Ухвала
від 08.11.2011 по справі 4190-2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИ М

Автономна Республіка К рим, 95003, м.Сімферополь, вул.О.Нев ського/Річна, 29/11, к. 216

УХВАЛА

< Список (При необходимости выбрать) >

< Список (При необходимос ти выбрать) >

08.11.2011 Справа № 2-25/4190-2011

за позовом - Товариства з о бмеженою відповідальністю « Техас-Крим», АР Крим,

м. Феодосія

до відповідача - Публічно го акціонерного товариства « Крименерго» Феодосійський Р ЕМ, АР Крим, м. Феодосія

про скасування оперативно -господарської санкції шляхо м скасування рішення

Суддя Копилова О.Ю .

представники сторін:

від позивача - не з' явивс я

від відповідача - ОСОБА _1., довіреність №338-Д від 22.04.11, ю/к

встановив:

Позивач - Товариство з обм еженою відповідальністю «Те хас-Крим» звернувся до госпо дарського суду АР Крим з позо вом до відповідача - Публіч ного акціонерного товариств а «Крименерго» Феодосійськи й РЕМ та просить суд скасуват и оперативно-господарську са нкцію застосовану до ТОВ «Те хас-Крим» шляхом скасування рішення комісії ПАТ «Кримене рго» від 08.09.2011.

Ухвалою господарського су ду від 17 жовтня 2011 року по справ і №5002-25/4190-2011 було залучено до уча сті у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самості йних вимог на предмет спору - ОСОБА_2.

Однак, при надрукуванні тек сту ухвали господарського су ду АР Крим, була допущена друк арська помилка, а саме: невірн о зазначена призвіще та ім' я третьої особи, замість «О СОБА_2» було зазначене «ОС ОБА_2».

Відповідно до ст. 89 Господар ського процесуального кодек су України суддя за заявою с торони чи державного викона вця роз'яснює рішення, ухвалу , не змінюючи при цьому їх з місту, а також за заявою стор они або за своєю ініціатив ою виправляє допущені в ріше нні, ухвалі описки чи арифме тичні помилки, не зачіпаючи с уті рішення.

Таким чином, суд вважає за н еобхідне, внести виправлення до ухвали господарського су ду АР Крим від 17 жовтня 2011 року п о справі №5002-25/4190-2011, вказавши нале жне призвіще та ім' я третьо ї особи, а саме «ОСОБА_2».

Позивач у судове засідання не з' явився, проте від нього до суду надійшло клопотання про відкладання розгляду сп рави, у зв' язку з неможливіс тю забезпечити явку свого пр едставника до судового засід ання через його відрядження.

Ухвалою господарського су ду АР Крим від 17 жовтня 2011 року б уло зобов' язано Товариство з обмеженою відповідальніст ю «Техас-Крим» у судове засід ання забезпечити явку директ ора ТОВ «Техас - Крим» для да чі пояснень, а Публічне акціо нерне товариство «Крименерг о» Феодосійський РЕМ у судов е засідання забезпечити явку спеціаліста (енергетика-тех ніка) для дачі пояснень.

У зв' язку з невиконанням в имог ухвали господарського с уду АР Крим від 17 жовтня 2011 року по справі №5002-25/4190-2011, суд вважає з а необхідне повторно зобов' язати сторін виконати вищевк азані вимоги.

Відповідно до ст.30 Господар ського процесуального кодек су України в судовому процес і можуть брати участь посадо ві особи та інші працівники п ідприємств, установ, організ ацій, державних та інших орга нів, коли їх викликано для дачі пояснень з питань, що в иникають під час розгляду справи. Ці особи мають пра во знайомитися з матеріалам и справи, давати пояснення, подавати докази, брати участ ь в огляді та дослідженні док азів. Зазначені особи зобов'я зані з'явитись до господарсь кого суду на його виклик, спов істити про знані їм відомост і та обставини у справі, пода ти на вимогу господарського суду пояснення в письмовій ф ормі.

Таким чином, суд вважає за н еобхідне повторно зобов' яз ати позивача - Товариство з об меженою відповідальністю «Т ехас-Крим» у судове засіданн я забезпечити явку директора ТОВ «Техас - Крим» для дачі п ояснень, а також повторно зоб ов' язати відповідача - Публ ічне акціонерне товариство « Крименерго» Феодосійський Р ЕМ у судове засідання забезп ечити явку спеціаліста (енер гетика-техніка) для дачі пояс нень.

Розглянувши матеріали спр ави, враховуючи заявлене кло потання, необхідність з' ясу вання певних обставин, суд вв ажає за необхідне повторно з обов' язати позивача - Товар иство з обмеженою відповідал ьністю «Техас-Крим» у судове засідання забезпечити явку директора ТОВ «Техас - Крим » для дачі пояснень, а також по вторно зобов' язати відпові дача - Публічне акціонерне то вариство «Крименерго» Феодо сійський РЕМ у судове засіда ння забезпечити явку спеціал іста (енергетика-техніка) для дачі пояснень, внести виправ лення до ухвали господарсько го суду АР Крим від 17 жовтня 2011 р оку по справі №5002-25/4190-2011, вказавши належне призвіще та ім' я тр етьої особи, а саме «ОСОБА_2 », розгляд справи відкласти.

На підставі викладеного, ке руючись ст. ст. 30, 77, 86, 89 Господарс ького процесуального кодекс у України, суд

ухвалив:

Внести виправлення до ухва ли господарського суду АР Кр им від 17 жовтня 2011 року по справ і №5002-25/4190-2011, вказавши належне при звіще та ім' я третьої особи , а саме «ОСОБА_2».

Розгляд справи відкласти н а 17 листопада 2011 року на 12 годин 40 хвилин.

Позивачу - направити реко мендованою кореспонденцією з описом вкладення на адресу третьої особи копію позовно ї заяви з доданими до неї доку ментами, доказ направлення п редставити суду; надати до су ду докази того, що право власн ості на ТП 1106 належить директо ру ТОВ «Техас-Крим» ОСОБА_3 ; докази, відповідно до яких Т П не була введена в експлуата цію.

Відповідачу - Публічному а кціонерному товариству «Кри менерго» Феодосійський РЕМ - надати до суду письмові пояс нення щодо складання акту №1104 86.

Третій особі - надати до су ду пояснення по суті спору.

Зобов' язати позивача - Тов ариство з обмеженою відповід альністю «Техас-Крим» у судо ве засідання забезпечити явк у директора ТОВ «Техас - Кри м» для дачі пояснень.

Зобов' язати відповідача - Публічне акціонерне товари ство «Крименерго» Феодосійс ький РЕМ у судове засідання з абезпечити явку спеціаліста (енергетика-техніка) для дачі пояснень.

Явку представників сторін в судове засідання визнати о бов' язковою.

Суддя Господарсько го суду

Автономної Республіки Кр им Коп илова О.Ю.

СудГосподарський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення08.11.2011
Оприлюднено29.11.2011
Номер документу19316226
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4190-2011

Ухвала від 22.11.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Копилова О.Ю.

Рішення від 17.11.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Копилова О.Ю.

Ухвала від 08.11.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Копилова О.Ю.

Ухвала від 17.10.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Копилова О.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні