Ухвала
від 21.06.2011 по справі 16/269/10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

про відкладення розгляду с прави

21.06.11 Справа № 16/269/10

Суддя Ніколаєнко Р.А.

Кредитор - управління Пенсійного фонду в Приморсь кому районі Запорізької обла сті, 72100, м.Приморськ, вул.Каліні на, 98

до боржника - відкрито го акціонерного товариства “ Зеленівське ремонтно-трансп ортне підприємство “ВО Запор іжспецсільгоспремонт”, 72113, Пр иморський район, с.Зеленівка , вул.Миру, 28, код ЄДРПОУ 00903908

банк, здійснюючій розра хунково-касове обслуговуван ня боржника -

1. ЗРУ ПАТ КБ “Приват банк”, м.Запоріжжя

про банкрутство

ліквідатор - арбітражн ий керуючий Дулов І.А.

Суддя Ніколаєнко Р .А.

Представники:

від кредитора: ОСОБА_1 ( дов. № 4334/01 від 20.06.2011)

від боржника: ліквідато р Дулов І.А.

від ВВД ФССвідНВВтаПЗУ у м.Б ердянську : ОСОБА_2 ( дов. № 2 в ід 04.01.2011)

В С Т А Н О В И В :

Постановою госп одарського суду Запорізької області від 18.11.2010 у справі №16/269/10 в ідкрите акціонерне товарист во “Зеленівське ремонтно-тра нспортне підприємство “ВО За поріжспецсільгоспремонт” в изнано банкрутом, відкрито л іквідаційну процедуру, лікві датором банкрута призначено арбітражного керуючого Дул ова І.А.

Ухвалою від 26.01.2011 призна чено судове засідання для ро згляду звіту ліквідатора, лі квідаційного балансу, реєстр у вимог кредиторів, документ ів, що підтверджують проведе ння ліквідаційної процедури на 22.02.2011.

Ліквідатор в судове з асідання не з”явився, зверну вся з клопотанням про розгля д справи за його відсутності .

ДПІ у Приморському районі З апорізької області в судове засідання також не з”явилась , звернулась з клопотанням пр о розгляд справи без участі п редставника ДПІ, при цьому су ду надано довідку про розмір заборгованості банкрута пер ед ДПІ та повідомлення щодо н еможливості проведення пере вірки через відсутність необ хідної документації товари ства.

Ліквідатором надано суду з віт по справі, ліквідаційний баланс, реєстр вимог кредито рів, документи в підтверджен ня проведення ліквідаційної процедури, але поряд з цим зая влено клопотання про продовж ення строку ліквідаційної пр оцедури, в зв”язку з триваліс тю заходів по розшуку трансп ортних засобів та сільського сподарської техніки, що заре єстровані за банкрутом згідн о довідок Бердянського ВРЕВ УДАІ ГУМВС та Інспекції держ авного технічного нагляду.

Клопотання судом відхилен о, розгляд справи відкладено до 19.05.2011.

Ліквідатор в судове засіда ння 19.05.2011 не з”явився, причину н еявки не повідомив, вимоги ух вали суду від 22.03.2011 не виконав. Л іквідатором також заявлено клопотання про відкладення р озгляду справи на три місяці , зазначивши, що в ході ліквідп роцедури виявлено багатокв артирний житловий будинок ВА Т “Зеленівське ремонтно-тран спортне підприємство “ВО Зап оріжспецсільгоспремонт”, ро зташований за адресою: Запор ізька область, АДРЕСА_1 та необхідністю часу для перед ачі його до комунальної влас ності.

Крім того, від РВ Фонду держ авного майна України по Запо різькій області надійшов лис т з пропозицією не затверджу вати звіт ліквідатора до зав ершення процедури приймання житлового будинку у комунал ьну власність.

Ухвалою суду від 19.05.2011 розгля д справи відкладено до 21.06.2011.

Приморський районний цент р зайнятості звернувся до су ду з заявою про розгляд справ и в судовому засіданні 21.06.2011 за відсутності представника Це нтру в зв”язку з його зайняті стю на семінарі.

Ліквідатор надав суду звіт про хід ліквідаційної проце дури, яким поінформував суд п ро наступне. На кінець червня 2011 на сесії Зеленівської сіль ради заплановано розгляд пи тання щодо передачі до комун альної власності житлового б удинку розташованого за адре сою: Запорізька область, АД РЕСА_1, що перебуває на балан сі банкрута, також триває про цедура зупинення обігу акцій банкрута та процедура знятт я з державної реєстрації тра нспортних засобів зареєстро ваних за банкрутом, але відсу тніх в наявності. Ліквідатор звернувся до правоохоронних органів про проведення пере вірки щодо обставин фактично ї відсутності зареєстровани х за банкрутом транспортних засобів. Постановою Приморс ького РВ УМВС України від 25.02.2011 в порушенні кримінальної спр ави відносно керівника банкр ута відмовлено. На теперішні й час ліквідпроцедура не зак інчена.

Також ліквідатор звернувс я до суду з клопотанням про ві дкладення розгляду справи н а один місяць в зв”язку з необ хідністю часу для завершенн я ліквідаційної процедури.

Присутні в судовому засіда нні представники кредиторів проти відкладення розгляду справи не заперечують.

Зеленівська сільрада, РВ ФД МУ по Запорізькій області, ба нк вимоги ухвали суду від 19.05.201 1 не виконали, запитувану інфо рмацію суду не представили.

Враховуючи викладене, розг лянувши надані матеріали лік відаційної процедури, вислух авши ліквідатора, присутніх представників, суд вважає мо жливим задовольнити клопота ння ліквідатора та відкласти розгляд справи до 26.07.2011.

На підставі викладеного, к еруючись ст. ст 5, 22 Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”, ст.ст.77, 86 Г осподарського процесуально го кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Судове засідання для розгляду звіту ліквідат ора, ліквідаційного балансу, реєстру вимог кредиторів, до кументів, що підтверджують п роведення ліквідпроцедури в ідкласти до 26.07.2011 об 11.40.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського с уду Запорізької області за а дресою: 69001, м. Запоріжжя, вул.Тюл еніна, 21/вул.Шаумяна, 4, корпус 2, к аб. 216.

Зобов”язати:

ліквідатора - н адати всі документи по здійс ненню ліквідаційної процеду ри, документи щодо зняття з ре єстрації транспортних засоб ів та сільгосптехніки банкру та, інформацію щодо передачі до комунальної власності ба гатоквартирного будинку за а дресою: Запорізька область, АДРЕСА_1, відповідне рішенн я сільради, докази в підтверд ження зупинення обігу акцій банкрута; на комітеті кредит орів розглянути звіт ліквід атора, протокол представити суду;

кредиторів - довід ку про розмір заборгованості на дату судового засідання, с тан погашення під час ліквід аційної процедури; на зас іданні комітету кредиторів р озглянути звіт ліквідатора , протокол представити суду;

прокурора Приморського р айону - перевірити виконан ня Зеленівською сільрадою ви мог ст. 26 Закону України “Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом” щодо прийняття Зеленівською сільрадою до ко мунальної власності державн ого майна - багатоквартирног о житлового будинку за адрес ою: Запорізька область, АДР ЕСА_1, повідомити суд про рез ультати перевірки;

прокуратуру Запорізької о бласті - перевірити викон ання РВ ФДМУ по Запорізькій о бласті Положення про управл іння державним майном, яке не увійшло до статутних капіта лів господарських товариств у процесі приватизації, але п еребуває на їх балансі, затве рдженого наказом Фондом держ авного майна України та Міні стерством економіки України № 908/68 від 19.05.1999 при прийнятті ріше нь щодо державного майна, яке перебуває на балансі банкру та, повідомити суд про резуль тати перевірки; також здійсн ити перевірку щодо не викона ння РВ ФДМУ по Запорізькій об ласті вимог ухвали суду від 19. 05.2011;

Зеленівську сіль ську раду- помідомити про результати розгляду звернен ня ліквідатора від 20.04.2011, надати письмову інформацію про рез ультати прийняття до комунал ьної власності багатокварти рного житлового будинку;

банк - надати письмову довідку про залишок коштів на рахунках боржника ;

РВ ФДМУ по Запорізькій об ласті - надати письмову і нформацію про результати про цедури приймання житлового б удинку банкрута у комунальну власність; про вжиті заходи в ідповідно до Положення про у правління державним майном, яке не увійшло до статутних к апіталів господарських това риств у процесі приватизації , але перебуває на їх балансі, затвердженого наказом Фондо м державного майна України т а Міністерством економіки Ук раїни № 908/68 від 19.05.1999.

Явку ліквідатора , кредиторів, боржника, РВ ФДМУ по Запорізькій області, прок урора в судове засідання ви знати обов' язковою.

Примірники ухвал и направити кредиторам, лікв ідатору, боржнику, банку, прок урору Приморського району, п рокуратурі Запорізької обла сті, РВ ФДМУ по Запорізькій об ласті, Зеленівській сільраді .

Суддя Р .Ніколаєнко

Дата ухвалення рішення21.06.2011
Оприлюднено10.10.2011
Номер документу18477576
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —16/269/10

Ухвала від 17.04.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 17.05.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 04.11.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 31.05.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 28.02.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 13.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 26.07.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 19.05.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні