Ухвала
від 24.11.2011 по справі 4/5009/7456/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

4/5009/7456/11

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

про порушення  провадження у справі

 24.11.11                                                                 Справа №    4/5009/7456/11  

Суддя     Зінченко  Н.Г.

розглянувши матеріали  

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Апіс Трамп, ЛТД Ко”, (69015,                        м. Запоріжжя, вул. Ак. Весніна, буд. 17-а)

до відповідача 1 Територіальної громади міста Запоріжжя в особі Запорізької міської ради, (69105, м. Запоріжжя, пр. Леніна, буд. 206)

до відповідача 2 Орендного підприємства “Запорізьке міжміське бюро технічної інвентаризації”, (69063, м. Запоріжжя,  вул. Горького, буд. 23)

про визнання  права власності на об'єкт  нерухомого майна та зобов'язання зареєструвати право власності на об'єкт нерухомого майна

визнав надані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст., ст. 24, 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суд –

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі № 4/5009/7456/11.

2. Призначити справу № 4/5009/7456/11 до розгляду на 12.12.2011 р. о/об 12 год. 00 хвил., яке відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: 69001, м. Запоріжжя,                          вул. С.Тюленіна, 21 / вул. Шаумяна, 4; корпус № 1;  кабінет № 305.

3. Керуючись приписами п. 1 ч. 1 ст. 65 ГПК України виключити зі складу учасників судового процесу як третю особу Орендне підприємство “Запорізьке міжміське бюро технічної інвентаризації”, одночасно залучивши, до участі у справі № 4/5009/7456/11 на підставі ч. 1             ст. 24 ГПК України у якості іншого відповідача –відповідача № 2 Орендне підприємство “Запорізьке міжміське бюро технічної інвентаризації”, (69063, м. Запоріжжя,  вул. Горького, буд. 23).

4. У порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати сторони надати:

позивача –документи, які посвідчують правовий статус (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру); довідку про повні банківські реквізити підприємства; нормативне обґрунтування заявлених вимог із документальним підтвердженням обставин, викладених у позові; визначити нормативні підстави (норми матеріального права) для визнання за позивачем права власності на спірний об'єкт нерухомого майна та зобов'язання відповідача 2 зареєструвати за позивачем право власності на спірний об'єкт нерухомого майна; правовстановлюючі (правопідтверджуючі) документи щодо набуття недобудованої будівлі збірного модулю; правопідтверджуючі документи на земельну ділянку, розташовану за адресою: м. Запоріжжя, вул. Ак. Весніна, буд. 17-а, на якій знаходиться спірний об'єкт нерухомого майна; докази у підтвердження будівництва позивачем за власні кошти спірного об'єкту нерухомого майна (докази отримання дозволу на початок будівельних робіт з реконструкції недобудованої споруди збірного модуля, належним чином узгоджена проектна документація на реконструкцію недобудованої споруди збірного модуля, докази отримання відповідних дозволів та погоджень, договір на здійснення капітального ремонту виробничих недобудованої споруди збірного модуля тощо); докази у підтвердження  знаходження спірного об'єкту нерухомого майна у фактичному користуванні позивача; документальне підтвердження відповідності спірного об'єкту нерухомого майна будівельним, санітарним, пожежним, екологічним, технічним нормам; матеріали технічної інвентаризації або іншу технічну документацію на спірний об'єкт нерухомого майна, який розташований за адресою: м. Запоріжжя, вул. Ак. Весніна, буд. 17-а; докази звернення до відповідачів із заявою про визнання права власності на спірний об'єкт нерухомого майна та про реєстрацію права власності на спірний об'єкт нерухомого майна (з доказами направлення або вручення кореспонденції); документи у підтвердження оспорювання відповідачами або будь-якою третьою особою права власності позивача на спірний об'єкт нерухомого майна; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії доданих до позову та витребуваних документів –у справу (оригінали –суду для огляду);

відповідача 1 –документи, які посвідчують правовий статус (Положення, довідку про включення до Єдиного державного реєстру, свідоцтво про державну реєстрацію); довідку про повні банківські реквізити підприємства; відзив на позовну заяву (копію відзиву суд пропонує відповідачу до дня судового засідання направити на адресу позивача і докази направлення надати у судове засідання); нормативне і документальне обґрунтування заперечень на позов; пояснення з документальним підтвердженням щодо того, у чийому фактичному користуванні та на підставі яких правопідтверджуючих (правовстановлюючих) документів на час проведення судового засідання перебуває земельна, розташовану за адресою: м. Запоріжжя, вул. Ак. Весніна, буд. 17-а, на якій знаходиться спірний об'єкт нерухомого майна; пояснення з документальним підтвердженням щодо того, чи звертався позивач щодо прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом спірного об'єкту нерухомого майна, розташованого за адресою: м. Запоріжжя, вул. Ак. Весніна, буд. 17-а, та документальне підтвердження затвердження у визначеному порядку акту прийняття в експлуатацію (якщо такий складався); пояснення щодо того чи оспорюється відповідачем право власності позивача на спірний об'єкт нерухомості, якщо так –надати нормативне та документальне обґрунтування; докази щодо надання мотивованої відповіді на звернення позивача про визнання права власності на спірний об'єкт нерухомого майна (якщо таке надходило) з доказами направлення або вручення кореспонденції; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів –у справу (оригінали –суду для огляду);

відповідача 2 – документи, які посвідчують правовий статус (Статут, положення, довідку про включення до Єдиного державного реєстру, свідоцтво про державну реєстрацію); довідку про повні банківські реквізити підприємства; відзив на позовну заяву (копію відзиву суд пропонує відповідачу до дня судового засідання направити на адресу позивача і докази направлення надати у судове засідання); нормативне і документальне обґрунтування заперечень на позов; інвентарну справу (матеріали технічної інвентаризації, якщо така проводилася) на спірний об'єкт нерухомого майна –гуртово-роздрібну крамницю (скелад) літера И, загальною площею 578,0 кв.м., що розташована за адресою: м. Запоріжжя,                                         вул. Ак.Весніна, 17-а, з поясненнями щодо того за ким, коли і на підставі яких правовстановлюючих документів станом на час проведення судового засідання здійсненна державна реєстрація права власності на цей об'єкт нерухомості; докази щодо надання мотивованої відповіді на звернення позивача про реєстрацію права власності на спірний об'єкт нерухомого майна (якщо таке надходило) з доказами направлення або вручення кореспонденції; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів –у справу (оригінали –суду для огляду).

5. Явку в судове засідання представників сторін визнати обов'язковою. Забезпечити явку уповноважених представників сторін.   

6. Копію даної ухвали направити сторонам у справі.

Суддя                                                                                   Н.Г.Зінченко

 12.12.2011    12:00

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення24.11.2011
Оприлюднено21.12.2011
Номер документу19881560
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/5009/7456/11

Рішення від 06.02.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Зінченко Н.Г.

Ухвала від 20.01.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Зінченко Н.Г.

Ухвала від 12.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Зінченко Н.Г.

Ухвала від 24.11.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Зінченко Н.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні