Постанова
від 08.11.2011 по справі 4-1929/11
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 4-1929/11

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Луцьк 08 листопада 2011 року

Луцький міськрайонний с уд Волинської області під го ловуванням:

судді Квятковського М.С.

за участю секретаря Куденчук О.М.

прокурора Бондаренка В.Г.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Л уцьку справу за скаргою ОСО БА_1 на постанову оперуповн оваженого СДСБЕЗ Луцького МВ УМВС України у Волинській об ласті Урбановича Ю.В. від 14 вересня 2011 року про відмову у порушенні кримінальної спра ви відносно завідуючого відд іленням невідкладної медичн ої допомоги Луцької міської поліклініки №1 ОСОБА_3 за с т. 140 КК України на підставі ст . 6 п.2 КПК України,

В С Т А Н О В И В :

У своїй скарзі О СОБА_1 зазначає, що оскаржув ана ним постанова є незаконн ою, оскільки ґрунтується на н еправдивих даних про те, що см ерть ОСОБА_4 настала через відмову від госпіталізації та прийняття ліків, а тому про сить її скасувати, матеріали направити для проведення до даткової перевірки.

В судове засідання ОСОБ А_1 не з' явився, хоч належни м чином був повідомлений про час та місце слухання справи .

При таких обставинах суд вв ажає за можливе вирішення по даної скарги у його відсутно сті.

Заслухавши міркування про курора Бондаренка В.Г., який вв ажає оскаржувану постанову з аконною, дослідивши матеріал и, на підставі яких була винес ена постанова, суд вважає, що с каргу ОСОБА_1 слід залишит и без задоволення.

Із матеріалів, на підставі я ких була винесена оскаржуван а постанова, зокрема пояснен ь ОСОБА_3, убачається, що ни м 28.06.2011 р. було здійснено виїзд з а адресою АДРЕСА_1, де огля нуто хвору ОСОБА_4, встано влено діагноз та запропонова но госпіталізацію до Луцької міської поліклініки №2, від як ої пацієнтка на момент огляд у відмовилась. Крім того, ним б уло призначено лікування та рекомендовано звернутися до Луцької міської поліклініки №1 для обстеження та подальшо го лікування. 29.06.2011 р. знову наді йшов виклик із вищезазначено ї адреси, однак коли він прибу в на виклик, двері ніхто не від крив. Пізніше ОСОБА_4 було госпіталізовано до Луцької міської поліклініки №2. Обста вини, які зазначив у своєму по ясненні ОСОБА_3, підтвердж уються листом головного ліка ря Луцької міської полікліні ки №1 в адресу начальника УОЗ Л уцької міської ради Кошеля Ф.Г.

Із самої заяви ОСОБА_1 на адресу Луцького МВ УМВС Укра їни у Волинській області, зар еєстрованої 07.09.2011 р. убачається , що ОСОБА_4, після виклику н евідкладної допомоги, відмов илися приймати ліки.

Приймаючи рішення про відм ову у задоволенні скарги ОС ОБА_1, суд виходить також із т ого, що скаржником не зазначе но, які саме дії не виконано Лу цьким МВ УМВС України у Волин ській області, та в чому поля гає неповнота та неправильні сть проведення перевірки за його заявою.

На підставі викладеного, ке руючись ст. ст. 2361; 2362 КПК України , суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Скаргу ОСОБА_1 на постанову оперуповноваж еного СДСБЕЗ Луцького МВ УМВ С України у Волинській облас ті Урбановича Ю.В. від 14 вер есня 2011 року про відмову у пору шенні кримінальної справи ві дносно завідуючого відділен ням невідкладної допомоги Лу цької міської поліклініки №1 ОСОБА_3 за ст. 140 КК України, на підставі ст. 6 п.2 КПК України , залишити без задоволення.

На постанову суду може бут и подана апеляція, протягом с еми діб з дня її винесення, до Апеляційного суду Волинсько ї області.

Головуючий

СудЛуцький міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення08.11.2011
Оприлюднено13.12.2011
Номер документу19631842
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1929/11

Постанова від 04.11.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Шелестов К. О.

Постанова від 18.10.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Кузьмін М. В.

Постанова від 08.11.2011

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Квятковський М. С.

Постанова від 14.06.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Князьков В. В.

Постанова від 21.06.2011

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волокітіна Н. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні