Ухвала
від 16.12.2011 по справі 2а-0870/11756/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗАЛИШЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯ ВИ БЕЗ РУХУ

16 грудня 2011 року Справа № 2а-0870/11756/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Батрак І.В., розглянувши мат еріали адміністративного по зову Державної податкової ін спекції у Орджонікідзевсько му районі м. Запоріжжя

до Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Компанія м еталпроект»

про стягнення податкового боргу

ВСТАНОВИВ:

13.12.2011 Державна податкова інс пекція у Орджонікідзевськом у районі м. Запоріжжя звернул ось до суду із адміністратив ним позовом до Товариства з о бмеженою відповідальністю « Компанія металпроект», в яко му просить стягнути з відпов ідача податковий борг по под атку на додану вартість у роз мірі 4 520,00 грн.

Відповідно до ст.107 Кодексу а дміністративного судочинст ва України (далі - КАС України) суддя після одержання позов ної заяви, зокрема, з'ясовує, ч и відповідає позовна заява в имогам, встановленим ст.106 КАС України.

Позовна заява подана без до держання вимог, встановлених ст. 106 КАС України, з огляду на н аступне.

Згідно з ч. 5 ст. 106 КАС України одночасно з позовною заявою подається довіреність чи інш ий документ, що підтверджує п овноваження представника.

За правилами ч.2 ст.58 КАС Укра їни повноваження законних пр едставників підтверджуютьс я документами, які стверджую ть займану посаду (копія нака зу, службового посвідчення т ощо).

Із матеріалів справи вбача ється, що адміністративний п озов підписано головою коміс ії з проведення реорганізаці ї Державної податкової інспе кції в Орджонікідзевському р айоні м. Запоріжжя, начальник ом ДПІ Г.Г. Рассоловим, про те документи, що підтверджую ть повноваження Рассолова Г.Г. на підписання відповід них документів у матеріалах справи відсутні.

Відповідно до ст. 108 КАС Украї ни, суддя, встановивши, що позо вну заяву подано без додержа ння вимог, встановлених ст. 106 К АС України, постановляє ухва лу про залишення позовної за яви без руху, у якій зазначают ься недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встанов люється строк, достатній для усунення недоліків.

За таких обставин позовна з аява підлягає залишенню без руху з наданням позивачу стр оку для усунення недоліків.

Недоліки позовної заяви мо жуть бути усунені шляхом под ання до суду належним оформл еної заяви у відповідності д о вимог ст.ст. 105, 106 КАС України, а саме надання доказів повнов ажень особи, яка підписала по зов.

Керуючись ст.ст. 106, 108 КАС Укра їни, суддя -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Державн ої податкової інспекції у Ор джонікідзевському районі м. Запоріжжя до Товариства з об меженою відповідальністю «К омпанія металпроект» про стя гнення податкового боргу зал ишити без руху.

Надати позивачу строк для у сунення недоліків позовної з аяви з урахуванням поштового перебігу до 18.01.2012.

У разі невиконання вимог ці єї ухвали позовна заява буде вважатись неподаною і буде п овернута заявникові.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строку п одання апеляційної скарги, я кщо вона не була подана у вста новлені строки. У разі поданн я апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасова но, набирає законної сили піс ля повернення апеляційної с карги, відмови у відкритті ап еляційного провадження або н абрання законної сили рішенн ям за наслідками апеляційног о провадження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дн іпропетровського апеляційн ого адміністративного суду ч ерез Запорізький окружний ад міністративний суд шляхом по дачі в 5-денний строк з дня про голошення ухвали (якщо ухвал у було постановлено без викл ику особи, яка її оскаржує, то в 5-денний строк з дня отриманн я цією особою копії ухвали) ап еляційної скарги, з подачею ї ї копії відповідно до кілько сті осіб, які беруть участь у с праві.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можлив ість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляці йне оскарження ухвали суду о бчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденно го строку з моменту отриманн я суб'єктом владних повноваж ень повідомлення про можливі сть отримання копії ухвали с уду.

Копія апеляційної скарги о дночасно надсилається особо ю, яка її подає, до суду апеляц ійної інстанції.

Суддя (підпис) І.В .Батрак

Ухвала не набрала законної сили.

Суддя І.В.Б атрак

< Текст > 18 січня 2012 року < Текс т >

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.12.2011
Оприлюднено29.12.2011
Номер документу20218151
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/11756/11

Постанова від 01.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Батрак Інна Володимирівна

Ухвала від 11.01.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Батрак Інна Володимирівна

Ухвала від 16.12.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Батрак Інна Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні