Ухвала
від 30.11.2011 по справі 2а-1870/7203/11
СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                                                                                                        Копія

     

СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                                                        У Х В А Л А

про заміну позивача правонаступником

          "30" листопада 2011 р.                                                   Справа № 2a-1870/7203/11

Суддя Сумського окружного адміністративного суду Соколов В.М., розглянувши у  приміщенні суду в м. Суми матеріали справи за адміністративним позовом управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі м. Суми до Сумської обласної організації Єдиного Центру  про стягнення заборгованості,-

В С Т А Н О В И В:

07 жовтня 2011 року управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі          м. Суми звернулося до Сумського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Сумської обласної організації Єдиного Центру про стягнення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за серпень 2011 року в сумі 586,15 грн.

Ухвалою суду від 10 жовтня 2011 року відкрито провадження у справі та призначено справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні.

У судове засідання представник позивача не з'явився, справу просив розглядати в його відсутності.

Відповідач в судове засідання не з’явився, повідомлений належним чином про час і місце  розгляду справи, про причини неявки, всупереч вимог ч.2 ст. 40 КАС України, суд не повідомив.

Відповідно до вимог ч.6 ст. 12  та  ч.1 ст. 41 Кодексу адміністративного судочинства України під час судового розгляду справи в судовому засіданні забезпечується повне фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу, крім випадків неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи у разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності осіб, які беруть участь у справі (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження).

Таким чином, фіксування судового засідання по справі не здійснюється.

30.11.2011 на адресу суду надійшла заява управління Пенсійного фонду України в      м. Сумах, з якої суду стало відомо про реорганізацію управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі м. Суми шляхом злиття з управлінням Пенсійного фонду України в Ковпаківському районі м. Суми та про створення управління Пенсійного фонду України в   м. Сумах.

Відповідно до ст. 55 КАС України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником.

Враховуючи, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України "Про утворення територіальних органів Пенсійного фонду України" від 27.07.2011р. за №803 управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі м. Суми припинило свою діяльність через реорганізацію шляхом злиття з управлінням Пенсійного фонду України в Ковпаківському районі м. Суми, в результаті чого утворено управління Пенсійного фонду України в              м. Сумах, якому як правонаступнику перейшли права та обов’язки управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі м. Суми, суд з огляду на норми ст. 55 КАС України вбачає необхідним допустити у справі заміну позивача - управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі м. Суми його правонаступником, яким є управління Пенсійного фонду України в  м. Сумах.

Керуючись ст.ст. 55, 165 КАС України, суд -

                                                      У Х В А Л И В:

Допустити у справі № 2a-1870/7203/11 за позовом управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі м. Суми до Сумської обласної організації Єдиного Центру про стягнення заборгованості заміну позивача - управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі м. Суми його правонаступником, яким є управління Пенсійного фонду України в м. Сумах.

Ухвала оскарженню не підлягає.   

          Суддя                                               (підпис)                              В.М. Соколов

          З оригіналом згідно

          Суддя                                                                                 В.М. Соколов

Дата ухвалення рішення30.11.2011
Оприлюднено23.12.2011

Судовий реєстр по справі —2а-1870/7203/11

Постанова від 30.11.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

Ухвала від 30.11.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

Постанова від 30.11.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

Ухвала від 10.10.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

Ухвала від 10.10.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні