Ухвала
від 18.07.2008 по справі 18/96пн
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18/96пн

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

                                                                                Справа № .

Суддя Корнієнко В.В., розглянувши матеріали позовної заяви Державного підприємства «Луганськвугілля», м. Луганськ

до Міського комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації», м. Луганськ

про визнання права власності

за участю представників сторін:

від позивача:                              Макаров І.В., дов. № 03/5623 від 24.12.2007;

від   відповідача:                    представник не прибув;

встановив:

          Позивачем заявлено позовні вимоги про:

1. Визнання права державної власності  (балансоутримувач Державне підприємство «Луганськвугілля», м. Луганськ, вул. Лермонтова, буд. 1В, ід. код 32473323) на об'єкт нерухомого майна, розташований за адресою: м. Луганськ, вул. Совєтская, буд. 49-нежитлове приміщення №1, яке складається з: основної будівлі літ. А-3 з підвалом літ. пд., вхідним ганком літ. а, входом у підвал літ. а1 ,  пандусом літ. а3 ,  загальною площею 1769,9 кв. м.

2. Визнання права господарського відання за Державним підприємством «Луганськвугілля», (м. Луганськ, вул. Лермонтова, буд. 1В, ід. код 32473323) на об'єкт нерухомого майна, розташований за адресою: м. Луганськ, вул. Совєтская, буд. 49-нежитлове приміщення №1, яке складається з: основної будівлі літ. А-3 з підвалом літ. пд., вхідним ганком літ. а, входом у підвал літ. а1 ,  пандусом літ. а3 ,  загальною площею 1769,9 кв. м.

          Позивач позовну вимогу підтримав.

          Відповідач у судове засідання не прибув.

                    В ході розгляду справи встановлено, що заступник Луганського міського голови листом від 03.06.2008 на звернення державного підприємства «Луганськвугілля»повідомив, що ДХК «Луганськвугілля»звернулась у виконавчий комітет з проханням оформити право власності на приміщення, (яке є предметом спору по даній справі), додавши довідку про балансову належність цього приміщення.

          Враховуючи, що балансоутримувачем спірного майна є Державна Холдингова Компанія «Луганськвугілля», слід залучити її до справи другим відповідачем.

          У зв'язку з тим, що до справи слід залучити другого відповідача, та необхідністю витребування документів, необхідних для розгляду справи, розгляд справи слід відкласти.

          На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 24, 38, 77, 86 ГПК України, суд

У Х В А Л И В:

1.          Розгляд справи відкласти на 05.08.2008 на 10 год. 30 хвил.,  каб. № 325.

2.          Залучити до участі у справі другим відповідачем Державну Холдингову Компанію «Луганськвугілля», м. Луганськ, вул. Лермонтова, буд. 1В, ід. код 24049353.

3.          Позивачу: негайно направити копію позовної заяви другому відповідачу, докази направлення подати суду; заперечення на відзиви відповідачів, документальне підтвердження і нормативне обґрунтування заперечень, оригінали документів, які додані до позову в копіях - для огляду в засіданні, письмові пояснення щодо моменту набуття права власності на спірне майно;           витяг про наявність чи відсутність запису в Реєстрі про обтяження, зміну обтяження, відступлення прав на предмет обтяження відносно спірного майна за адресою: м. Луганськ, вул. Совєтська, 49.

4.           1-му відповідачу: подати суду надати відзив на позовну заяву з доказами надіслання сторонам, документальне підтвердження та нормативне обґрунтування викладених у відзиві доводів; докази повноважень як юридичної особи (Свідоцтво про державну реєстрацію, довідку щодо внесення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, статут або положення, копії –до справи, оригінали –для огляду); надати відомості про особу, за якою зареєстроване право власності на спірний об'єкт нерухомості; надати правовстановлюючий документ, на підставі якого зареєстровано спірне майно, розташоване за адресою: м. Луганськ, вул. Совєтська, 49.

5.          2-му відповідачу: подати суду - відзив на позовну заяву з доказами надіслання позивачу, документальне підтвердження та нормативне обґрунтування викладених у відзиві доводів, - при виконанні вимоги - документальне підтвердження; статут, свідоцтво про державну реєстрацію як юридичної особи, довідку про включення до єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (оригінали –до огляду у судовому засіданні, належним чином посвідчені копії –до справи);

6.          Державному реєстратору Управління державної реєстрації та міського реєстру  виконавчого комітету Луганської  міської ради: на день слухання справи подати витяг з Єдиного державного реєстру про реєстрацію Державної Холдингової Компанії «Луганськвугілля», м. Луганськ, вул. Лермонтова, буд. 1В, ід. код 24049353. (запит додається).

Явка представників сторін в засідання суду обов'язкова.

          Суддя                                                                                 В.В. Корнієнко

Дата ухвалення рішення18.07.2008
Оприлюднено22.08.2008
Номер документу1916531
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —18/96пн

Постанова від 02.10.2008

Господарське

Луганський апеляційний господарський суд

Єжова С.С.

Ухвала від 28.08.2008

Господарське

Луганський апеляційний господарський суд

Баннова Т.М.

Рішення від 05.08.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Корнієнко В.В.

Ухвала від 18.07.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Корнієнко В.В.

Ухвала від 04.07.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Корнієнко В.В.

Рішення від 20.03.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Корнієнко В.В.

Рішення від 29.03.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Овсяннікова О.В.

Ухвала від 23.02.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Корнієнко В.В.

Ухвала від 03.03.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Овсяннікова О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні