Рішення
від 01.12.2011 по справі 15/5025/1637/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬН ИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майда н Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71 -81-98


ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

"01" грудня 2011 р. Справа № 15/5025/1637/11

За позовом Заступника п рокурора Хмельницької облас ті в інтересах держави та орг ану державної влади головног о управління економіки Хмель ницької обласної державної а дміністрації м. Хмельницький

до Хмельницького приватно го виробничо-торгівельного п ідприємства "Алмаз" м. Хмельни цький

про розірвання договору та стягнення 33 090 грн. збитків

Суддя Муха М.Є.

Представники сторін:

позивача: ОС ОБА_1 - за довіреністю від 12.10.201 1р. № 02-03/2376

відповідача: ОСО БА_2 - за дорученням б/н від 27.09.2 011р.

за участю Параскевича О.Г. - прокурор а відділу прокуратури област і

Рішення виноситься 01.12.2011р., о скільки в судовому засіданні 23.11.2011р. оголошувалась перерва.

В судовому засіданні відпо відно до ч.2 ст.85 ГПК України про голошено вступну та резолюти вну частини рішення.

Суть спору: позивач у поз ові та його представник у суд овому засіданні просять розі рвати укладений між Головним управлінням економіки Хмель ницької облдержадміністрац ії і Хмельницьким приватним виробничо - торговельним під приємством "Алмаз" договір до вготермінового безоплатног о користування майном майдан чика №10 об'єкту 681/8, в с. Іванківц і, Хмельницького району від 27. 07.98р. та стягнути з відповідача збитки завдані внаслідок са мовільно зруйнованих будіве ль майданчика №10 об'єкту 681/8 в су мі 33090 грн. обґрунтовуючи позов ні вимоги наявними в матеріа лах справи доказами.

Прокурор в судовому засіда нні позовні вимоги підтримав .

Відповідач у відзиві на поз ов та його представник в судо вому засіданні проти позову заперечують. Вважають, що під став для розірвання договору довготермінового безоплат ного користування майном май данчика №10 об'єкту 681/8 в с.Іванкі вці від 27.07.1998р. немає. Зазначают ь, що виконання відповідачем робіт по реконструкції, буді вництву нових споруд та техн ічне переоснащення існуючих будівель та споруд проводил ось відповідно до умов зазна ченого договору та генеральн ого плану забудови ділянки, я ких був погоджений з усіма не обхідними службами, а також з гідно проектної документаці ї будівництва об'єктів спорт ивно - оздоровчого комплексу . В задоволенні позову просят ь відмовити.

Розглядом матеріалів спра ви встановлено.

27.07.1998р. на підставі розпорядж ення голови Хмельницької обл асної державної адміністрац ії від 04.05.1998р. №1321-р Про передачу майна військових містечок і майданчиків із сфери управл іння міністерства оборони до сфери управління обласної д ержавної адміністрації між управлінням економіки облде ржадміністрації (майнодава ч) та виробничо - торгівельни м підприємством "Алмаз" (корис тувач) укладено договір довг отермінового безоплатного к ористування майном відповід но до п.п. 1.1 якого майнодавач пе редає в безоплатне користува ння терміном 25 років майно май данчика №10 об'єкту 681/8, що розташ ований в с.Іванківці Хмельни цького району Хмельницької о бласті, а ВТК "Алмаз" приймає м айно відповідно до складеног о сторонами акту приймання - п ередачі.

Згідно п.2 договору предмето м договору є майно, що передає ться із сфери управлін ня Хме льницької обласної державно ї адміністрації в довготермі нове безоплатне користуванн я виробничо -торговельному п ідприємству "Алмаз". перелік т а вартість якого підтверджує ться висновками екс пертизи. Склад майна визначається за актом приймання - передачі, як ий є невід'ємною частиною цьо го договору. Майданчик №10 об'є кту 681/8 розташований на земель ній ділянці площею 11 га, яка пе редана до сфери управління о блдержадміністраціі за відп овідним актом приймання - пер едачі. підписаним предс тавн иками Міноборони України, об лдержадміністрації, керівни ком ви робничо - торговельног о підприємства "Алмаз". Земель на ділянка об'єкту 681/8 передаєт ься виробничо - торговельном у підприємству "Алмаз" на осно ві державного акту землекори стування, що видається орган ам місцевого самоврядування . Термін дії цього договору з 2 7.07.1998р. по 27.07.2023р. Майно та зем ельна ділянка передається в безоплатне користуван ня та володіння користувачу з мето ю його використання відповід но до діяльності. передбачен ої статутом користувача, що н е супере чить чинному законо давству терміном на 25 років.

Пунктами 4 та 5 договору стор они передбачили права та обо в'язки користувача, зокрема к ористувач зобов'язується ви користовувати майно та земел ьну ділянку відповідно до ме ти діяльності передбаченої й ого статутом. Підтримувати в зяте в користування майно у н алежному справно му стані. Пр оводити за свій рахунок капі тальний та поточний ремонти май на, що передається в корис тування.

Разом із тим, користувачу на дано право з дозволу майнона давача здійснювати будівниц тво нових споруд реконструкц ію і технічне переоснащення.

Відповідно до п.9 договору з міна або припинення дії дого вору можливо за згодою сторі н та осіб, що погодили договір . Договір може бути достроков о розірваний на вимогу майно надавача у випадках якщо кор истувач користується майном не відповідно до договору; на вмисно або з необережності п огіршує стан майна; в разі не п роведення капітального та по точного ремонту майна, що пер едається в користування. У ви падку припинення договору зб ільшення вартості майна за р ахунок власних коштів корист увача являється його власніс тю.

27.11.1998р. відповідно до акту пер едачі - приймання майна майда нчика №10 об'єкта 681/8 у довгостро кове безоплатне користуванн я терміном на 25 років виробнич о - торгівельному підприємст ву "Алмаз" було проведено обс теження та передано майно ма йданчика №10 об'єкта 681/8 яке явля є собою залишки обслуговуючо ї інфраструктури бувшого вій ськового об'єкту 681/8 (БРК), після ліквідації основних споруд (ШПУ) якого залишились окремі допоміжні, частково пошкодж ені при демонтажі будівлі та споруди, зокрема: комплексна будівля №6 (бувша казарма), ком плексна будівля №7 (бувший авт омототехпрофілакторій), буді вля №6/1 (КПП), будівля №59 (наземни й склад сховища ПМП), споруда № 70/1 (сховище ПМП), будівля №71 (холо дний навіс), споруда №7а (резер вуар чистої води), споруда №10/1 ( пожежний резервуар), споруда №38 (септик), споруди №36а, 36б (арте зіанські свердловини), спору ди №36в, 36г (артезіанські свердл овини).

22.09.2000р. Олешинською сільською радою видано відповідачу де ржавний акт на право постійн ого користування землею сері я І-ХМ №000327 зареєстрований в Кн изі записів державних актів за №009 відповідно до якого вир обничо - торгівельному підпр иємству "Алмаз" надано у пості йне користування 9,8 га землі в межах згідно з планом землек ористування для виробничих п отреб та розміщення бази від починку.

30.12.2005р. відповідач звернувся до Головного управління екон оміки Хмельницької облдержа дміністрації про надання доз волу на проведення ремонтів та поліпшень будівель №6 (бувш а казарма), №7 ( бувший автомото техпрофілакторій), будівля № 6/1 (КПП) військового майданчик а №10 об'єкта 681/8 (с.Іванківці Хмел ьницького району) під готель но - оздоровчий комплекс, які з находяться в незадовільному стані, а саме: перепланування приміщень, зміна дверних та в іконних блоків, заміна конст рукцій покрівлі, заміна підл оги, заміна внутрішніх систе м електро - та водопостачання , каналізації, вентиляційних систем, опалення, опорядкува льні внутрішні та зовнішні р оботи, та підведення зовнішн іх комунікацій: електро, газо - та водопотстачання.

Позивачем повідомлено зая вника про те, що він не запереч ує щодо проведення ремонтних робіт по поліпшенню будівел ь №6, 7, 6/1 військового майданчик а №10 об'єкта 681/8 згідно переліку робіт викладених у листі від 30.12.2005р. №697.

Розпорядженням Хмельницьк ої районної державної адміні страції від 06.10.2005р. № 850/905-р надано дозвіл ВТП "Алмаз" на проведен ня проектно - вишукувальних р обіт під будівництво індивід уальних житлових будинків, т оргівельно - оздоровчого ком плексу за межами с. Іванківці на території Олешинської сі льської ради.

На підставі зазначеного ро зпорядження відповідачем бу ло розроблено генеральний пл ан забудови земельної ділянк и, який був погоджений із голо вним державним санітарним лі карем Хмельницького району, Державним управлінням з екол огії та природних ресурсів у хмельницькій області, Хмель ницьким районним відділом зе мельних ресурсів, Олешинсько ю сільською радою, Державним пожежним наглядом України, Г оловним архітектором району .

Як вбачається із листа Голо вного управлінням економіки від 01.11.2007р. відповідно до п. 5.1. та п. 7.1. Договору довгостроковог о безоплатного користування майном від 27.07.1998р. управління н е заперечувало проти проведе ння реконструкції майна війс ькового містечка №10 об' єкта 681/8 (с. Іванківці, Хмельницьког о району), а саме: 1) будівлі інв. № 7 (бувший автомототехпрофіл акторій); 2) будівлі інв. № 6/1 (КПП) ; 3) будівлі інв. №59 (сховище ПММ); 4) будівлі інв. № 71 (холодний нав іс), та зміни цільового призна чення використання резервуа рів пожежного (інв. №10/1) та чист ої води (інв. №7а), і проведення, у зв' язку з цим, необхідних р обіт, за умови використання ї х у господарській діяльності у межах чинного законодавст ва.

24.12.2009р. відповідно до наказу Г оловного управління економі ки Хмельницької облдержадмі ністарції комісією було пров едено обстеження майданчика №10 об'єкту 681/8 та складено акт в якому зазначено, що стан майн а майданчика № 10 об'єкта 681/8, яке перебуває у безоплатному кор истуванні у виробничо - тор говельного підприємства "А лмаз" на момент інвентаризац ії є задовільним. Приміщення комплексної будівлі № 7 (бувши й автомототехпрофілакторій ), будівлі №6/1 (КПП) реконструйов ані та використовуються у го сподарській діяльності підп риємства, комплексна будівля № 6 (бувша казарма) перебуває у процесі добудови, будівля № 5 для зберігання вапна, будівл я № 59 (наземний склад сховища П ММ) реконструйована під яму д ля зберігання вапна, будівля № 71 (холодний навіс) реконстру йована під бетонно - розчинни й вузол. У споруді № 7А (резерву ар чистої води) проведено дем онтаж металевого резервуару для ремонтно-відновлювальни х робіт. Споруда № 10/1 (пожежн ий резервуар), споруда № 38 (сеп тик), споруди № 36А, № 36Б, № 36В (артез іанські свердловини) знаходя ться у стані, що був на момент передачі майна користувачу. Комісією запропоновано в меж ах компетенції продовжити зд ійснення нагляду за використ анням споруд майданчика № 10 об 'єкту 681/8, які знаходяться на ба лансі Головного управління е кономіки Хмельницької облде ржадміністрації.

Актом обстеження майданчи ка №10 об'єкта 681/8 (с.Іванківці Хме льницького району) від 22.04.2011р. в становлено, що майно майданч ика №10 об'єкту 681/8, яке перебуває у безоплатному користуванні виробничо - торговельного підприємства "Алмаз" на момент інвентаризації, в ос новному, демонтовано, зокрем а, комплексна будівля № 6 ( бувша казарма) перебуває у процесі реконструкції, при міщення комплексної будівлі № 7 (бувший автомототехпрофіл акторій), будівлі №6/1 (КПП) демо нтовано, будівля № 59 (наземний склад сховища ПММ.) реконстру йована під яму для зберіганн я вапна, будівля № 71 (холодний н авіс) демонтована, у споруді № 7А (резервуар чистої води) про ведено демонтаж металевого р езервуару, споруда № 10/1 (п ожежний резервуар), споруд а № 38 (септик) знаходяться у ста ні, що був на момент передачі м айна користувачу, споруди № 36А , № 36Б, № 36В (артезіанські свердл овини) на території не виявле но. Комісією запропоновано в ивчити питання доцільності у тримання на балансі Головног о управління економіки Хмель ницької облдержадміністрац ії споруд майданчика № 10 об'єк ту 681/8.

31.10.2011р. головним управлінням економіки було направлено ві дповідачу вимогу про дострок ове розірвання договору довг отермінового безоплатного к ористування майном майданчи ка №10 об'єкту 681/8 в с.Іванківці ві д 27.07.1998р. на підставі п.п.2 п.9.4 дого вору відповідно до якого дог овір може бути розірвано дос троково на вимогу наймодавач а, у випадку якщо користувач н авмисно або з необережності погіршує стан майна, яка зали шена відповідачем без реагув ання.

Позивачем проведено розра хунок завданої інтересам дер жави шкоди внаслідок самовіл ьно зруйнованих ПВПТ "Алмаз" об'єктів майданчика №10 об'єкту 681/8 (комплексної будівлі №7 (був ший автомотопрофілакторій), будівель №6/1 (КПП), № 71 (холодний н авіс) за даними обліку та нара ховано шкоду в сумі 33 090 грн.

Зважаючи на викладене, прок урор в інтересах позивача зв ернувся із позовом до суду пр о розірвання договору довгот ермінового безоплатного кор истування майном майданчика №10 об'єкту 681/8, в с. Іванківці, Хм ельницького району від 27.07.98р. т а стягнення з відповідача зб итків завданих внаслідок сам овільно зруйнованих будівел ь майданчика №10 об'єкту 681/8 в сум і 33090 грн.

Дослідивши матеріали спр ави та заслухавши пояснення представників сторін, суд ді йшов до наступних висновків.

Відповідно до ст. 759 Цивільн ого кодексу України за догов ором найму (оренди) наймодав ець передає або зобов'язуєт ься передати наймачеві майно у користування за плату на пе вний строк.

Згідно ст. 773 кодексу наймач з обов'язаний користуватися рі ччю відповідно до її признач ення та умов договору.

Якщо наймач користується р іччю, переданою йому у найм, не за її призначенням або з пору шенням умов договору найму, н аймодавець має право вимагат и розірвання договору та від шкодування збитків.

За вимогами ст. 651 ЦК України зміна або розірвання договор у допускається лише за згодо ю сторін, якщо інше не встанов лено договором або законом.

Договір може бути змінено а бо розірвано за рішенням суд у на вимогу однієї із сторін у разі істотного порушення до говору другою стороною та в і нших випадках, встановлених договором або законом. Істот ним є таке порушення стороно ю договору, коли внаслідок за вданої цим шкоди друга сторо на значною мірою позбавляєть ся того, на що вона розраховув ала при укладенні договору.

У разі односторонньої відм ови від договору у повному об сязі або частково, якщо право на таку відмову встановлено договором або законом, догов ір є відповідно розірваним а бо зміненим.

Матеріалами справи встано влено, що 27.07.1998р. на підставі роз порядження голови Хмельниць кої обласної державної адмін істрації від 04.05.1998р. №1321-р Про пер едачу майна військових місте чок і майданчиків із сфери уп равління міністерства оборо ни до сфери управління облас ної державної адміністрації між сторонами укладено дого вір довготермінового безопл атного користування майном в ідповідно до п.п. 1.1 якого майно давач передає в безоплатне к ористування терміном 25 років майно майданчика №10 об'єкту 681/ 8, що розташований в с. Іванків ці Хмельницького району Хмел ьницької області, а ВТК "Алмаз " приймає майно відповідно до складеного сторонами акту п риймання - передачі.

Пунктами 4 та 5 договору стор они передбачили права та обо в'язки користувача, зокрема к ористувач зобов'язується ви користовувати майно та земел ьну ділянку відповідно до ме ти діяльності передбаченої й ого статутом. Підтримувати в зяте в користування майно у н алежному справно му стані. Пр оводити за свій рахунок капі тальний та поточний ремонти май на, що передається в корис тування.

Разом із тим, користувачу на дано право з дозволу майнона давача здійснювати будівниц тво нових споруд, реконструк цію і технічне переоснащення .

Як вбачається із листів Гол овного управлінням економік и від 30.12.2005р. №05-03/2091 та від 01.11.2007р. нада но дозвіл на проведення ремо нтних робіт по поліпшенню бу дівель №6, 7, 6/1 військового майд анчика №10 об'єкта 681/8, під готель но - оздоровчий комплекс, які з находяться в незадовільному стані, а саме: перепланування приміщень, зміна дверних та в іконних блоків, заміна конст рукцій покрівлі, заміна підл оги, заміна внутрішніх систе м електро - та водопостачання , каналізації, вентиляційних систем, опалення, опорядкува льні внутрішні та зовнішні р оботи, та підведення зовнішн іх комунікацій: електро, газо - та водопотстачання, а також відповідно до п. 5.1. та п. 7.1. Догов ору довгострокового безопла тного користування майном ві д 27.07.1998р. управління не заперечу вало проти проведення реконс трукції майна військового мі стечка №10 об' єкта 681/8 (с. Іванкі вці, Хмельницького району), а с аме: 1) будівлі інв. № 7 (бувший ав томототехпрофілакторій); 2) бу дівлі інв. № 6/1 (КПП); 3) будівлі ін в. №59 (сховище ПММ); 4) будівлі ін в. № 71 (холодний навіс), та зміни цільового призначення викор истання резервуарів пожежно го (інв. №10/1) та чистої води (інв. №7а), і проведення, у зв' язку з цим, необхідних робіт, за умов и використання їх у господар ській діяльності у межах чин ного законодавства.

Разом із тим, розпорядження м Хмельницької районної держ авної адміністрації від 06.10.2005р . № 850/905-р надано дозвіл ВТП "Алма з" на проведення проектно - виш укувальних робіт під будівни цтво індивідуальних житлови х будинків, торгівельно - оздо ровчого комплексу за межами с.Іванківці на території Оле шинської сільської ради на п ідставі якого відповідачем б уло розроблено генеральний п лан забудови земельної ділян ки, який був погоджений із гол овним державним санітарним л ікарем Хмельницького району , Державним управлінням з еко логії та природних ресурсів у Хмельницькій області, Хмел ьницьким районним відділом з емельних ресурсів, Олешинськ ою сільською радою, Державни м пожежним наглядом України, Головним архітектором Хмел ьницького району.

Зазначені листи та розпоря дження розцінюються судом як докази погодження позивачем проведення ПВТП "Алмаз" будів ництва нових споруд, реконст рукцію і технічне переоснаще ння майна майданчика №10 об'єкт у 681/8, як то передбачено п.п. 5.2 дог овору.

При цьому судом враховуєть ся законодавче визначення по няття реконструкції майна та технічного переоснащення. Т ак зокрема, відповідно до Дер жавних будівельних норм, зат верджених наказом Держбуду У країни від 20.01.2004р. №8, реконструк цією є перебудова існуючих о б'єктів виробничого та цивіл ьного призначення, пов'язана з удосконаленням виробництв а, підвищенням його техніко - е кономічного рівня та якості вироблюваної продукції, полі пшенням умов експлуатації та проживання, якості послуг, зм іною основних техніко - еконо мічних показників (кількість продукції, потужність, функц іональне призначення, геомет ричні розміри). Технічним пер еоснащеннм є комплекс заході в щодо підвищення техніко-ек ономічного рівня окремих вир обництв, цехів та дільниць на основі впровадження передов ої техніки та технології, мех анізації й автоматизації вир обництва, модернізації та за міни застарілого і фізично з ношеного устаткування новим , більш продуктивним, а також щ одо удосконалення загальноз аводського господарства та д опоміжних служб.

В обґрунтування вимоги про розірвання договору довготе рмінового безоплатного кори стування майном прокурор заз начає, що актом обстеження ма йданчика №10 об'єкта 681/8 (с. Іванкі вці Хмельницького району) ві д 22.04.2-11р. встановлено самовільн е проведення відповідачем де монтажу будівлі №7, будівель № 6/1, №71, однак дана обставина суд ом оцінюється критично, оскі льки як вбачається із зазнач еного акту комісія лише зафі ксувала факт наявності чи ві дсутності будівель і споруд на зазначеному об'єкті. Крім т ого, комісією запропоновано лише вивчити питання доцільн ості утримання на балансі Го ловного управління економік и Хмельницької облдержадмін істрації споруд майданчика № 10 об'єкту 681/8. Поряд із цим акт мі стить застереження, що на тер иторії майданчика №10 об'єкту 6 81/8 у різній ступені готовност і збудовано десять будівель котеджного типу, тобто відпо відачем проводяться роботи п о забудові земельної ділянки відповідно до затвердженого генерального плану та розро бленої проектної документац ії.

Зважаючи на викладене, пози вачем не доведено наявність підстав, зокрема істотних по рушень зобов'язань з якими за конодавство пов'язує можливі сть розірвання договору, а то му у задоволенні вимоги пози вача про розірвання договору довготермінового безоплатн ого користування майном від 27.07.1998р. належить відмовити.

Щодо вимоги позивача про ст ягнення збитків завданих вна слідок самовільно зруйнован их будівель майданчика № 10 об' єкту 681/8 судом враховується на ступне.

Відповідно до ст. 22 ЦК Україн и, особа, якій завдано збитків у результаті порушення її ци вільного права, має право на ї х відшкодування. В розумінні вказаної норми права, збитка ми, є: втрати, яких особа зазна ла у зв'язку зі знищенням або п ошкодженням речі, а також вит рати, які особа зробила або му сить зробити для відновлення свого порушеного права (реал ьні збитки); доходи, які особа могла б реально одержати за з вичайних обставин, якби її пр аво не було порушене (упущена вигода).

Приписами ст. 224 Господарськ ого кодексу України передба чено, що учасник господарськ их відносин, який порушив гос подарське зобов'язання або у становлені вимоги щодо здійс нення господарської діяльно сті, повинен відшкодувати за вдані цим збитки суб'єкту, пра ва або законні інтереси яког о порушено. Під збитками розу міються витрати, зроблені уп равненою стороною, втрата аб о пошкодження її майна, а тако ж не одержані нею доходи, які у правнена сторона одержала б у разі належного виконання з обов'язання або додержання п равил здійснення господарсь кої діяльності другою сторон ою.

Згідно ч.1 ст.225 ГК України до с кладу збитків, що підлягають відшкодуванню особою, яка до пустила господарське правоп орушення, включаються, зокре ма вартість втраченого, пошк одженого або знищеного майна , визначена відповідно до вим ог законодавства.

Факт демонтажу приміщення комплексної будівлі №7 (бувши й автомототехпрофілакторій ), будівлі №6/1 (КПП), будівлі № 71 (х олодний навіс) встановлено А ктом обстеження майданчика № 10 об'єкта 681/8 (с. Іванківці Хмель ницького району) від 22.04.2-11р. Від повідно до наданого до матер іалів справи розрахунку завд аної шкоди внаслідок демонта жу зазначених будівель стано вить 33 090 грн.

Враховуючи зазначені норм и законодавства, встановлени й факт демонтажу відповідаче м вказаних вище об'єктів вимо га позивача про стягнення шк оди в сумі 33 090 грн. підлягає зад оволенню.

Таким чином, позов підлягає частковому задоволенню.

Судові витрати відповідно до ст.49 ГПК України покладают ься на відповідача пропорцій но задоволеним позовним вимо гам.

Керуючись ст.ст.1, 12, 33, 44, 49, ст.ст.82 -84, 115, 116 Господарського процесуа льного кодексу України, Суд -

В И Р І Ш И В :

Позов Заступника про курора Хмельницької області в інтересах держави та орган у державної влади головного управління економіки Хмельн ицької обласної державної ад міністрації до Хмельницьког о приватного виробничо-торгі вельного підприємства "Алмаз " про розірвання договору та стягнення 33 090 грн. збитків з адовольнити частково.

Стягнути з Хмельницьког о приватного виробничо - торг івельного підприємства "Алма з" м.Хмельницький, вул. Красовс ького, 6/1 (код за ЄДРПОУ 23829770) на ко ристь головного управління е кономіки Хмельницької облас ної державної адміністрації м.Хмельницький, Майдан Незал ежності, Будинок Рад (код за ЄД РПОУ 25908410) - 33 090 грн. (тридцять три т исячі дев'яносто гривень 00коп .) збитків.

Видати наказ.

Стягнути з Хмельницьког о приватного виробничо - торг івельного підприємства "Алма з" м.Хмельницький, вул. Красовс ького, 6/1 (код за ЄДРПОУ 23829770) в дох ід державного бюджету Україн и (по коду бюд жетної класифік ації 22090200, символ звітності 095 че рез відділення державного ка значейства на рахунок 31112095700002 УД К м. Хмельницького, банк отрим увача ГУ ДКУ у Хмельницькій о бласті, код 23565225, МФО 815013) державне мито у розмірі 330,90 (триста трид цять гривень 90 коп.) в дохід де ржавного бюджету (на розраху нковий рахунок 31211264700002, МФО 815013 ГУ Д КУ у Хмельницькій області, ЄД РПОУ 23565225 УДК м. Хмельницький, к од бюджетної класифікації 22050 003) суму 118,00 (сто вісімнадцять гр ивень 00 коп.) витрат на інформа ційно-технічне забезпечення судового процесу.

Видати наказ.

В задоволенні решти позов у відмовити.

Суддя М.Є. Муха

Повний текст рішення ви готовлено та підписано 05.12.2011р.

віддруковано 4 примірники : 1 - до справи, 2 - позивачу, 3 - відп овідачу, 4 - прокуратура Хмельн ицької області.

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення01.12.2011
Оприлюднено22.12.2011
Номер документу19978566
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/5025/1637/11

Ухвала від 09.04.2012

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Муха М.Є.

Ухвала від 09.04.2012

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Муха М.Є.

Постанова від 05.03.2012

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Петухов М.Г.

Ухвала від 20.02.2012

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Петухов М.Г.

Ухвала від 30.01.2012

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Петухов М.Г.

Ухвала від 30.12.2011

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Петухов М.Г.

Рішення від 01.12.2011

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Муха М.Є.

Ухвала від 10.11.2011

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Муха М.Є.

Ухвала від 26.10.2011

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Муха М.Є.

Ухвала від 29.09.2011

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Муха М.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні