Ухвала
від 23.12.2011 по справі 13/27/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

К іровоградської області

УХВАЛА

"23" грудня 2011 р. № 13/27/11

Господарський суд Кірово градської області в складі с удді Поліщук Г.Б. розглянувши клопотання ліквідатора арбі тражного керуючого Кундас В. А. від 07.11.2011 року вих. № б/н про при пинення повноважень ліквіда тора у справі № 13/27/11 за заявою

кредитора - Управління Пенс ійного фонду України в Кіров оградському районі, м. Кірово град

до боржника - Обласного виро бничо-технічного центру стан дартизації і метрології якос ті продукції, м. Кіровоград

про банкрутство відсутньо го боржника, -

ПРЕДСТАВНИКИ:

від кредитора - участі не бр али,

від банкрута - ліквідатор а рбітражний керуючий Кундас В .А. в судовому засіданні участ і не брав.

ВСТАНОВИВ:

Постановою від 27.04.2011 року гос подарський суд визнав відсут нього боржника - Обласний вир обничо-технічний центр станд артизації і метрології якост і продукції (код 13767565) банкрутом , відкрив ліквідаційну проце дуру щодо банкрута, призначи вши ліквідатором банкрута - а рбітражного керуючого Кунда с Вікторію Андріївну.

Крім того, даною постановою господарський суд зобов'яза в ліквідатора - арбітражного керуючого Кундас В.А. письмов о повідомити про визнання го сподарським судом відсутньо го боржника банкрутом власни ка боржника, усіх відомих йом у кредиторів відсутнього бор жника (в тому числі направити таке повідомлення Кіровсько му відділу ДВС Кіровоградськ ого міського управління юсти ції), копії письмових повідом лень подати господарському с уду до 27.05.2011 року; здійснити у вс тановленому Законом України "Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом" порядку зах оди по задоволенню вимог кре диторів; до 27.07.2011 року подати го сподарському суду відомості (інформацію) про виконану роб оту по проведенню ліквідацій ної процедури; не пізніше 27.10.2011 року подати господарському с уду звіт та ліквідаційний ба ланс банкрута, що відповідаю ть вимогам статті 32 Закону Укр аїни "Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом".

На адресу господарського с уду Кіровоградської області 07.11.2011 року надійшло клопотання ліквідатора - арбітражного к еруючого Кундас В.А. від 07.11.2011 ро ку вих. № б/н про припинення по вноважень ліквідатора у спра ві № 13/27/11 про банкрутство Облас ного виробничо-технічного це нтру стандартизації і метрол огії якості продукції.

Головним управлінням юсти ції у Кіровоградській област і 19.12.2011 року до господарського с уду надіслано лист вих. № 18-2156-12 в ід 19.12.2011 року, яким відділом з пи тань банкрутства Головного у правління юстиції у Кіровогр адській області надіслано ма теріали щодо узгодження канд идатури для призначення лік відатором відсутнього боржн ика - Обласного виробничо-тех нічного центру стандартизац ії і метрології якості проду кції арбітражного керуючого Ретьмана Олега Андрійовича.

Арбітражний керуючий Реть ман О.А. відповідно до ч. 3 ст. 3-1 З акону України "Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом" подав до суду заяву про те, що він стосовно Обласного ви робничо-технічного центру ст андартизації і метрології як ості продукції не належить д о жодної з категорії осіб, які згідно з законом не можуть бу ти призначені арбітражними к еруючими.

Оскільки подання арбітраж ним керуючим клопотання про припинення обов'язків носить безумовний характер, господ арський суд вважає за можлив е, на підставі ст. 3-1 Закону Укра їни "Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом" задовол ьнити клопотання арбітражно го керуючого Кундас В.А. від 07.11 .2011 року вих. № б/н, достроково пр ипинити її повноваження в як ості ліквідатора банкрута - О бласного виробничо-технічно го центру стандартизації і м етрології якості продукції т а відповідно до ст. 24 Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом" призн ачити ліквідатором Обласног о виробничо-технічного центр у стандартизації і метрологі ї якості продукції арбітражн ого керуючого Ретьмана О.А.

У зв'язку із призначенням ін шого ліквідатора та закінчен ням строку ліквідаційної про цедури банкрута 27.10.2011 року, госп одарський суд вважає за необ хідне на підставі ст.22 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" про довжити строк ліквідаційної процедури.

На підставі викладеного, ке руючись ст. ст. 3-1, 22-32 Закону Укра їни "Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом", ст. 4-1, 86 Гос подарського процесуального кодексу України, господарсь кий суд, -

УХВАЛИВ:

1. Клопотання ліквідатора а рбітражного керуючого Кунда с В.А. від 07.11.2011 року вих. № б/н задо вольнити.

2. Достроково припинити повн оваження ліквідатора Обласн ого виробничо-технічного цен тру стандартизації і метроло гії якості продукції арбітра жного керуючого Кундас В.А.

3. Призначити ліквідатором О бласного виробничо-технічно го центру стандартизації і м етрології якості продукції а рбітражного керуючого Ретьм ана Олега Андрійовича, ліцен зія серії АВ № НОМЕР_1 від 27 .02.2008 року, який проживає за адре сою: АДРЕСА_1.

4. Продовжити строк ліквідац ійної процедури Обласного ви робничо-технічного центру ст андартизації і метрології як ості продукції до 27.04.2012 року.

5. Зобов'язати ліквідатора - а рбітражного керуючого Ретьм ана О.А.:

- письмово повідомити про ви знання господарським судом в ідсутнього боржника банкрут ом власника боржника, усіх ві домих йому кредиторів відсут нього боржника (в тому числі н аправити таке повідомлення К іровському відділу ДВС Кіров оградського міського управл іння юстиції), копії письмови х повідомлень подати господа рському суду до 23.01.2012 року; здій снити у встановленому Законо м України "Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом" по рядку заходи по задоволенню вимог кредиторів;

- до 23.03.2011 року подати господар ському суду відомості (інфор мацію) про виконану роботу по проведенню ліквідаційної пр оцедури;

- вжити вичерпні заходи по в иявленню майна банкрута, зад оволенню вимог його кредитор ів, та не пізніше 27.04.2012 року пода ти господарському суду звіт та ліквідаційний баланс банк рута, що відповідають вимога м ст.32 Закону України "Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом".

При необхідності продовже ння строку ліквідаційної про цедури ліквідатор зобов' яз аний подати господарському с уду обґрунтоване клопотання , до якого мають бути додані ко пії документів, що свідчать п ро виконану ліквідатором роб оту в ході ліквідаційної про цедури та підтверджують необ хідність продовження строку ліквідаційної процедури.

6. Примірники цієї ухвали на правити кредитору - Управлін ню Пенсійного фонду України в Кіровоградському районі, а рбітражному керуючому Кунда с В.А., ліквідатору - арбітражн ому керуючому Ретьману О.А. ( АДРЕСА_2), банкруту, відділу з питань банкрутства Головно го управління юстиції у Кіро воградській області.

Суддя Г.Б. Поліщук

Дата ухвалення рішення23.12.2011
Оприлюднено17.01.2012
Номер документу20794372
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство відсутньо го боржника

Судовий реєстр по справі —13/27/11

Ухвала від 05.11.2012

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Поліщук Г.Б.

Ухвала від 11.05.2012

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Поліщук Г.Б.

Ухвала від 04.05.2012

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Поліщук Г.Б.

Ухвала від 08.01.2013

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Поліщук Г.Б.

Ухвала від 22.01.2013

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Поліщук Г.Б.

Ухвала від 22.11.2012

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Поліщук Г.Б.

Ухвала від 06.06.2012

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Поліщук Г.Б.

Ухвала від 23.12.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Поліщук Г.Б.

Ухвала від 29.11.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Поліщук Г.Б.

Ухвала від 09.11.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Поліщук Г.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні