Ухвала
від 06.02.2012 по справі 374-2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

374-2012

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ  КРИМ

95003, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. О. Невського/Річна, 29/11

У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

06.02.2012                    Справа № 5002-10/ 374-2012

Суддя  господарського суду  АР  Крим  С. Я. Тітков,  розглянувши  матеріали

за позовом  Заступника прокурора м. Ялти в інтересах держави в особі Республіканського комітету по земельних ресурсах АР Крим, м. Сімферополь; Державного закладу  Спеціалізований санаторій "Долоси" Міністерства охорони здоров'я України, м. Ялта;

до   1). Масандрівської селищної ради, смт. Масандра; 2). ТОВ "Атлас", м.Сімферополь; 3). Управління Держкомзему у м. Ялта, м. Ялта

            про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки та про спонукання до виконання певних дій  

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст. ст. 61, 64 ГПК України,

УХВАЛИВ:

1. Позовну заяву прийняти до розгляду і порушити провадження у справі.

2. Справу призначити до розгляду на 14.02.12 р. о 11:30.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Автономної Республіки Крим (м. Сімферополь, вул. О. Невського/Річна, 29/11, каб. 212).

3. Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Міністерство охорони здоров'я України, м. Київ.

4. У порядку попередньої підготовки справи до слухання зобов'язати сторони до дня слухання спору надати документи та виконати дії:

Прокурору, позивачу: надати для огляду в судовому засіданні оригінали документів, доданих до позовної заяви, а також представити їх належно завірені копії згідно Вимог до оформлювання документів ДСТУ 4163-2003, затвердженого наказом Держспоживстандарту України від 07.04.2003 р. № 55; представити документи, що підтверджують юридичний статус позивачів та відповідачів; довідку про найменування і номери розрахункових рахунків позивачів та відповідачів в установах банку, а також у письмовій формі усунути суперечності між найменуванням предмету позову з просительною частиною позову; надати Державний акт на право постійного користування землею КМ № 18 від 28.12.1998 р.

Крім того, Прокурору сформувати у письмовій формі обгрунтування подання позову до суду в інтересах кожного позивача зі вказівкою в чому саме порушуються їх інтереси і права.   

Рескомзему АР Крим і ДЗ Спеціалізований санаторій "Долоси" Міністерства охорони здоров'я України - представити свої підтвердження або свої заперечення у разі їх наявності щодо пред'явлення прокурором позовних вимог до вищезазначених відповідачів.

Явка.  

Відповідачам: надати письмовий відзив на позовну заяву з документальним обґрунтуванням своїх заперечень; документи, що підтверджують юридичний статус: Статут, свідоцтво про державну реєстрацію (оригінали для огляду в судовому засіданні, належним чином завірені копії для залучення до матеріалів справи), довідку Держкомстату про включення до ЄДРПО України; довідку про найменування та номери р/р в установах банку.

Явка.

Третій особі, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Міністерство охорони здоров'я України, м. Київ -  надати письмову заяву про підтримання або заперечення щодо позовних вимог заступника прокурора м. Ялти;  довідку Держкомстату про включення до ЄДРПО України.

Явка.

Визнати явку прокурора, представників сторін та третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, у судове засідання обов'язковою.

Для пропуску в приміщення суду мати при собі документ, що посвідчує особу, та ухвалу.

Ухвалу надіслати на адреси прокурора, сторін та третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, рекомендованою кореспонденцією.

Суддя господарського суду

Автономної Республіки Крим                                                  С. Я. Тітков

СудГосподарський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення06.02.2012
Оприлюднено09.02.2012
Номер документу21280179
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —374-2012

Ухвала від 10.12.2013

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

С.С. Потопальський

Рішення від 03.04.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Потопальський С.С.

Ухвала від 22.03.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Потопальський С.С.

Ухвала від 15.03.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Потопальський С.С.

Ухвала від 06.03.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Тітков С.Я.

Ухвала від 14.02.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Тітков С.Я.

Ухвала від 06.02.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Тітков С.Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні