Ухвала
від 10.01.2012 по справі 5011-50/285-2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44 тел. 284-18-98


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

10.01.12 Справа № 5011-50/285-2012.

Суддя Головатюк Л.Д., розг лянувши заяву дочірнього пі дприємства "Оллтек-Україна"

до товариства з обмеженою відповідальністю "СТОХОД"(ко д ЄДРПОУ 35900571)

про банкрутство

визнав подані матеріали до статніми для визнав подані м атеріали достатніми для прий няття заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 1, 3-14 Закону У країни "Про відновлення плат оспроможності боржника, або визнання його банкрутом", ст.с т. 64, 65, 86 ГПК України, -

СУДДЯ УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву до роз гляду та порушити провадженн я у справі.

2. Призначити підготовче з асідання суду на 02.02.12 о 10:00 год. в засіданні господарського су ду за адресою: вул. Б.Хмельниць кого, 44-б, зал № 9. Викликати для у часті у засіданні уповноваже них представників сторін(зая вника та боржника), явку яких в изнати обов'язковою.

3. Зобов'язати:

Заявника - надати суду ус тановчі документи заявника, належним чином засвідчені на вимогу ст. 36 ГПК України доказ и безспірності вимог, що визн ані боржником, підтверджені виконавчими чи розрахункови ми документами за якими відп овідно до законодавства здій снюється списання коштів з р ахунку боржника, докази неви конання боржником своїх грош ових зобов' язань протягом т рьох місяців після настання строку для їх сплати, надати с уду копію договору застави (в т.ч. податкової застави), якщо такий було укладено, розмір ч астки державної власності у статутному фонді підприємст ва-боржника (у відсотках). Нада ти суду для огляду в судовому засіданні оригінали зазначе них документів.

Надати суду довіреність пр едставника в матеріали справ и.

Надати суду: докази про в несення державним реєстрато ром запису до Єдиного держав ного реєстру про порушення п ровадження у справі про банк рутство відповідно до ч. 1 ст. 39 Закону України "Пр о державну реєстрацію юриди чних осіб та фізичних осіб - пі дприємців", довідку з орган у статистики про включення б оржника до Єдиного державног о реєстру підприємств та орг анізацій України станом на д ень розгляду справи.

Надати суду докази наявнос ті або відсутності активів б оржника, у разі відсутності а ктивів боржника надати суду заяву про призначення ліквід атора боржника.

Боржника - подати відзив , згідно п. 3 ст. 11 Закону "Про відн овлення платоспроможності б оржника, або визнання його ба нкрутом", установчі документ и та статут підприємства, від омості про майновий стан та с писок всіх кредиторів, дебіт орів та можливих санаторів, д овідку з Міністерства статис тики України про включення д о Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, розмір частки держа вної власності у статутному фонді, довіреність представн ика в матеріали справи.

4. Ввести мораторій на зад оволення вимог кредиторів бо ржника, відповідно до ст. 11 Зак ону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, до закінчення провадження у справі - зупинити виконання боржником грошових зобов' я зань і зобов' язань щодо спл ати податків і зборів (обов' язкових платежів, строк вико нання яких настав до введенн я мораторію), та зупинити захо ди спрямовані на забезпеченн я виконання цих зобов' язань та зобов' язань щодо сплати податків і зборів (обов' язк ових платежів), застосованих до прийняття рішення провед ення мораторію.

Мораторій на задоволення вимог кредиторів не поширює ться на виплату заробітної п лати, аліментів, відшкодуван ня шкоди, заподіяної здоров' ю та життю громадян, авторськ ої винагороди, а також на задо волення вимог кредиторів, що здійснюється боржником у по рядку, встановленому статтею 14 Закону України "Про відновл ення платоспроможності борж ника, або визнання його банкр утом", або керуючим санацією з гідно з планом санації, затве рдженим господарським судом , або ліквідатором у ліквідац ійній процедурі в порядку че рговості, встановленому стат тею 31 Закону України "Про відн овлення платоспроможності б оржника, або визнання його ба нкрутом".

Дія мораторію припиняєтьс я з дня припинення проваджен ня у справі про банкрутство.

5. Ввести процедуру розпоряд ження майном боржника та при значити розпорядником майна товариства з обмеженою відп овідальністю "СТОХОД"(код ЄДР ПОУ 35900571) арбітражного керуючо го Винниченка Олександра Вал ентиновича(ліц. серії НОМЕР _1 від 09.08.2010, ідентифікаційний номер НОМЕР_2).

6. Заборонити органам правлі ння боржника без згоди розпо рядника майна приймати рішен ня про:

- реорганізацію (злиття, при єднання, поділ, виділення, пер етворення) і ліквідацію борж ника;

- створення юридичних осіб а бо про участь в інших юридичн их особах;

- створення філій та предста вництв;

- виплату дивідендів;

- проведення боржником еміс ії цінних паперів;

- вихід зі складу учасників боржника - юридичної особи, пр идбання в акціонерів раніше випущених акцій боржника.

7. Копію ухвали направити дл я виконання:

- сторонам;

- Головному управлінню юст иції у м. Києві(провул. Музейни й 2-Б, м. Київ, 01001);

- державному реєстратору О болонської РДА для внесення до Єдиного державного реєстр у запису про відповідне судо ве рішення (п 1 ст. 39 Закону Укра їни "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців").

8. Копію ухвали направити для відома та з метою запобіг ання фіктивного банкрутства підприємства в:

- прокуратуру м. Києва;

- державну податкову адміні страцю у м. Києві (вул. Шолуден ка, 33/19, м. Київ).

Суддя Головатюк Л.Д.

Дата ухвалення рішення10.01.2012
Оприлюднено16.01.2012
Номер документу20752104
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5011-50/285-2012

Ухвала від 16.07.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Постанова від 03.07.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 31.05.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 15.05.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 14.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 10.01.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні