Ухвала
від 28.09.2011 по справі 2а/0570/12417/2011
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Донецький окружний ад міністративний суд

У Х В А Л А

про залучення третьої особ и

28 вересня 2011 р. справа № 2а/0570/12417/2011

приміщення суду за адресою: 83052, м.Донецьк, вул. 50-ої Г вардійської дивізії, 17

Донецький окружний а дміністративний суд у складі :

головуючої судді: Зеле нова А.С.

при секретарі : Кобець О .А.,

за участю представників по зивача Алекс андрова М.О.,

за участю представника від повідача 1 Помог аєва А.В.,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні адміністр ативний позов Первинної про фспілкової організації ВП «Ш ахтоуправління «Трудовське » до Контрольно-ревізійного відділу в м. Донецьк Контроль но-ревізійного управління в Донецькій області, головного контролера-ревізора Контрол ьно-ревізійного відділу в м. Д онецьк Каверіна О.І., голо вного контролера-ревізора Ко нтрольно-ревізійного відділ у в м. Донецьк Хіц А.Г., Конт рольно-ревізійного управлін ня в Донецькій області про ви знання дій неправомірними, з обов' язання вчинити певні д ії,

ВСТАНОВИВ:

Первинна профспілко ва організація ВП «Шахтоупра вління «Трудовське» зверну лася до суду з позовною заяво ю до Контрольно-ревізійног о відділу в м. Донецьк Контрол ьно-ревізійного управління в Донецькій області, головног о контролера-ревізора Контро льно-ревізійного відділу в м . Донецьк Каверіна О.І., гол овного контролера-ревізора К онтрольно-ревізійного відді лу в м. Донецьк Хіц А.Г., Кон трольно-ревізійного управлі ння в Донецькій області про в изнання дій неправомірними, зобов' язання вчинити певні дії.

Ухвалою суду від 22 лип ня 2011 року було відкрите прова дження по справі та призначе но справу до судового розгля ду.

Предметом оскарженн я є вимога Контрольно-ревізі йного відділу в м. Донецьк.

28.09.11 до суду надійшла з аява ДП «ДВЕК» про залучення його у якості третьої особи б ез самостійних вимог на пред мет спору на стороні позивач а, оскільки рішення по даній с праві може вплинути на права та обов' язки Державного пі дприємства «Донецька вугіль на енергетична компанія».

Відповідно до ч.2 ст.53 К АС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть всту пити у справу на стороні пози вача або відповідача у будь-я кий час до закінчення судово го розгляду, якщо рішення у сп раві може вплинути на їхні пр ава, свободи, інтереси або обо в'язки. Вони можуть бути залуч ені до участі у справі також з а клопотанням осіб, які берут ь участь у справі, або з ініціа тиви суду. Вступ третіх осіб, я кі не заявляють самостійних вимог на предмет спору, не має наслідком розгляд адміністр ативної справи спочатку.

Представники сторін у судовому засіданні не запе речували проти залучення у я кості третьої особи Державно го підприємства «Донецька ву гільна енергетична компанія ».

З огляду на вищенаведе не суд приходить до висновку про необхідність залучення в якості третьої особи без са мостійних вимог на предмет п озову Державного підприємс тва «Донецька вугільна енерг етична компанія», оскільки р ішення по справі може вплину ти на його законні права та ін тереси.

Керуючись ст. ст.52, 53, 160, 165КАС України,

УХВАЛИВ :

Залучити третю особ у без самостійних вимог на пр едмет позову Державне підпри ємство «Донецька вугільна ен ергетична компанія» по адмі ністративній справі №2а/0570/12417/2011 за позовом Первинної профсп ілкової організації ВП «Шахт оуправління «Трудовське» до Контрольно-ревізійного відд ілу в м. Донецьк Контрольно-ре візійного управління в Донец ькій області, головного конт ролера-ревізора Контрольно-р евізійного відділу в м. Донец ьк Каверіна О.І., головног о контролера-ревізора Контро льно-ревізійного відділу в м . Донецьк Хіц А.Г., Контроль но-ревізійного управління в Донецькій області про визнан ня дій неправомірними, зобов ' язання вчинити певні дії.

Викликати представ ника Державне підприємств о «Донецька вугільна енергет ична компанія» у судове зас ідання призначене на 11 годину 00 хвилин 05 жовтня 2011 року.

Ухвала оскарженню не підля гає.

Суддя Зеленов А.С.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.09.2011
Оприлюднено07.12.2011
Номер документу19464483
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0570/12417/2011

Ухвала від 02.12.2011

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Губська Л.В.

Ухвала від 02.12.2011

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Губська Л.В.

Постанова від 16.12.2011

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Губська Л.В.

Постанова від 10.11.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Буряк І. В.

Ухвала від 28.09.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Буряк І. В.

Ухвала від 28.09.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Буряк І. В.

Ухвала від 04.08.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зеленов А. С.

Ухвала від 04.08.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зеленов А. С.

Ухвала від 22.07.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зеленов А. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні