Ухвала
від 03.11.2011 по справі 27/370
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

27/370

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44     тел. 284-18-98


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

03.11.11 Справа № 27/370.

Суддя Дідиченко М.А. розглянув позовну заяву  Публічного акціонерного товариства "Київенерго"

до   Житлово-будівельного кооперативу "Шовковик - 10"  ,    

про стягнення 128 225, 16 грн.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України,

СУДДЯ УХВАЛИВ:

1. Порушити провадження у справі та прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначив на 06.12.11  о 12:30.

3. Засідання   відбудеться   у  приміщенні господарського суду за адресою: 01030, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-В, 2-й поверх, зал судових засідань № 40.

Викликати для участі у засіданні представників позивача, відповідача.

4. Зобов'язати надати:

         Позивача  -  оригінали документів, доданих до позовної заяви; власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет, з тих же підстав, а також не має рішення цих органів з такого спору; довідку банківських та кредитних установ про відкриті рахунки; довідку з ЄДРПОУ отриману у державного реєстратора за місцем реєстрації юридичної особи; документальне підтвердження того, що позов подано до підприємства (організації), яке не ліквідоване (довідку з ЄДРПОУ отриману у державного реєстратора за місцем реєстрації юридичної особи) на  день розгляду справи; оригінали та належним чином засвідчені копії установчих документів на підставі яких діє позивач (установчий договір, статут, положення); акт звірки розрахунків, підписаний повноважними особами обох сторін на день слухання справи; письмові пояснення щодо того, які тарифи були застосовані при нарахуванні заборгованості відповідача; розпорядження КМДА якими були затверджені застосовані позивачем тарифи; звіти по фактичному споживанню води та табуляграми споживання теплової енергії за спірний період; розрахунок основної суми заборгованості у вигляді таблиці виклавши наступним чином:

Дата (число, місяць, рік), коли повинна здійснюватися оплата,  зазначити кожний місяць окремоКількість спожитих Гкал(вказати відповідну табуляграму)Розпорядження КМДА/ Постанови НКРЕ, яким затверджено використано тариф

Тариф, за яким розраховується теплова енергія (грн. з ПДВ)

Сума, яка підлягає сплаті(вказати підставу та вид платежу)Сума, яка надійшла від відповідача (вказати  номер банківського витягу з рахунку, його дату, призначення платежу)

Різниця(сума боргу)

Період прострочення з урахуванням строку оплати

“з –по”

ВсьогоВсьогоВсього

      Відповідача - відзив на позов в порядку статті 59 Господарського процесуального кодексу України з доданням доказів, що підтверджують обставини викладені в ньому, та докази направлення цих документів позивачу; докази сплати боргу; акт звірки розрахунків, підписаний повноважними особами обох сторін на день слухання справи; довідку банківських та кредитних установ про відкриті рахунки; довідку з ЄДРПОУ отриману у державного реєстратора за місцем реєстрації юридичної особи; оригінали та належним чином засвідчені копії установчих документів на підставі яких діє відповідач (установчий договір, статут, положення); свідоцтво про державну реєстрацію.

          Зазначені документи є обов'язковими доказами для вирішення справи по суті.

          Явка сторін обов'язкова.

      Суддя                                                                                                                   Дідиченко М.А.

Примітка: Звертаємо увагу сторін на те, що суд має право стягувати в доход державного бюджету з винної сторони штраф у розмірі до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ненадіслання у встановлений строк витребуваних господарським судом матеріалів, а також ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону (п. 5 ст. 83 ГПК України).

Дата ухвалення рішення03.11.2011
Оприлюднено21.11.2011
Номер документу19218732
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 128 225, 16 грн. визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду. Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України,

Судовий реєстр по справі —27/370

Ухвала від 28.10.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Дідиченко М.А.

Ухвала від 11.06.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Горбачова Л.П.

Ухвала від 29.04.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Мамалуй О.О.

Ухвала від 12.04.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Мамалуй О.О.

Ухвала від 01.02.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Мамалуй О.О.

Постанова від 14.05.2012

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Алданова С.О.

Рішення від 27.03.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Дідиченко М.А.

Ухвала від 26.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Дідиченко М.А.

Ухвала від 03.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Дідиченко М.А.

Рішення від 14.07.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Дідиченко М.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні