Ухвала
від 24.11.2011 по справі 15/5005/14302/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

24.11.11. Справа № 15/5005/14302/2011

За позовом Товариства з обмеженою відповідальніст ю "Райффайзен Лізинг Аваль", м . Київ

до Дочірнього підприєм ства "Фтранс", м. Дніпропетровс ьк

про стягнення 127 341,16 грн.

Суддя Петренко Н.Е.

Представники:

від позивача: ОСОБА_1, п редставник за довіреністю № 28-12/10-3 від 28.12.10р.

від відповідача: не з'явивс я

СУТЬ СПОРУ:

Товариство з обмежено ю відповідальністю "Райффай зен Лізинг Аваль", м. Київ (далі -позивач) звернулося до госпо дарського суду Дніпропетров ської області з позовом до До чірнього підприємства "Фтран с", м. Дніпропетровськ (далі-ві дповідач) про стягнення 127341,16 гр н.

Ухвалою господарського су ду від 26.10.11р. порушено провадже ння у справі, прийнято позовн у заяву до розгляду, призначе но судове засідання на 24.11.11р., зо бов'язано до засідання подат и:

- позивачу: докази в обґрунт ування позову; всі оригінали первинних документів на під ставі яких виник спір (для огл яду в судове засідання); витяг з Єдиного державного реєстр у юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців щодо дер жавної реєстрації відповіда ча;

- відповідачу: відзив на поз ов; докази в обґрунтування ві дзиву; контррозрахунок суми позову; документи, що посвідч ують правовий статус виробни чої або структурної одиниці: статус (положення), довідку пр о включення до ЄДРПОУ, свідоц тво про державну реєстрацію (оригінали для огляду та нале жним чином засвідчені копії у справу); докази сплати боргу .

Зобов'язано сторін провест и звірку взаєморозрахунків, для чого відповідачу необхід но з'явитися до позивача. Акт з вірки надати у судове засіда ння.

Зобов'язано позивача повід омити відповідача про день, ч ас та місце розгляду справи, д окази належного (поштове пов ідомлення про вручення) та вч асного повідомлення надати с уду.

Попереджено позивача про т е, що відповідно до ч. 5 ст. 81 Госп одарського процесуального к одексу України, господарськи й суд залишає позов без розгл яду, якщо позивач без поважни х причин не подав витребуван і господарським судом матері али, необхідні для вирішенню спору, або представник позив ача не з'явився на виклик у зас ідання господарського суду і його нез'явлення перешкоджа є вирішенню спору.

Роз' яснено сторонам, що зг ідно з п.5 ст. 83 Господарського п роцесуального кодексу Украї ни, за не надіслання витребув аних господарським судом мат еріалів, а також за ухилення в ід вчинення дій, покладених г осподарським судом на сторон у, з винної сторони стягуєтьс я штраф до 1 700 грн.

Явку в судове засідання пов новажних представників учас ників судового процесу визна но обов' язковою.

24.11.11р. у судовому засіданні п овноважний представник пози вача заявлені позовні вимоги підтримав та просив суд задо вольнити їх у повному обсязі .

В свою чергу, повноважний пр едставник відповідача у судо ве засідання не з'явився, але 22.11.11р. до господарського суду в ід представника відповідача надійшла заява про відкладе ння розгляду справи на іншу д ату.

Дослідивши матеріали спра ви, подані документи, заслуха вши повноважного представн ика позивача, господарський суд вважає за необхідне відк ласти розгляд справи на іншу дату, повторно зобов'язавши с торін виконати належним чино м вимоги ухвали господарсько го суду від 26.10.11р.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст.ст. 22, 32, 36, 77, 86 Господ арського процесуального код ексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд справи на 13.12.11р. о 11:00 год.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського с уду Дніпропетровської облас ті в кабінеті № 27 за адресою: м . Дніпропетровськ, вул. Куйбиш ева, 1а.

2. Повторно зобов'язати поз ивача повідомити відповідач а про день, час та місце розгля ду справи, докази належного (п оштове повідомлення про вруч ення) та вчасного повідомлен ня надати суду.

3. Повторно зобов'язати до за сідання подати:

- позивачу: докази в обґру нтування позову; всі оригіна ли первинних документів на п ідставі яких виник спір (для о гляду в судове засідання); вит яг з Єдиного державного реєс тру юридичних осіб та фізичн их осіб - підприємців щодо д ержавної реєстрації відпові дача;

- відповідачу: відзив на позов; докази в обґрунтуванн я відзиву; контррозрахунок с уми позову; документи, що посв ідчують правовий статус виро бничої або структурної одини ці: статус (положення), довідку про включення до ЄДРПОУ, свід оцтво про державну реєстраці ю (оригінали для огляду та нал ежним чином засвідчені копії у справу); докази сплати боргу .

4. Повторно зобов'язати стор ін провести звірку взаємороз рахунків, для чого відповіда чу необхідно з'явитися до поз ивача. Акт звірки надати у суд ове засідання.

Повторно попередити позив ача про те, що відповідно до ч. 5 ст. 81 Господарського процесу ального кодексу України, гос подарський суд залишає позов без розгляду, якщо позивач бе з поважних причин не подав ви требувані господарським суд ом матеріали, необхідні для в ирішенню спору, або представ ник позивача не з'явився на ви клик у засідання господарськ ого суду і його нез'явлення пе решкоджає вирішенню спору.

Повторно роз' яснити стор онам, що згідно з п.5 ст. 83 Господ арського процесуального код ексу України, за не надісланн я витребуваних господарськ им судом матеріалів, а також з а ухилення від вчинення дій, п окладених господарським суд ом на сторону, з винної сторон и стягується штраф до 1 700 грн.

Явку в судове засідання по вноважних представників уча сників судового процесу визн ано обов' язковою.

Суддя Н.Е. Петренко

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення24.11.2011
Оприлюднено22.12.2011
Номер документу19980964
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/5005/14302/2011

Ухвала від 16.02.2012

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Кузнецова Ірина Леонідівна

Рішення від 14.12.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Наталія Едуардівна

Ухвала від 24.11.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Наталія Едуардівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні