Ухвала
від 08.12.2011 по справі 6-61/11
КІРОВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 6-61/11

08.12.2011

У Х В А Л А

І м е н е м У к р а ї н и

8 грудня 2011 року Кіровський міський суд Луганської області у складі:

головуючого судді Харченко Г.А.

при секретарі Нікітіній М.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кіровську подання державного виконавця відділу державної виконавчої служби Кіровського міського управління юстиції про звернення стягнення на майно, що належить боржнику від інших осіб, -

в с т а н о в и в :

Державний виконавець ВДВС Кіровського МУЮ звернувся до суду з поданням про звернення стягнення на грошові кошти на рахунку ДП шахта ім. С.М.Кірова , що належить боржниці ОСОБА_1, посилаючись на те, що у них на виконанні знаходяться виконавчі документи щодо стягнення з ОСОБА_1 на користь УПФУ м. Кіровська загальної суми боргу 192,40 грн.. Боржником сума боргу добровільно не сплачувалась. Для забезпечення повного виконання рішень, у відповідності до статті 67 Закону України Про виконавче провадження , державним виконавцем відділу було звернено стягнення на заробітну плату боржника за місцем праці ДП шахта ім. С.М.Кірова . Згідно повідомлення ДП шахта ім. С.М.Кірова , сума боргу на користь УПФУ м. Кіровська була утримана із заробітної плати боржниці, але не була перерахована на рахунок стягувача у зв'язку із відсутністю грошових коштів на рахунках підприємства. У зв'язку з чим, боржницею ОСОБА_2 було подано до відділу ДВС пояснення про стягнення утриманих з її заробітної плати коштів вже з ДП шахта ім. С.М.Кірова .

У відповідності до статті 55 Закону України Про виконавче провадження , державний виконавець має право звернути стягнення на кошти, що належать боржнику від інших осіб. На належні боржникові від інших осіб кошти, що перебувають на рахунках у банках та інших фінансових установах, стягнення звертається державним виконавцем на підставі ухвали суду.

В судовому засіданні ОСОБА_1 та представник ВДВС Кіровського МУЮ заяву підтримали в повному обсязі.

Представник УПФУ м. Кіровська у судове засідання не з явилася, про день та час розгляду справи був повідомлений належним чином.

Суд, вислухавши ОСОБА_1, представника заявника, вивчивши матеріали справи, вважає заяву такою, що підлягає задоволенню з наступних підстав:

Стягнення загальної суми боргу з ОСОБА_1 на користь УПФУ м. Кіровська було проведено із заробітної плати боржниці за місцем її праці, а саме - ДП шахта ім. С.М.Кірова . Грошові кошти не надійшли на рахунок стягувача - УПФУ м. Кіровська у зв'язку з їх відсутністю на рахунках ДП шахта ім. С.М.Кірова . Тобто, штрафи у розмірі 192,40 грн. не було погашено боржницею з вини підприємства ДП шахта ім. С.М.Кірова , на якому вона працює.

На даний час на рахунку підприємства ДП шахта ім. С.М.Кірова знаходяться грошові кошти.

У зв'язку з чим, суд вважає за необхідне дозволити державному виконавцю звернути стягнення на кошти боржника ОСОБА_1, що знаходяться на рахунку ДП шахта ім. С.М.Кірова для погашення виконавчих документів на користь УПФУ м. Кіровськ.

На підставі викладеного, керуючись ст. 377 ЦПК України, ст. 55 Закону України Про виконавче провадження , суд -

у х в а л и в :

Подання державного виконавця відділу державної виконавчої служби Кіровського міського управління юстиції про звернення стягнення на кошти, які належать ОСОБА_1 в сумі 192 грн. 40 коп. та знаходяться на розрахунковому рахунку ДП шахта ім. С.М.Кірова № 2600330418195 у філії Промінвестбанку м.Алчевськ, МФО 304342, код ЄДРПОУ 26497363, задовольнити у повному розмірі.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Луганської області через Кіровський міський суд шляхом подачі в 5-денний строк апеляційної скарги.

Суддя:

Дата ухвалення рішення08.12.2011
Оприлюднено08.01.2012
Номер документу20045297
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-61/11

Ухвала від 13.12.2011

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Ліпчанський С. М.

Ухвала від 05.09.2011

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кочко В. К.

Ухвала від 25.10.2011

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Жмурко П. Я.

Ухвала від 19.10.2011

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Жмурко П. Я.

Ухвала від 27.06.2011

Цивільне

Лисичанський міський суд Луганської області

Калитка О. М.

Ухвала від 04.07.2011

Цивільне

Лисичанський міський суд Луганської області

Калитка О. М.

Ухвала від 23.11.2011

Цивільне

Хмільницький міськрайонний суд Вінницької області

Шевчук Л. П.

Ухвала від 16.05.2011

Цивільне

Овруцький районний суд Житомирської області

Кондратюк В. І.

Ухвала від 26.09.2011

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Малярчук В. В.

Ухвала від 01.08.2011

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Таранкова І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні