддею одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Луцович М.М.

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.01.2011
Оприлюднено05.09.2011
Номер документу17889174
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0770/256/11

Постанова від 26.08.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 25.06.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Маринчак Н.Є.

Ухвала від 28.01.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 03.03.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні