Ухвала
від 17.10.2011 по справі 4190-2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИ М

Автономна Республіка К рим, 95003, м.Сімферополь, вул.О.Нев ського/Річна, 29/11, к. 216

УХВАЛА

< Список (При необходимости выбрать) >

< Список (При необходимос ти выбрать) >

17.10.2011 Справа №5002-25/4190-2011

за позовом - Товариства з о бмеженою відповідальністю « Техас-Крим», АР Крим,

м. Феодосія

до відповідача - Публічно го акціонерного товариства « Крименерго» Феодосійський Р ЕМ, АР Крим, м. Феодосія

про скасування оперативно -господарської санкції шляхо м скасування рішення

Суддя Копилова О.Ю .

представники сторін:

від позивача - ОСОБА_1, довіреність №б/н від 01.08.11, предс тавник

від відповідача - ОСОБА _2, довіреність №338-Д від 22.04.11, ю/к

встановив:

Позивач - Товариство з обм еженою відповідальністю «Те хас-Крим» звернувся до госпо дарського суду АР Крим з позо вом до відповідача - Публіч ного акціонерного товариств а «Крименерго» Феодосійськи й РЕМ та просить суд скасуват и оперативно-господарську са нкцію застосовану до ТОВ «Те хас-Крим» шляхом скасування рішення комісії ПАТ «Кримене рго» від 08.09.2011.

Від відповідача до суду над ійшов відзив на позовну заяв у, відповідно до якого відпов ідач просить суд в задоволен ні позовних вимог відмовити в повному обсязі.

Сторонами у судовому засід анні було заявлено клопотанн я про продовження строку роз гляду справи в порядку ст.69 Го сподарського процесуальног о кодексу України.

Відповідно до ст. 27 Господар ського процесуального кодек су України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть всту пити у справу на стороні пози вача або відповідача до прий няття рішення господарським судом, якщо рішення з господа рського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі т акож за клопотанням сторін, п рокурора або ініціативи госп одарського суду.

З огляду на викладене, суд в важає за необхідне залучити до участі у справі в якості т ретьої особи, яка не заявляє с амостійних вимог на предмет спору - ОСОБА_3 (АДРЕСА_ 1).

Відповідно до ст.30 Господар ського процесуального кодек су України в судовому процес і можуть брати участь посадо ві особи та інші працівники п ідприємств, установ, організ ацій, державних та інших орга нів, коли їх викликано для дачі пояснень з питань, що в иникають під час розгляду справи. Ці особи мають пра во знайомитися з матеріалам и справи, давати пояснення, подавати докази, брати участ ь в огляді та дослідженні док азів. Зазначені особи зобов'я зані з'явитись до господарсь кого суду на його виклик, спов істити про знані їм відомост і та обставини у справі, пода ти на вимогу господарського суду пояснення в письмовій ф ормі.

Таким чином, суд вважає за н еобхідне зобов' язати позив ача - Товариство з обмеженою в ідповідальністю «Техас-Крим » у судове засідання забезпе чити явку директора ТОВ «Тех ас - Крим» для дачі пояснень , а також зобов' язати відпов ідача - Публічне акціонерне т овариство «Крименерго» Феод осійський РЕМ у судове засід ання забезпечити явку спеціа ліста (енергетика-техніка) дл я дачі пояснень.

Розглянувши матеріали спр ави, враховуючи заявлене кло потання, необхідність з' ясу вання певних обставин, суд вв ажає за необхідне зобов' яза ти позивача - Товариство з обм еженою відповідальністю «Те хас-Крим» у судове засідання забезпечити явку директора ТОВ «Техас - Крим» для дачі п ояснень, а також зобов' язат и відповідача - Публічне акці онерне товариство «Крименер го» Феодосійський РЕМ у судо ве засідання забезпечити явк у спеціаліста (енергетика-те хніка) для дачі пояснень; залу чити до участі у справі в якос ті третьої особи, яка не заявл яє самостійних вимог на пред мет спору - ОСОБА_3 (АДРЕС А_1), продовжити строк розгля ду справи, розгляд справи від класти.

На підставі викладеного, ке руючись ст. ст. 27, 30, 69, 77, 86 Господа рського процесуального коде ксу України, суд

ухвалив:

Продовжити строк розгляду справи на 15 днів.

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог н а предмет спору - ОСОБА_3 ( АДРЕСА_1)

Розгляд справи відкласти н а 08 листопада 2011 року на 11 годин 00 хвилин.

Позивачу - направити реко мендованою кореспонденцією з описом вкладення на адресу третьої особи копію позовно ї заяви з доданими до неї доку ментами, доказ направлення п редставити суду; надати до су ду докази того, що право власн ості на ТП 1106 належить директо ру ТОВ «Техас-Крим» Хроменко ву А.Е.; докази, відповідно до я ких ТП не була введена в експл уатацію.

Відповідачу - надати до суд у пояснення щодо розрахунка заборгованості згідно з дод атком до протоку №6087 від 08.09.2011.

Третій особі - надати до су ду пояснення по суті спору.

Зобов' язати позивача - Тов ариство з обмеженою відповід альністю «Техас-Крим» у судо ве засідання забезпечити явк у директора ТОВ «Техас - Кри м» для дачі пояснень.

Зобов' язати відповідача - Публічне акціонерне товари ство «Крименерго» Феодосійс ький РЕМ у судове засідання з абезпечити явку спеціаліста (енергетика-техніка) для дачі пояснень.

Явку представників сторін в судове засідання визнати о бов' язковою.

Суддя Господарськ ого суду

Автономної Республіки Кр им Коп илова О.Ю.

СудГосподарський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення17.10.2011
Оприлюднено02.11.2011
Номер документу18798971
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4190-2011

Ухвала від 22.11.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Копилова О.Ю.

Рішення від 17.11.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Копилова О.Ю.

Ухвала від 08.11.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Копилова О.Ю.

Ухвала від 17.10.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Копилова О.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні