Постанова
від 22.06.2011 по справі 4-66/11
ЯРМОЛИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Справа № 4-66/11

ПОСТАНОВА

про проведення документальної ревізії

22 червня 2011 року смт. Ярмолинці

Суддя Ярмолинецького районного суду Хмельницької області Кульбаба А.В.., розглянувши подання помічника прокурора Ярмолинецького району про отримання дозволу на проведення документальної ревізії,-

встановив:

Помічником прокурора Ярмолинецького району до суду внесено подання про отримання дозволу на проведення документальної ревізії з окремих питань фінансово-господарської діяльності Соколівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами фізичного і розумового розвитку с. Соколівка Ярмолинецького району.

06 травня 2011 року прокурором Ярмолинецького району стосовно ОСОБА_1 порушено кримінальну справу №22/2609 за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 364 ч.1, 366 ч.1 КК України.

Підставою для порушення кримінальної справи служили достатні дані про те, що ОСОБА_1, перебуваючи на посаді директора Соколівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами фізичного і розумового розвитку управління освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації, будучи службовою особою, наділеною повноваженнями по вирішенню фінансово-господарської діяльності школи, в грудні 2010 року, зловживаючи службовим становищем, умисно, в інтересах товариства з обмеженою відповідальністю “Поділля Рембуд”, яке проводило поточний ремонт приміщень школи, достовірно знаючи про неповне виконання вказаним товариством робіт по поточному ремонту майстерні школи, а також завищуючи витрати на вказаний ремонт, підписав акт приймання виконаних робіт, який скріпив печаткою очолюваної організації.

Внаслідок неправомірних дій ОСОБА_1 товариство з обмеженою відповідальністю “Поділля Рембуд”незаконно отримало кошти в сумі 10318 грн.

За наявною інформацією встановлено, що директор Соколівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами фізичного і розумового розвитку с. Соколівка ОСОБА_1, при виконанні робіт по поточному ремонту майстерні вказаної школи-інтернату, вніс недостовірні дані в первинні документи бухгалтерського обліку (в довідки про вартість виконаних робіт та акти виконаних робіт), внаслідок чого вказаній школі-інтернату завдано матеріальних збитків на суму 10318 грн.

Із зазначених підстав необхідно провести документальну позапланову ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності Соколівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами фізичного і розумового розвитку с. Соколівка Ярмолинецького району.

Відповідно до ч.6 ст. 11 Закону України “Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні”позапланова виїзна ревізія може здійснюватися лише за наявності підстав для її проведення та на підставі рішення суду.

Керуючись ст. 66 КПК України, ст. 11 Закону України “Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні”,-

постановив:

Подання задовольнити.

Надати дозвіл контрольно- ревізійному відділу в Ярмолинецькому районі на проведення документальної позапланової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Соколівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами фізичного і розумового розвитку с. Соколівка Ярмолинецького району, код ЄДРПОУ –23563697, яка знаходиться у комунальній власності, є підконтрольною установою, у період, що підлягає ревізії отримувала та використовувала бюджетні кошти, з питань щодо:

- використання коштів на виконання будівельних робіт по поточному ремонту майстерні вказаної школи-інтернату за період з 01 грудня 2010 року по 11 квітня 2011 року;

- відповідності фактичних обсягів і вартості виконаних робіт по поточному ремонту майстерні Соколівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами фізичного і розумового розвитку с. Соколівка Ярмолинецького району за вказаний період.

Ревізію провести протягом 2 робочих днів: з 04 липня 2011 року по 05 липня 2011 року.

Суддя: підпис.

Копія вірна:

Суддя А. В. Кульбаба

Дата ухвалення рішення22.06.2011
Оприлюднено23.11.2011
Номер документу19237028
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-66/11

Постанова від 17.05.2011

Кримінальне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О. О. О.

Постанова від 10.03.2011

Кримінальне

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Клімашевська І. В.

Постанова від 10.03.2011

Кримінальне

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Клімашевська І. В.

Постанова від 04.04.2012

Кримінальне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

Постанова від 04.04.2012

Кримінальне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

Постанова від 02.03.2011

Кримінальне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

Спаї В. В.

Постанова від 04.02.2011

Кримінальне

Іллічівський міський суд Одеської області

Ледньова Т. В.

Постанова від 04.08.2011

Кримінальне

Любарський районний суд Житомирської області

Замега І. І.

Постанова від 30.03.2011

Кримінальне

Болградський районний суд Одеської області

Шевера В. Д.

Постанова від 31.03.2011

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Васіна Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні