Ухвала
від 18.01.2012 по справі 5024/82/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

про порушення справи про ба нкрутство

"18" січня 2012 р. Справа № 5024/82/2012

Суддя господарськ ого суду Херсонської області Пригуза П.Д., розглянувши м атеріали

за заявою: Управління П енсійного Фонду України в Но вотроїцькому районі Херсонс ької області, ідентифікаційн ий код 21294922, вул. Безроднього, 9, см т. Новотроїцьке, Новотроїцьк ий район, Херсонська область ,

до Фізичної особи-підпр иємця ОСОБА_1, ідентифікац ійний номер НОМЕР_1, АДРЕ СА_1

про визнання банкрутом ,

в с т а н о в и в:

Заявник звернувся до суду з заявою про порушення с прави про банкрутство та виз нання банкрутом боржника, з п ідстав, що боржник відсутній за місцем проживання, не звіт ує до податкового органу та н аявності інших ознак, що вказ ують на відсутність підприєм ницької діяльності боржника .

Представлених матеріалів достатньо для порушення спра ви про банкрутство суб' єкта підприємницької діяльності - громадянина за особливостя ми, передбаченими ст. 52 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" щод о відсутнього боржника та пр изначення розгляду справи у підготовчому засіданні.

Відповідно до ч. 2 ст. 2 Закону питання щодо створення орга нізаційних умов, необхідних для реалізації відповідних п роцедур банкрутства, віднося ться до повноважень Державно го органу з питань банкрутст ва.

Керуючись ст.ст. 2, 8, 12, 48-49, 52 Закон у України "Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом", ст . 64, 86 ГПК України, суд-

у х в а л и в :

1. Прийняти заяву до роз гляду і порушити провадження у справі про банкрутство.

2. Призначити справу до розг ляду у підготовчому засіданн і на "02" лютого 2012 р. на 11:00 год. в приміщенні господарськог о суду каб. 214 (м. Херсон вул.Горь кого,18)

3. До дня засідання зобов' я зати боржника надати до суду : відзив на заяву відповідно д о ч. 3 ст. 11 Закону України "Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом" з підтвердженням чи запереченнями щодо факту неплатоспроможності та розм іру вимог кредитора; матеріа ли, що характеризують фінанс овий та майновий стан підпри ємця; перелік дебіторів і кре диторів із зазначенням сум з аборгованості; дані про забо ргованість по заробітній пла ті перед найманими працівник ами; дані про всі наявні рахун ки в кредитно-фінансових уст ановах.

4. Накласти арешт на майно ОСОБА_1, ідентифікаційний н омер НОМЕР_1, що мешкає за а дресою: АДРЕСА_1 у зв' язк у з чим зобов' язати ВДВС Нов отроїцького РУЮ виконати цей захід забезпечення у п' яти денний строк та надіслати до кази виконання до господарсь кого суду.

5. Зобов' язати боржника до дня судового засідання виріш ити питання щодо проведення розрахунків з кредиторами чи укладення мирової угоди, про що надати суду відповідну за яву.

6. Ввести мораторій на задов олення вимог кредиторів, у зв ' язку з чим заборонити орга нам стягнення та органам дер жавної виконавчої служби стя гнення на підставі виконавчи х документів та інших докуме нтів, за якими здійснюється с тягнення відповідно до закон одавства.

7. Витребувати від ДПІ у Ново троїцькому районі відомості про надання боржником встан овленої законодавством звіт ності та декларацій про здій снення підприємницької діял ьності та про результати гос подарської діяльності, а так ож наявності несплачених под аткових зобов' язань.

8. Зобов' язати Головне упра вління юстиції у Херсонській області протягом семи днів: п одати до суду кандидатуру ар бітражного керуючого чи канд идатуру з числа працівників державного органу з питань б анкрутства для призначення л іквідатором боржника, повідо мивши його (кандидата) про ден ь судового засідання. До проп озиції додати заяву арбітраж ного керуючого про свою згод у на призначення ліквідаторо м боржника та про відсутніст ь у нього заінтересованості стосовно боржника та кредито рів.

9. Надіслати примірник ухвал и до ДПІ у Новотроїцькому рай оні для організації документ альної позапланової перевір ки боржника.

10. Ухвалу надіслати: кредито ру; боржнику; Головному управ лінню юстиції у Херсонській області; ДПІ у Новотроїцьком у районі; ВДВС Новотроїцьког о РУЮ; державному реєстратор у.

Суддя П.Д. Пригуза

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення18.01.2012
Оприлюднено24.01.2012
Номер документу20946101
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5024/82/2012

Ухвала від 09.10.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Судовий наказ від 28.02.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Судовий наказ від 28.02.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Постанова від 28.02.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 02.02.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 18.01.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні