Ухвала
від 12.12.2011 по справі 4/5009/7456/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

про відкладення розгляду с прави

12.12.11 Справа № 4/5009/7456/ 11

Суддя Зінченко Н.Г.

За позовом Товариства з обмеженою відповідальніст ю “Апіс Трамп, ЛТД Ко”, (69015, м. Запоріжжя, вул. Ак. В есніна, буд. 17-а)

до відповідача 1 Територ іальної громади міста Запорі жжя в особі Запорізької місь кої ради, (69105, м. Запоріжжя, пр. Ле ніна, буд. 206)

до відповідача 2 Орендно го підприємства “Запорізьке міжміське бюро технічної ін вентаризації”, (69063, м. Запоріжж я, вул. Горького, буд. 23)

про визнання права власно сті на об' єкт нерухомого ма йна та зобов' язання зареєст рувати право власності на об ' єкт нерухомого майна

Суддя Зінченк о Н.Г.

Представники сторін:

Від позивача - ОСОБА _1, довіреність №10/юр від 22.11.2011р. ;

Від відповідача-1 - не з 'явився;

Від відповідача-2 - не з'я вився.

24.11.2011 р. до господ арського суду Запорізької об ласті звернулося Товариство з обмеженою відповідальніст ю “Апіс Трамп, ЛТД Ко”, м. Запор іжжя з позовною заявою до від повідача Територіальної гро мади міста Запоріжжя в особі Запорізької міської ради, м. З апоріжжя, третя особа Орендн е підприємство “Запорізьке м іжміське бюро технічної інве нтаризації”, м. Запоріжжя про визнання права власності на об' єкт нерухомого майна та зобов' язання зареєструват и право власності на об' єкт нерухомого майна.

Ухвалою від 24.11.2011р. пору шено провадження у справі, ві дповідно п. 1 ч. 1 ст. 65 ГПК України виключено зі складу учасник ів судового процесу як третю особу Орендне підприємство “Запорізьке міжміське бюро т ехнічної інвентаризації”, од ночасно залучено, до участі у справі № 4/5009/7456/11 на підставі ч. 1 с т. 24 ГПК України у якості іншог о відповідача - відповідача № 2 Орендне підприємство “Зап орізьке міжміське бюро техні чної інвентаризації”, судов е засідання призначено на 12.12.20 11 р.

У судове засідання 12.12.2011 р. пр едставники відповідачів не з ' явилися.

08.12.2011р. від відповідача-2 судом отримано відзив на позовну з аяву, в якому останній просит ь відмовити у частині позовн ої заяви щодо зобов'язання ТО В “Запорізьке міжміське бюро технічної інвентаризації” в чинити пенвні дії та просить розглянути справу без участ і уповноваженого представни ка відповідача-2.

12.12.2011р. від відповідача-1 також отримано відзив на позовну з аяву в якій відповідач-1 зазна чає, що заявлені позивачем ви моги є такими, що не порушують інтересів Запорізької міськ ої ради та просить вирішити с пір на розсуд суду, за відсутн ості представника відповіда ча-1.

Стаття 77 ГПК України перед бачає, що неявка сторін в судо ве засідання є підставою для відкладення розгляду справи .

На підставі викладеного, з важаючи на неявку в судове за сідання відповідачів, що пер ешкоджає повному, всебічному та об' єктивному вирішенню спору по суті, у зв' язку із не обхідністю встановлення фак тичних обставин справи, витр ебування у сторін відповідни х доказів, які необхідні для р озгляду справи, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи, зобов' язати сторон и надати додаткові документи і матеріали, в обґрунтування своїх позицій.

На підставі викл аденого, керуючись ст., ст. 77, 86 Го сподарського процесуальног о кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

Розгляд справи відклас ти.

Судове засідання призначи ти на 20.01.2012 р. о/об 10 год. 00 хв.

Зобов' язати:

Позивача - надати документи, які посвідчу ють правовий статус (Статут, с відоцтво про державну реєстр ацію, довідку про включення д о Єдиного державного реєстру ); довідку про повні банківськ і реквізити підприємства; нормативне обґрунтування з аявлених вимог із документал ьним підтвердженням обстави н, викладених у позові; визнач ити нормативні підстави (н орми матеріального права) для визнання за позивачем пр ава власності на спірний об' єкт нерухомого майна та зобо в' язання відповідача 2 заре єструвати за позивачем право власності на спірний об' єк т нерухомого майна; право встановлюючі (правопідтверд жуючі) документи щодо набутт я недобудованої будівлі збір ного модулю; правопідтверджу ючі документи на земельну ді лянку, розташовану за адресо ю: м. Запоріжжя, вул. Ак. Весніна , буд. 17-а, на якій знаходиться с пірний об' єкт нерухомого ма йна; докази у підтвердженн я будівництва позивачем за в ласні кошти спірного об' єкт у нерухомого майна (докази отримання дозволу на почато к будівельних робіт з реконс трукції недобудованої спору ди збірного модуля, належним чином узгоджена проектна до кументація на реконструкцію недобудованої споруди збірн ого модуля, докази отримання відповідних дозволів та пог оджень, договір на здійсненн я капітального ремонту вироб ничих недобудованої споруди збірного модуля тощо); докази у підтвердження знаходженн я спірного об' єкту нерухомо го майна у фактичному корист уванні позивача; документ альне підтвердження відпові дності спірного об' єкту нер ухомого майна будівельним, с анітарним, пожежним, екологі чним, технічним нормам; мат еріали технічної інвентариз ації або іншу технічну докум ентацію на спірний об' єкт н ерухомого майна, який розташ ований за адресою: м. Запоріжж я, вул. Ак. Весніна, буд. 17-а; до кази звернення до відповідач ів із заявою про визнання пра ва власності на спірний об' єкт нерухомого майна та про р еєстрацію права власності на спірний об' єкт нерухомого майна (з доказами направленн я або вручення кореспонденці ї); документи у підтвердження оспорювання відповідачами а бо будь-якою третьою особою п рава власності позивача на с пірний об' єкт нерухомого ма йна; листування між сторонам и у справі по суті спору (з док азами направлення або вручен ня кореспонденції); належним чином оформлене доручення н а представника; належним чин ом засвідчені копії доданих до позову та витребуваних до кументів - у справу (оригіна ли - суду для огляду);

відповідача 1 - викона ти в повному обсязі вимоги су ду викладені в ухвалі від 24.11.2011р .;

відповідача 2 - доку менти, які посвідчують право вий статус Товариства з обме женою відповідальністю “Зап орізьке міжміське бюро техні чної інвентаризації” та дока зи чи є останній правонаступ нником Орендного підприємст ва “Запорізьке міжміське бюр о технічної інвентаризації” ; інвентарну справу (матері али технічної інвентаризаці ї, якщо така проводилася) на сп ірний об' єкт нерухомого май на - гуртово-роздрібну крамн ицю (скелад) літера И, загально ю площею 578,0 кв.м., що розташован а за адресою: м. Запоріжжя, вул . Ак.Весніна, 17-а, з поясненнями щодо того за ким, коли і на під ставі яких правовстановлююч их документів станом на час п роведення судового засіданн я здійсненна державна реєстр ація права власності на цей о б' єкт нерухомості; до кази щодо надання мотивовано ї відповіді на звернення поз ивача про реєстрацію права в ласності на спірний об' єкт нерухомого майна (якщо таке н адходило) з доказами направл ення або вручення кореспонде нції; листування між сторо нами у справі по суті спору (з доказами направлення або вру чення кореспонденції); належ ним чином оформлене дорученн я на представника; належним ч ином засвідчені копії витреб уваних документів - у справу (оригінали - суду для огляду ).

Явку у судове зас ідання уповноважених предст авників сторін визнати обов' язковою.

Суддя Зінченко Н.Г.

20.01.2012 10:00

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення12.12.2011
Оприлюднено22.12.2011
Номер документу19981488
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/5009/7456/11

Рішення від 06.02.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Зінченко Н.Г.

Ухвала від 20.01.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Зінченко Н.Г.

Ухвала від 12.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Зінченко Н.Г.

Ухвала від 24.11.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Зінченко Н.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні