Ухвала
від 06.10.2011 по справі 47/305
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міс та КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44-Б тел. 284-18-98

У Х В А Л А

справа № 47/305 06.10.11

За позовом Об' єднан ня співвласників багатоквар тирного будинку «Лісовий»

До Акціоне рної енергопостачальної ком панії «Київенерго»

Про зобов' язання вчинити дії

С уддя Станік С.Р.

Представники:

Від позивача ОСОБА_1 - представник за довіреніс тю

від відповідача не з' яви вся

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Позивач звернувся д о Господарського суду міста Києва з вимогою до відповіда ча про зобов' язання прийнят и на свій баланс насосну стан цію, що знаходиться за адресо ю: м.Київ, проспект Лісовий, 35, а також відшкодування державн ого мита, 236,00 грн. витрат на інфо рмаційно-технічне забезпече ння судового процесу.

Ухвалою Господарського с уду міста Києва від 08.09.2011 було п орушено провадження у справі № 47/305, розгляд справи було приз начено на 06.10.2011 (з урахуванням у хвали про виправлення описки ).

Стаття 27 Господарського п роцесуального кодексу Украї ни визначає, що треті особи, як і не заявляють самостійних в имог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарс ьким судом, якщо рішення з гос подарського спору може вплин ути на їх права або обов'язки щ одо однієї з сторін. Їх може бу ти залучено до участі у справ і також за клопотанням сторі н, прокурора або ініціативи г осподарського суду.

В судовому засіданні 06.10.2011 су д, дослідивши наявні матеріа ли справи, враховуючи те, що сп ірне майна перебуває на дани й час на балансі АТ ХК «Київмі ськбуд», а відтак рішення з да ного господарського спору мо же вплинути на права або обов 'язки АТ ХК «Київміськбуд»що до однієї з сторін, вирішила н а підставі статті 27 Господарс ького процесуального кодекс у України залучити до участі у розгляді справи АТ ХК «Київ міськбуд»у якості третьої ос оби, що не заявляє самостійни х вимог на предмет спору на ст ороні позивача.

В судовому засіданні 06.10.2011р . представник позивача заявл ені позовні вимоги підтримав в повному обсязі. Просив суд п озов задовольнити.

Відповідач своїх представ ників в судове засідання 06.10.2011 - не направив, вимоги ухвали су ду від 13.09.2011 щодо надання витреб уваних документів та письмов их пояснень по суті спору - н е надав. Про проведення судов ого засідання був повідомлен ий за адресою вказаною у позо ві. Через канцелярію Господа рського суду міста Києва зая в та клопотань не подавав.

Стаття 77 Господарського п роцесуального кодексу Украї ни встановлює, що господарсь кий суд відкладає в межах стр оків, встановлених статтею 69 Г осподарського процесуально го кодексу України, розгляд с прави, коли за якихось обстав ин спір не може бути вирішено в даному засіданні.

Суд, дослідивши матеріали с прави, заслухавши представни ка позивача, враховуючи неяв ку представника відповідача , з метою виконання відповіда чем вимог ухвали суду від 08.09.2011 щодо надання документів, а та кож з метою повідомлення АТ Х К «Київміськбуд»про залучен ня його до участі у розглядів справи у якості третьої особ и, що не заявляє самостійних в имог на предмет споруна стор оні позивача, вважає за необх ідне відкласти розгляд справ и.

Враховуючи викладене та керуючись ст. 77, 86 Господарсько го процесуального кодексу Ук раїни, Господарський суд міс та Києва-

У Х В А Л И В:

1. На підставі стат ті 27 Господарського процесуа льного кодексу України залуч ити до участі у розгляді спра ви АТ ХК «Київміськбуд»(код 235 27052) у якості третьої особи, що н е заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні п озивача.

2. Розгляд справи ві дкласти на 20.10.2011 о 10:20 год. Судо ве засідання відбудеться в п риміщенні Господарського су ду м.Києва (вул. Б.Хмельницьког о, 44-Б) в залі судових засід ань № 47 (корпус В).

3. Зобов'язати ст орін надати суду:

Позивачу: докази того, що спірне майно заходиться н а балансі третьої особи.

Відповідача:

- письмовий відзив на позо в з наданням доказів, що підтв ерджують викладені в ньому о бставини;

- належну копію статуту (по ложення), свідоцтво про держа вну реєстрацію (перереєстрац ію) суб' єкта підприємницько ї діяльності - юридичної особ и або фізичної особи - підпр иємця, довідку з органів стат истики про знаходження в ЄДР ПОУ;

Третій особі надати письмові пояснення по суті с пору.

3. Сторонам направити своїх повноважних представн иків в судове засідання нада вши їм відповідні довіреност і, які будуть залучені до мате ріалів справи. Звернути ув агу сторін, що вони не позбавл ені права направити витребув ані документи та письмові по яснення на адресу суду пошто вим відправленням, або надат и їх через канцелярію суду. В свою чергу, будь-які докуме нти (кожна сторінка), які подаю ться сторонами до суду мають бути належним чином засвідч ені підписом особи, яка уповн оважена на засвідчення відпо відності копій оригіналам, п рошиті, пронумеровані, посві дчені датою та скріплені печ аткою підприємства, установи , організації.

4. Попередити сторони , що у випадку ненадання витре буваних доказів, документів, або у випадку незявлення в су дове засідання представникі в сторін, справа, відповідно д о ст. 75 Господарського процесу ального кодексу України, буд е розглянута за наявними в ні й матеріалами.

5. Ухвалу направити сто ронам.

Суддя С.Р.Станік

Ознайомлення з матері алами справи здійснюється що понеділка з 14:00 год. в приміщенн і суду за наявності завчасно поданого через канцелярію с уду клопотання, в якому проси мо зазначати дату та час, коли представник з' явиться до с уду для ознайомлення з матер іалами справи, документа, що п освідчує особу, оригіналу до віреності та належним чином засвідченої копії для залуче ння до матеріалів справи.

Інформація щодо руху справ и знаходиться в Інформаційно му центрі Господарського суд у міста Києва по тел. 284-18-98, а тако ж на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua.

Суддя Станік С.Р.

20.10.2011 о 10:20.

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення06.10.2011
Оприлюднено27.10.2011
Номер документу18759245
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —47/305

Ухвала від 21.01.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

Ухвала від 13.01.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

Ухвала від 13.01.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

Ухвала від 08.12.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

Ухвала від 05.07.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Светлічний Ю.В.

Постанова від 13.12.2011

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Разіна Т.І.

Рішення від 20.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Станік С.Р.

Ухвала від 06.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Станік С.Р.

Ухвала від 16.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Станік С.Р.

Ухвала від 08.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Станік С.Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні