Ухвала
від 22.12.2011 по справі 42/76б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

22.12.11 р. Справа № 42/76б

за заявою боржника Товар иства з обмеженою відповідал ьністю „ТОРГОВИЙ ДІМ „КИЇВСЬ КИЙ ЦЕНТРАЛЬНИЙ УНІВЕРМАГ”, м.Донецьк

про визнання банкрутом

голова ліквідаційної комі сії Конкін Р.В.

Суддя Попов О.В.

Представники:

від кредитора: ОСОБА_1 - за довіреністю

від боржника: ОСОБА_2 - з а довіреністю

ліквідатор: голова ліквіда ційної комісії Конкін Р.В.

Ухвалою від 27.10.11 за заяв ою Товариства з обмеженою ві дповідальністю „ТОРГОВИЙ ДІ М „КИЇВСЬКИЙ ЦЕНТРАЛЬНИЙ УНІ ВЕРМАГ”, м.Донецьк господарс ьким судом Донецької област і відносно нього порушена сп рава про банкрутство по ст. 51 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”.

Постановою суду від 07.11.11 борж ник визнаний банкрутом, відк рита ліквідаційна процедура строком на 4 місяці до 07.03.12 та пр изначений ліквідатор - голо ва ліквідаційної комісії Кон кін Р.В.

За результатами лікв ідаційної процедури ліквіда тор надав до суду звіт про про ведену роботу та ліквідацій ний баланс, які призначені до розгляду в судовому засідан ні на 22.12.11.

Господарський суд, ро зглянувши в судовому засідан ні 22.12.11 дані звіту та ліквідаці йного балансу, а також додані до них документи, заслухавши виступ ліквідатора, встанов ив:

Відповідно до вимог з аконодавства ліквідатором н адане оголошення в газеті „У рядовий кур' єр” №207 (4605) від 08.11.11 п ро визнання Товариства з обм еженою відповідальністю „ТО РГОВИЙ ДІМ „КИЇВСЬКИЙ ЦЕНТРА ЛЬНИЙ УНІВЕРМАГ”, м.Донецьк б анкрутом. Після опублікуванн я оголошення про визнання бо ржника банкрутом з вимогами до боржника звернувся наступ ний кредитор: Товариство з об меженою відповідальністю „С ЬОМА ЛІНІЯ”, м.Донецьк.

У відповідності з ви могами ст. 32 Закону України “П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом” ліквідаторо м був складений реєстр вимог кредиторів, який доданий до звіту ліквідатора.

Відповідно до поданог о звіту вимоги кредитора виз нані ліквідатором у повному обсязі та включені до реєстр у вимог кредиторів.

Із звіту ліквідатора вбач ається наступне:

На виконання вимог ст. 25 Зак ону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” в ході ліквідаційної проце дури ліквідатором проведені заходи, направлені на виявле ння активів банкрута для пог ашення кредиторської заборг ованості.

З метою виявлення майн а боржника ліквідатором напр авлені запити до КП „Бюро тех нічної інвентаризації м.Доне цька”, КП „Київське міське бю ро технічної інвентаризації ”, управління Держкомзему у м .Донецьку, головного управлі ння земельних ресурсів Київс ької міської ради, 3-го ВРЕР м.Д онецька при ДАІ ГУМВС Україн и в Донецькій області, управл іння ДАІ ГУ МВС України в м.Киє ві, ВДВС Ворошиловського рай онного управління юстиції в м.Донецьку.

Згідно довідок вищевк азаних органів реєстрації у боржника не виявлено майнови х активів. За даними відділу д ержавної виконавчої служби В орошиловського районного уп равління юстиції в м.Донецьк у виконавчі документи стосов но ТОВ „ТОРГОВИЙ ДІМ „КИЇВСЬ КИЙ ЦЕНТРАЛЬНИЙ УНІВЕРМАГ”, м.Донецьк відсутні.

Відповідно до відомос тей, представлених у звіті та за пояснення ліквідатора, на даними в судовому засіданні ліквідатором проведено інве нтаризацію майна боржника, з а результатами якої виявлено дебіторську заборгованість ТОВ „М-СЕРВІС” перед боржник ом на загальну суму 1 833 420,36 грн. В ідповідно до протоколу від 01.1 2.11 вказана дебіторська заборг ованість списана з балансу б анкрута як безнадійна після встановлення факту неможлив ості її стягнення, внаслідок ліквідації дебітора - ТОВ „ М-СЕРВІС” відповідно до ухва ли господарського суду Донец ької області від 15.11.11 по справі №27/139Б.

Окрім того, в результат і проведення інвентаризації активів боржника виявлені г рошові кошти на поточному ра хунку банкрута, які були вклю чені до складу ліквідаційної маси.

Виявлені на розрахунк овому рахунку грошові кошти були направлені та погашення вимог першої та частково чет вертої черги.

В зв' язку з недостатністю майнових активів боржника к редиторські вимоги частково четвертої черги залишилися незадоволеними та відповідн о до приписів п. 6 ст. 31 Закону Ук раїни „Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом” вважа ються погашеними.

Таким чином, після за вершення ліквідаційної проц едури будь-які інші майнові а ктиви, необхідні для ведення виробничої діяльності у бор жника відсутні, що підтвердж ується запитами ліквідатора банкрута та відповідями на н их відповідних державних орг анів, що здійснюють реєстрац ію та облік рухомого та нерух омого майна, та даних інвента ризації.

За результатами розгл яду в судовому засіданні зві ту ліквідатора та ліквідацій ного балансу суд визнає їх та кими, що підлягають затвердж енню, а підприємство-банкрут - ліквідації, оскільки в сил у п.2 ст. 32 Закону України “Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом”, якщо за результ атами ліквідаційного баланс у після задоволення вимог кр едиторів не залишилося майна , господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юриди чної особи-банкрута.

Зауважень та заперече нь стосовно проведення лікві даційної процедури до суду н е надходило.

З огляду на викладене суд приймає ухвалу про лікві дацію боржника.

Враховуючи викладене та ке руючись ст.31, 32, п.6 ст.40, ст.51 Закону України „Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, с т.4-1, ст.86 ГПК України, господарс ький суд

У Х В А Л И В :

1. Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс Товариства з обмеженою в ідповідальністю „ТОРГОВИЙ Д ІМ „КИЇВСЬКИЙ ЦЕНТРАЛЬНИЙ УН ІВЕРМАГ”, м.Донецьк (код ЄДРПО У 36216443), що зареєстроване за адре сою: 83001, Донецька область, м.Дон ецьк, вул. Постишева, буд. 117.

2. Юридичну особу - бан крут Товариство з обмеженою відповідальністю „ТОРГОВИЙ ДІМ „КИЇВСЬКИЙ ЦЕНТРАЛЬНИЙ УНІВЕРМАГ”, м.Донецьк - лікв ідувати.

3. Провадження по справ і - припинити.

4. Ухвалу направити орг ану, який здійснив державну р еєстрацію банкрута, органу д ержавної статистики для викл ючення підприємства - банкр ута з Єдиного державного реє стру підприємств та організа цій України, власнику, органу державної податкової служби за місцезнаходженням банкру та, державному реєстратору.

Суддя Попов О. В.

< Текст >

Вик < Текст > тел. < Текст >

Надруковано примірників - < Текст > :

господарському суду Донец ької області - < Текст >,

сторонам - < Текст > ,

< Текст >

Дата ухвалення рішення22.12.2011
Оприлюднено03.01.2012
Номер документу20356723
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/76б

Ухвала від 23.09.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

Ухвала від 18.01.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Геза Т.Д.

Ухвала від 06.01.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Геза Т.Д.

Ухвала від 22.12.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 14.12.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 07.11.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 27.10.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 09.06.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 28.04.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 13.04.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні