Ухвала
від 25.08.2011 по справі 30/5009/4211/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

про відкладення розгляду с прави

25.08.11 Справа № 30/5009/4211 /11

Суддя Кагітіна Л.П.

за позовом Відкрито го акціонерного товариства “ Гуляйпільське міжрайонне пі дприємство матеріально-техн ічного постачання АПК” (70231, с. З алізничне Гуляйпільського р айону Запорізької області, в ул. Ватутіна, 4)

до Фізичної особи-підпр иємця ОСОБА_1 (АДРЕСА_1)

третя особа на сто роні відповідача, яка не заяв ляє самостійних вимог на пре дмет спору: Комунальне п ідприємство «Імпульс»Полог івської районної ради (70600, м. По логи Пологівського району За порізької області, вул Приво кзальна, 13)

про визнання права вла сності,

Суддя Кагітін а Л.П.

За участю представників ст орін:

від позивача - не з ' явився;

від відповідача - ОСОБА_2 (довіреність б/н від 04.08.2011 р.);

ВСТАНОВИВ:

Відкрите акціонерне товариство “Гуляйпільське м іжрайонне підприємство мате ріально-технічного постачан ня АПК” звернулося в господа рський суд Запорізької облас ті із позовною заявою до Фізи чної особи-підприємця ОСОБ А_1 про визнання права власн ості на нежитлові будівлі (це х дозбирання, інвентарний № 3, літера “О” в паспорті БТІ, заг альною площею 901,4 кв. м.; машинни й двір, інвентарний № 4, літера “Л” в паспорті БТІ, загальною площею 1507,5 кв. м.; що розташовані за адресою: АДРЕСА_2.

Ухвалою господарського с уду Запорізької області від 26.07.2011 р. порушено провадження у справі № 30/5009/4211/11, розгляд якої пр изначено на 25.08.2011 р.

За клопотанням присутньог о в судовому засіданні предс тавника відповідача розгля д справи здійснюється без за стосування технічних засобі в фіксації судового процесу.

Присутній в судовому засід анні представник відповідач а звернувся до суду з клопота нням про залучення в якості т ретьої особи на стороні відп овідача - Комунальне підпри ємство «Імпульс»Пологівськ ої районної ради (70600, м. Пологи П ологівського району Запоріз ької області, вул Привокзаль на, 13) та про зобов' язання поз ивача надіслати на адресу ві дповідача копію позовної зая ви.

Розглянувши клопотанн я позивача, суд вважає його та ким, що підлягає задоволенню , з огляду на таке:

Згідно зі статтею 27 Господа рського процесуального коде ксу України треті особи, які н е заявляють самостійних вим ог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарс ьким судом, якщо рішення з гос подарського спору може вплин ути на їх права або обов'язк и щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у спр аві також за клопотанням ст орін, прокурора або з ініці ативи господарського суду.

Суд вважає за доцільне залу чити до участі у справі в яко сті третьої особи, яка не заяв ляє самостійних вимог на пре дмет спору, на стороні відпов ідача - Комунальне підприємс тво «Імпульс»Пологівської р айонної ради (70600, м. Пологи Поло гівського району Запорізько ї області, вул Привокзальна, 13 ).

Позивач - ВАТ “Гуляйпі льське міжрайонне підприємс тво матеріально-технічного п остачання АПК” вимоги ухвал и суду від 26.07.2011 р. у даній справі щодо надання витребуваних с удом документів не виконав, п роцесуальним правом на участ ь представників в судовому з асіданні не скористалися, пр о причини неявки не повідоми в.

Згідно зі ст. 77 ГПК України го сподарський суд відкладає ро згляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути ви рішено в даному засіданні, зо крема, у зв' язку із нез' явл енням в засідання представни ків сторін, неподанням витре буваних доказів, необхідніст ю витребування нових доказів .

З огляду на вищевикладене , з метою всебічного, повного т а об' єктивного встановленн я всіх обставин справи в їх су купності, суд вважає за доціл ьне розгляд справи відкласти та зобов`язати сторони викон ати вимоги суду, викладені у д аній ухвалі.

Керуючись ст. ст. 30, 38, 77, 86 Госпо дарського процесуального ко дексу України, суд

УХ ВАЛИВ:

1. Залучити до участі у справі в якості третьої особ и, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на сто роні відповідача - Комунальн е підприємство «Імпульс»Пол огівської районної ради (70600, м. Пологи Пологівського району Запорізької області, вул При вокзальна, 13).

2. Розгляд справи № 30/5009/421 1/11 відкласти на 09.09.2011 р. о 15 год. 00 хв., в судов ому засіданні, яке відбудеть ся в приміщенні господарсько го суду Запорізької області за адресою: м. Запоріжжя, вул. Т юленіна, 21/ Шаумяна, 4, корпус 1, за л № 309.

3. Зобов`язати сторони в иконати наступні дії:

Позивача - виконати ви моги ухвалу господарського с уду від 26.07.2011 р., а саме: надати ор игінали або нотаріально посв ідчені копії (для огляду) стат утних документів, довідки пр о включення до ЄДР, свідоцтва про державну реєстрацію (нал ежним чином засвідчені копії - до матеріалів справи); нада ти для огляду оригінали доку ментів, доданих до позовної з аяви, якими обґрунтовується вимога про визнання права вл асності (належним чином засв ідчені копії - до матеріалів справи); забезпечити явку ком петентного та повноважного п редставника. Терміново направити на адресу відпо відача та третьої особи копі ю позовної заяви та доданих д о неї документів (докази напр авлення - опис вкладення у цінний лист, представит и в судове засідання). Забезпе чити явку компетентного та п овноважного представника у с удове засідання.

Відповідача - надати п исьмові пояснення з урахуван ням питань, поставлених судо м у засіданні. Копію відзиву терміново направити по зивачу та третій особі. Доказ и направлення представити в судовое засідання.

Третю особу - КП «Імпульс »Пологівської районної ради - надати нормативно та докуме нтально обґрунтований відзи в на позовну заяву; належним ч ином засвідчені копії правов становлюючих документів; нал ежним чином оформлене доруче ння на представника (копію - до справи), забезпечити явку ком петентного представника. Коп ію відзиву терміново направити позивачу та відпо відачу. Докази направлення п редставити в судовое засідан ня.

Письмові пояснення та на лежним чином завірені копії витребуваних документів над ати до суду до 05.09.2011 року .

Явку уповноважених предст авників сторін визнати обов' язковою.

Копії ухвали направити ст оронам у справі.

Попередити сторони, що з а ухилення від вчинення вказ аних господарським судом дій з винної сторони стягується штраф у порядку і розмірі, пер едбаченому п. 5 ст. 83 Господарс ького процесуального кодекс у України.

Суддя Л.П. Кагітіна

Дата ухвалення рішення25.08.2011
Оприлюднено10.10.2011
Номер документу18478537
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —30/5009/4211/11

Ухвала від 05.09.2011

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Величко Н.Л.

Ухвала від 22.08.2011

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Величко Н.Л.

Ухвала від 09.09.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кагітіна Л.П.

Ухвала від 01.09.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кагітіна Л.П.

Ухвала від 25.08.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кагітіна Л.П.

Ухвала від 27.07.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кагітіна Л.П.

Ухвала від 26.07.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кагітіна Л.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні