Ухвала
від 13.10.2011 по справі 2а-0870/7899/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИ Й АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗУПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

13 жовтня 2011 року Справа № 2а-0870/7899/11

м. Запоріжжя

Запорізький окружний адміністративний суд

у складі: головуючого - суд ді Татаринов Д.В.,

при секретарі судового зас ідання Урсуленко Ю.О.,

за участю представни ків сторін

від позивача - не прибув

від відповідача - не прибув

від третіх осіб - не прибув

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в залі суд у м. Запоріжжя клопотання про зупинення провадження у спр аві

за позовною заявою: Пологів ської міжрайонної державної податкової інспекції Запорі зької області

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальніст ю « Південний гранітний кар' єр»

за участю третіх осіб: ОСО БА_1, ОСОБА_2,

про: припинення підприємни цької діяльності юридичної о соби, -

ВСТАНОВИВ:

27 вересня 2011 року до Запорізь кого окружного адміністрати вного суду надійшов адмініст ративний позов Пологівської міжрайонної державної подат кової інспекції Запорізької області до Товариства з обме женою відповідальністю « Південний гранітний кар' єр» за участю третіх осіб О СОБА_1 та ОСОБА_2, в якому п озивач просить суд припинити юридичну особу відповідача.

Представник позивача у суд ове засідання не з' явився, н адав до суду клопотання про з упинення провадження у справ і, до терміну встановленому с удом, у зв' язку з наданням до даткових доказів.

Клопотання представника п озивача не суперечить діючом у законодавству, не порушує ч иї - небудь права та охороню вані законом інтереси, прийм ається судом.

Представник відповідача у судове засідання не з' явив ся, про дату, час та місце розг ляду справи судом повідомляв ся належним чином. Про причин и неявки суд не повідомив. Зая в або клопотань на адресу суд у від відповідача на адресу с уду не надходило.

Треті особи у судове засіда ння не прибули, про дату, час т а місце розгляду справи судо м повідомлялися належним чин ом. Заяв на адресу суду не надс илали.

Згідно з ч. 1 ст.41 КАС України с уд під час судового розгляду адміністративної справи зді йснює повне фіксування судов ого засідання за допомогою з вукозаписувального технічн ого засобу. У разі неявки у суд ове засідання всіх осіб, які б еруть участь у справі, чи якщо відповідно до положень цьог о Кодексу розгляд справи зді йснюється за відсутності осі б, які беруть участь у справі ( у тому числі при розгляді спр ави в порядку письмового про вадження), фіксування судово го засідання за допомогою зв укозаписувального технічно го засобу не здійснюється.

Керуючись приписами стате й 41 КАС України суд розглянув справу на підставі наявних д оказів, фіксування судового засідання за допомогою звуко записувального технічного з асобу не здійснювалось, у зв' язку із відсутністю осіб, які беруть участь у справі.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 156 КАС У країни суд має право зупинит и провадження у справі за обґ рунтованим клопотанням стор они або третьої особи, яка зая вляє самостійні вимоги на пр едмет спору, - до терміну вст ановленого судом.

На підставі викладеного, вр аховуючи, що представнику по зивача необхідний час для на дання додаткових доказів по справі, суд вважає клопотанн я обґрунтованим, керуючись п . 4 ч. 2 ст. 156 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Задовольнити клопотання п редставника позивача.

Зупинити провадження у спр аві № 2а-0870/7899/11 до 01 листопада 2011 рок у.

Наступне судове засідання призначити на 01 листопада 2011 р оку о 15 год. 00 хв.

Дану ухвалу направити стор онам по справі.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строку п одання апеляційної скарги, я кщо вона не була подана у вста новлені строки. У разі поданн я апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасова но, набирає законної сили піс ля повернення апеляційної с карги, відмови у відкритті ап еляційного провадження або н абрання законної сили рішенн ям за наслідками апеляційног о провадження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дн іпропетровського апеляційн ого адміністративного суду ч ерез Запорізький окружний ад міністративний суд шляхом по дачі в 5-денний строк з дня про голошення ухвали (якщо ухвал у було постановлено без викл ику особи, яка її оскаржує, то в 5-денний строк з дня отриманн я цією особою копії ухвали) ап еляційної скарги, з подачею ї ї копії відповідно до кілько сті осіб, які беруть участь у с праві.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 КАС України, бу ло повідомлено про можливіс ть отримання копії ухвали су ду безпосередньо в суді, то п 'ятиденний строк на апеляцій не оскарження ухвали суду об числюється з наступного дня після закінчення п'ятиденно го строку з моменту отриманн я суб'єктом владних повноваж ень повідомлення про можливі сть отримання копії ухвали с уду.

Копія апеляційної скарги о дночасно надсилається особо ю, яка її подає, до суду апеляц ійної інстанції.

Суддя /підпис/ Д.В. Татаринов

01 листопада 2010 року 15:00

Дата ухвалення рішення13.10.2011
Оприлюднено18.10.2011

Судовий реєстр по справі —2а-0870/7899/11

Постанова від 22.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 22.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 13.10.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 29.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні