Ухвала
від 03.02.2012 по справі 5020-108/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД М. СЕВАСТОПОЛЯ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА СЕВАСТОПОЛЯ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

03 лютого 2012 року справа № 5020-108/2012

23.02.2012 09:30 Ребриста Світлана В ікторівна

Суддя господарського су ду міста Севастополя Ребрист а С.В., розглянувши матеріали з а позовом Товариства з обм еженою відповідальністю «Ел лада-Дистриб'юшн»

(вул. Первомайська, буд. 10, с мт. Кача, м. Севастополь, 99804)

(Камишеве шосе, 15, м. Севастоп оль, 99014)

до відповідача Фізичн ої особи - підприємця ОС ОБА_3

(АДРЕСА_1)

(АДРЕСА_2)

про стягнення 7772, 08 грн.

визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 61, 64, 65, 86 Госп одарського процесуального к одексу України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Порушити провадженн я у справі і прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Призначити справу до роз гляду в засіданні господарсь кого суду на 23.02.2012 о 09 годи ні 30 хвилин, яке відбудеться у приміщенні господарського с уду міста Севастополя за адр есою: м. Севастополь, вул. Павл іченко, 5, каб. № 307.

3. Явку у судове засідання пр едставників сторін з доказам и про повноваження визначени ми статтею 28 ГПК України визна ти обов' язковою.

4. У порядку підготовки спр ави до розгляду зобов' язати сторони в строк до 21.02.2012 надати суду:

Позивачу:

- арифметичний розрахун ок ціни позову;

- оригінали документів, дод аних до позовної заяви, для ог ляду в судовому засіданні; до кументи, які підтверджують ю ридичний статус позивача та відповідача (оригінали, для о гляду в судовому засіданні); в ідомості про банківські рекв ізити сторін (на день розгляд у справи); докази повного або ч асткового погашення відпові дачем заборгованості (якщо т акі є), з належно завіреними ко піями платіжних документів с уду у справу, та всі письмові д окази, що стосуються предмет у спору, в обґрунтування позо вних вимог;

- надати суду власне письмов е підтвердження того, що у про вадженні господарського суд у або іншого органу, який в меж ах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає сп рави зі спору між тими ж сторо нами, про той же предмет, з тих же підстав, а також немає ріш ення цих органів по даному сп ору;

- належним чином завірену ко пію договору, на який містять ся посилання в тексті позовн ої заяви.

Відповідачу:

- надати суду письмовий в ідзив на позовну заяву, який п овинен містити відомості, що передбачені ст. 59 ГПК України , з нормативно-правовим та док ументальним обґрунтування м викладеної в ньому позиції ; контррозрахунок стягуваної суми (якщо такий є); документи , які підтверджують юридични й статус (оригінали, для огляд у в судовому засіданні, з нале жно завіреними копіями в мат еріали справи); відомості про найменування та номери раху нків у банківських установах , на день розгляду справи; дока зи повного або часткового по гашення заборгованості, з на лежно завіреними копіями пл атіжних документів суду у сп раву, та всі письмові докази, щ о стосуються предмету спору, в обґрунтування своїх поясн ень чи заперечень проти позо ву.

Сторонам - провес ти звірку розрахунків по заб оргованості (яка є предметом спору), на день розгляду справ и, зі складенням двостороннь ого акту звірки з посиланням на первинні документи.

Обов'язок надання акту суду (направленого позивачем н а адресу відповідача) покл асти на відповідача.

Копії документів пови нні бути засвідчені належним чином, згідно з пунктом 5.27 Держ стандарту України № 4163-2003 “Уніф ікована Система організацій но- розпорядчої документац ії. Вимоги до оформлювання до кументів”, і подаються з супр овідним листом.

Попередити сторін, що у р азі ухилення від виконання в имог ухвали, господарський с уд має право стягнути в доход Державного бюджету України штраф у розмірі до ста неопод атковуваних мінімумів доход ів громадян у порядку, передб аченому п. 5 ст. 83 ГПК України.

Ухвалу направити на адре си сторін рекомендованою кор еспонденцією до виконання.

Для пропуску у приміщен ня суду мати документ, який по свідчує особу (паспорт), підтв ерджує її повноваження та цю ухвалу.

Суддя С. В. Ребриста

< Залучення третьої особ и >

СудГосподарський суд м. Севастополя
Дата ухвалення рішення03.02.2012
Оприлюднено13.02.2012
Номер документу21343280
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5020-108/2012

Рішення від 27.03.2012

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Ребриста Світлана Вікторівна

Ухвала від 23.02.2012

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Ребриста Світлана Вікторівна

Ухвала від 03.02.2012

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Ребриста Світлана Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні