Ухвала
від 19.05.2011 по справі 16/269/10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

про відкладення розгляду с прави

19.05.11 Справа № 16/269/10

Суддя Ніколаєнко Р.А.

Кредитор - управління Пенсійного фонду в Приморсь кому районі Запорізької обла сті, 72100, м.Приморськ, вул.Каліні на, 98

до боржника - відкрито го акціонерного товариства “ Зеленівське ремонтно-трансп ортне підприємство “ВО Запор іжспецсільгоспремонт”, 72113, Пр иморський район, с.Зеленівка , вул.Миру, 28, код ЄДРПОУ 00903908

банк, здійснюючій розра хунково-касове обслуговуван ня боржника -

1. ЗРУ ПАТ КБ “Приват банк”, м.Запоріжжя

про банкрутство

ліквідатор - арбітраж ний керуючий Дулов І.А.

Суддя Ніколаєнко Р.А.

Представники:

від кредитора: не з”яв ився

від боржника: ліквідато р не з”явився

від ВВД ФССвідНВВтаПЗУ у м.Б ердянську : ОСОБА_1. ( дов. № 2 від 04.01.2011)

від ВД ФССзТВП: ОСОБА_2 ( д ов. № 07-031 від 04.01.2011)

В С Т А Н О В И В :

Постановою госп одарського суду Запорізької області від 18.11.2010 у справі №16/269/10 в ідкрите акціонерне товарист во “Зеленівське ремонтно-тра нспортне підприємство “ВО За поріжспецсільгоспремонт” в изнано банкрутом, відкрито л іквідаційну процедуру, лікві датором банкрута призначено арбітражного керуючого Дул ова І.А.

Ухвалою від 26.01.2011 призна чено судове засідання для ро згляду звіту ліквідатора, лі квідаційного балансу, реєстр у вимог кредиторів, документ ів, що підтверджують проведе ння ліквідаційної процедури на 22.02.2011.

Ліквідатор в судове з асідання не з”явився, зверну вся з клопотанням про розгля д справи за його відсутності .

ДПІ у Приморському районі З апорізької області в судове засідання також не з”явилась , звернулась з клопотанням пр о розгляд справи без участі п редставника ДПІ, при цьому су ду надано довідку про розмір заборгованості банкрута пер ед ДПІ та повідомлення щодо н еможливості проведення пере вірки через відсутність необ хідної документації товари ства.

Ліквідатором надано суду з віт по справі, ліквідаційний баланс, реєстр вимог кредито рів, документи в підтверджен ня проведення ліквідаційної процедури, але поряд з цим зая влено клопотання про продовж ення строку ліквідаційної пр оцедури, в зв”язку з триваліс тю заходів по розшуку трансп ортних засобів та сільського сподарської техніки, що заре єстровані за банкрутом згідн о довідок Бердянського ВРЕВ УДАІ ГУМВС та Інспекції держ авного технічного нагляду.

Клопотання судом відхилен о, розгляд справи відкладено до 19.05.2011.

Ліквідатор в судове засіда ння 19.05.2011 не з”явився, причину н еявки не повідомив, вимоги ух вали суду від 22.03.2011 не виконав. Л іквідатором також заявлено клопотання про відкладення р озгляду справи на три місяці , зазначивши, що в ході ліквідп роцедури виявлено багатокв артирний житловий будинок ВА Т “Зеленівське ремонтно-тран спортне підприємство “ВО Зап оріжспецсільгоспремонт”, ро зташований за адресою: Запор ізька область, Приморський р айон, с.Зеленівка, вул..Ювілейн а, 21 та необхідністю часу для п ередачі його до комунальної власності.

Ліквідатор двічі не з”явив ся в судове засідання, чим гру бо порушив вимоги ст..4-5 Госпо дарського процесуального ко дексу України, ухвал суду.

Суд попереджає ліквідатор а, що у відповідності до ч.5 ст. 1 24 та п.9 ч.3 ст.129 Конституції Укра їни, одним із основних принци пів судочинства є обов' язко вість рішень суду, тому судов і акти є обов'язковими до вико нання на всій території Укра їни. Недотримання цього прин ципу порушує нормальну діяль ність органів правосуддя, пе решкоджає виконанню судових актів і тягне за собою відпов ідальність, яка встановлена чинним законодавством Украї ни.

Також суд вважає за необхід не попередити ліквідатора, щ о згідно зі ст. 3-1 Закону Україн и “Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом” не викона ння або неналежне виконання обов”язків, покладених на ар бітражного керуючого, що зав дало значної шкоди боржнику чи кредиторам, може бути підс тавою для анулювання його лі цензії.

Суд наголошує арбітражном у керуючому на обов”язковіст ь виконанні вимог Закону та у хвал суду.

Крім того, від РВ Фонду держ авного майна України по Запо різькій області надійшов лис т з пропозицією не затверджу вати звіт ліквідатора до зав ершення процедури приймання житлового будинку у комунал ьну власність.

Присутні в судовому засіда нні представники Фондів прот и відкладення розгляду справ и не заперечують, також надал и довідки про розмір заборго ваності банкрута.

Враховуючи викладене, висл ухавши присутніх представни ків, суд вважає необхідним ро згляд справи відкласти до 21.06.20 11.

На підставі викладеного, к еруючись ст. ст 5, 22 Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”, ст.ст.77, 86 Г осподарського процесуально го кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Судове засідання для розгляду звіту ліквідат ора, ліквідаційного балансу, реєстру вимог кредиторів, до кументів, що підтверджують п роведення ліквідпроцедури в ідкласти до 21.06.2011 о 12.00.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського с уду Запорізької області за а дресою: 69001, м. Запоріжжя, вул.Тюл еніна, 21/вул.Шаумяна, 4, корпус 2, к аб. 216.

Зобов”язати:

ліквідатора - н адати всі документи по здійс ненню ліквідаційної процеду ри, документи щодо розшуку тр анспортних засобів та сільго сптехніки банкрута, інформац ію щодо передачі до комуналь ної власності багатоквартир ного будинку за адресою: Запо різька область, Приморський район, с.Зеленівка, вул.Ювілей на, 21;

кредиторів - довід ку про розмір заборгованості на дату судового засідання, с тан погашення під час ліквід аційної процедури;

прокурора Приморськ ого району, прокуратуру Запо різької області - перевір ити виконання Зеленівською с ільрадою вимог ст. 26 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом” щодо неприйняття Зеленівською сі льрадою до комунальної власн ості державного майна- багат оквартирного житлового буди нку за адресою: Запорізька об ласть, Приморський район, с.Зе ленівка, вул.Ювілейна, 21, повід омити суд про результати пер евірки;

Зеленівську сільс ьку раду- помідомити про р езультати розгляду зверненн я ліквідатора від 20.04.2011, надати письмову інформацію про резу льтати прийняття до комуналь ної власності багатоквартир ного житлового будинку;

банк - надати письмову довідку про залишок коштів на рахунках боржника ;

РВ ФДМУ по Запорізькій об ласті - надати письмову і нформацію про результати про цедури приймання житлового б удинку банкрута у комунальну власність.

Явку ліквідатора, к редиторів, боржника в судове засідання визнати обов' язк овою.

Примірники ухвали н аправити кредиторам, ліквіда тору, боржнику, банку, прокуро ру Приморського району, прок уратурі Запорізької області , РВ ФДМУ по Запорізькій обла сті, Зеленівській сільраді.

Суддя Р.Ніколаєнко

Дата ухвалення рішення19.05.2011
Оприлюднено10.10.2011
Номер документу18477398
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —16/269/10

Ухвала від 17.04.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 17.05.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 04.11.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 31.05.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 28.02.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 13.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 26.07.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 19.05.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні