Постанова
від 19.09.2011 по справі 4-2271/11
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Дата документу: 19.09.2011

Справа № 4-2271/11

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

19 вересня 2011 року м. Запоріжжя

Суддя Орджонікідзевськог о районного суду м. Запоріжжя Крамаренко І.А., розглянувши п одання слідчого СУ ГУМВС Укр аїни в Запорізькій області П астушенко Н.В.,, про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И Л:

Згідно подання в провадже ні слідчого СУ ГУМВС України в Запорізькій області Пасту шенко Н.В. знаходиться кримін альна справа №1591030, порушена за фактом заволодіння шляхом ш ахрайства грошовими коштами громадян службовими особами Кредитної спілки «Меотида», за ознаками злочину, передба ченого ч. 4 ст. 190 КК України.

В ході проведення досудов ого слідства встановлено, що на протязі періоду 2007-2009 р.р. слу жбові особи КС «Меотида»дост овірно знаючи про зупинення дії ліцензії Держфінпослуг н а провадження діяльності по залученню внесків (вкладів) ч ленів спілки на депозитні ра хунки, в порушення вимог зако нодавства залучали на депози тні рахунки грошові кошти шл яхом укладення відповідних д оговорів з членами спілки та залучення коштів до сум депо зитів за раніш укладеними до говорами.

28.10.2009 р. відповідно до ухвали Г осподарського суду Запорізь кої області відкрито провадж ення по справі про банкрутст во КС «Меотида». До теперішнь ого часу арбітражному керуюч ому КС «Меотида»Зелінсько му О.В. не передані документ и фінансово-господарської ді яльності КС «Меотида».

Колишній голова правління Строганцев С.В. від поясн ень щодо місце розташування документів фінансово-господ арської діяльності КС «Меоти да»ухиляється і застосовує з аходи до укриття документів, які мають значення по справі речових доказів.

Заступником голови правлі ння КС «Меотида»працювала ОСОБА_3, яка безпосередньо м ала в розпорядженні кредитні договори, касові книги. За міс цем мешкання ОСОБА_3 чи в н алежних їй об' єктах нерухом ості, можуть бути сховані док ументи фінансово-господарсь кі документи КС «Меотида».

ОСОБА_3 на праві власност і має об' єкт нерухомого май на розташований за адресою: АДРЕСА_1, де можуть знаходит ись правовстановлюючі та фін ансово-господарські докумен ти суб' єктів підприємницьк ої діяльності, інформаційні носії, комп' ютерна та розмн ожувальна техніка, печатки, я кі використовувались для під роблення фіктивних документ ів, речі та цінності здобуті з лочинним шляхом, інші предме ти і документи, які мають знач ення для встановлення істини по кримінальній справи.

Враховуючи викладене, а та кож те, що у слідства є достатн і підстави вважати, що за місц ем фактичного мешкання ОСО БА_3 в будинку АДРЕСА_1, За порізької області можуть зна ходитись предмети і документ и, речі, цінності які мають зна чення для встановлення істин и у справі.

Керуючись ст.ст. 177, КПК Украї ни, -

П О С Т А Н О В И В:

Подання слідчого СУ ГУМ ВС України в Запорізькій обл асті Пастушенко Н.В., про прове дення обшуку - задовольнити .

Дозволити проведення обш уку у помешканні та іншому во лодінні особи, розташованому за адресою: Запорізька облас ть, АДРЕСА_1.

Постанова оскарженню н е підлягає.

Суддя: І.А. Крамаренко

Дата ухвалення рішення19.09.2011
Оприлюднено11.10.2011
Номер документу18488955
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-2271/11

Постанова від 13.12.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Башмаков Є. А.

Постанова від 19.09.2011

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Крамаренко І. А.

Постанова від 13.07.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Бухтіярова І. О.

Постанова від 23.08.2011

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В.А. В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні