Ухвала
від 12.09.2011 по справі 6-190/11
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДОНЕЦЬКА

         

                                                                         Справа № 6-190/11

У Х В А Л А

іменем України

12.09.2011            Ленінський районний суд м. Донецька у  складі:

головуючого судді:                                                                                          Шестопалової Я.В.

при секретарі:                                                                                                               Білоус А.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Донецьку заяву представника Донецького міжгосподарського підприємства по виробництву племінної птахівничої продукції про скасування заходів забезпечення позову ОСОБА_1 до Колективного підприємства «Донецьке міжгосподарське підприємство виробництва племінної птахівничої продукції», ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5 про визнання недійсним та скасування протоколу зборів та зобов’язання зареєструвати зміни до статуту, -

ВСТАНОВИВ:

          Ухвалою Ленінського районного суду м. Донецька від 18.03.2009 року за заявою представника позивача по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Колективного підприємства «Донецьке міжгосподарське підприємство виробництва племінної птахівничої продукції», ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5 про визнання недійсним та скасування протоколу зборів та зобов’язання зареєструвати зміни до статуту в порядку забезпечення позову був накладений арешт на майно Колективного підприємства «Донецьке міжгосподарське підприємство виробництва племінної птахівничої продукції», код ЄДРПОУ 02781970, що розташоване за адресою: м. Донецьк, вул. Ветеринарна, 12.

          Рішенням Ленінського районного суду м. Донецька від 12.02.2010 року позовні вимоги ОСОБА_1 до Колективного підприємства «Донецьке міжгосподарське підприємство виробництва племінної птахівничої продукції», ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5 про визнання недійсним та скасування протоколу зборів та зобов’язання зареєструвати зміни до статуту задоволені частково, визнано недійсним та скасовано рішення загальних зборів ради КП «Донецьке міжгосподарське підприємство виробництва племінної птахівничої продукції»№1 від 10.01.2006р., в іншій частині відмовлено.

          Рішенням Апеляційного суду Донецької області від 05.07.2010р. рішення Ленінського районного суду м. Донецька від 12.02.2010р. скасовано, відмовлено у задоволенні позовних вимог ОСОБА_1 до Колективного підприємства «Донецьке міжгосподарське підприємство виробництва племінної птахівничої продукції», ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5 про визнання недійсним та скасування протоколу зборів та зобов’язання зареєструвати зміни до статуту відмовлено.

          12.08.2011 року представник Колективного підприємства «Донецьке міжгосподарське підприємство виробництва племінної птахівничої продукції» звернувся до суду з заявою про скасування заходів забезпечення позову, які були накладені відповідно до ухвали Ленінського районного суду м. Донецька від 18.03.2009 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Колективного підприємства «Донецьке міжгосподарське підприємство виробництва племінної птахівничої продукції», ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5 про визнання недійсним та скасування протоколу зборів та зобов’язання зареєструвати зміни до статуту, оскільки рішення по справі набрало законної чинності та заходи забезпечення позову минулі.

          Представник Колективного підприємства «Донецьке міжгосподарське підприємство виробництва племінної птахівничої продукції»у судове засідання не з’явився, надав до суду заяву про проведення судового засідання за його відсутності, подану заяву про забезпечення позову підтримав у повному обсязі та просив задовольнити у повному обсязі.

          Позивач ОСОБА_1 у судове засідання не з’явився, про час та дату слухання справи був повідомлений належним чином, причини неявки суду невідомі.

          Відповідачі ОСОБА_2, ОСОБА_4, ОСОБА_3 у судове засідання не з’явились, надали до суду заяви про розгляд заяви за їх відсутності.

Відповідач ОСОБА_5 у судове засідання не з’явився, про час та дату слухання справи був повідомлений належним чином, причини неявки суду невідомі.

          Суд, вивчивши матеріали вказаної цивільної справи, враховуючи ті обставини, що, необхідність в забезпеченні позову минула, а також на підставі ч. 3 ст 154 ЦПК України, вважає за необхідне скасувати заходи забезпечення позову у вигляді накладення арешту на майно Колективного підприємства «Донецьке міжгосподарське підприємство виробництва племінної птахівничої продукції», код ЄДРПОУ 02781970, що розташоване за адресою: м. Донецьк, вул. Ветеринарна, 12.

На підставі вищевикладеного та керуючись ч. 3 ст. 154  ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

          Заяву представника Донецького міжгосподарського підприємства по виробництву племінної птахівничої продукції про скасування заходів забезпечення позову ОСОБА_1 до Колективного підприємства «Донецьке міжгосподарське підприємство виробництва племінної птахівничої продукції», ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5 про визнання недійсним та скасування протоколу зборів та зобов’язання зареєструвати зміни до статуту –задовольнити у повному обсязі.

Скасувати заходи забезпечення позову у вигляді накладення арешту на майно Колективного підприємства «Донецьке міжгосподарське підприємство виробництва племінної птахівничої продукції», код ЄДРПОУ 02781970, що розташоване за адресою: м. Донецьк, вул. Ветеринарна, 12.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Апеляційного суду Донецької області через Ленінський районний суд м. Донецька шляхом подачі апеляційної скарги протягом п’яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя:                                                                                Я. В. Шестопалова

СудЛенінський районний суд м.Донецька
Дата ухвалення рішення12.09.2011
Оприлюднено06.10.2011
Номер документу18408491
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-190/11

Ухвала від 30.07.2018

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Ченцова С. М.

Ухвала від 23.05.2018

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Ченцова С. М.

Ухвала від 01.12.2011

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Прокулевич В. С.

Ухвала від 22.08.2011

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Медінцева Н. М.

Ухвала від 29.10.2011

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Пустовіт З. П.

Ухвала від 20.10.2011

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Мєркулова Л. О.

Ухвала від 09.11.2011

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Пустовіт З. П.

Ухвала від 28.10.2011

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Пустовіт З. П.

Ухвала від 16.09.2011

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Хомик А. П.

Ухвала від 28.07.2011

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Міхеєва В. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні