Ухвала
від 24.01.2012 по справі 01/2533
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"24" січня 2012 р. Справ а № 01/2533

Господарський су д Черкаської області в склад і: головуючого - судді Чевгу за О.В., при секретарі Олійник І.С., за участю представників:

Від ліквідатора: ОСОБА _1 - представник за довірен істю управління Пенсійного ф онду України в м. Черкаси Черк аської області (правонаступн ик управління Пенсійного фон ду України в Соснівському ра йоні м. Черкаси),

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в м. Черкас и клопотання ліквідатора про продовження строку ліквідац ійної процедури

у справі за заявою управлін ня Пенсійного фонду України в Соснівському районі м. Черк аси

до товариства з обмеженою відповідальністю «В.М.С.», м. Ч еркаси

про визнання банкрутом ві дсутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Господарським судом Черкаської області 22 грудня 2 010 року на підставі ст. 52 Закону України «Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом» (д алі - Закон) за заявою управл іння Пенсійного фонду Україн и в Соснівському районі м. Чер каси порушено провадження у справі про банкрутство відсу тнього боржника - товариств а з обмеженою відповідальніс тю «В.М.С.» (вул. Смілянська, 145, м . Черкаси, код ЄДР 35827502).

Постановою від 11 сі чня 2011 року боржника визнано б анкрутом та відкрито ліквіда ційну процедуру, ліквідаторо м призначено управління Пенс ійного фонду України в Сосні вському районі м. Черкаси.

Ліквідатором у встановл ений строк господарському су ду не надано на затвердження звіт про вчинені ліквідацій ні заходи.

Представник ліквідатора в судовому засіданні надала суду клопотання про продовже ння ліквідаційної процедури та просила його задовольнит и.

Заслухавши поясненн я представника ліквідатора, дослідивши матеріали справи , приймаючи до уваги, що у вста новлені законом строки завер шити процедуру ліквідації ба нкрута не вдалось та врахову ючи наявність незадоволених вимог кредиторів, на підстав і ст. ст. 22, 24 Закону суд вважає за необхідне заяву ліквідат ора задовольнити та продовжи ти строк ліквідаційної про цедури банкрута на шість міс яців.

Згідно з ч. 4 ст. 1 Закону суб' єкт господарської діяльност і може бути визнаний банкрут ом тільки в разі встановленн я господарським судом його н еспроможності відновити сво ю платоспроможність та задов ольнити визнані судом вимоги кредиторів не інакше як чере з застосування ліквідаційно ї процедури.

Відповідно до ст. 22 Закону ст рок ліквідаційної процедури не може перевищувати дванад цяти місяців. Господарський суд може продовжити цей стро к шість місяців, якщо інше не п ередбачено цим Законом.

Ліквідатор зобов' язаний вчинити ліквідаційні заходи і передати на затвердження г осподарському суду звіт та л іквідаційний баланс у встано влений строк, при невиконанн і ліквідатором цих дій у гран ичні строки, визначені Закон ом, не є підставою для припине ння провадження у справі про банкрутство.

На підставі зазначеного, керуючись ст. ст. 22, 24 Закону Ук раїни «Про відновлення плат оспроможності боржника або визнання його банкрутом», с т. 86 ГПК України суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання ліквідат ора задовольнити повністю.

Продовжити строк лік відаційної процедури товари ства з обмеженою відповідаль ністю «В.М.С.» та повноважень л іквідатора на шість місяців

Зобов' язати ліквіда тора вжити заходів щодо заве ршення ліквідаційної процед ури у встановлені терміни та за результатами виконаної р оботи надати суду звіт.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення24.01.2012
Оприлюднено06.02.2012
Номер документу21207051
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом ві дсутнього боржника

Судовий реєстр по справі —01/2533

Ухвала від 21.11.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 05.08.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 13.12.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 24.01.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Постанова від 11.01.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні