Ухвала
від 02.03.2012 по справі 5024/304/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5024/304/2012

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м.Херсон, вул. Горького, 18

тел. /0552/ 49-31-78, 42-06-22, 32-11-36

УХВАЛА

про порушення справи про банкрутство

"02" березня 2012 р.                                                              Справа № 5024/304/2012

Суддя господарського суду Херсонської області Сулімовська М. Б., розглянувши матеріали

за заявою: Приватного підприємства "Фойту", с.В.Копані Цюрупинського району Херсонської області, ЄДРПОУ 37651360

до Приватного підприємства "Дистриб'ютерська компанія "Меркурій", м.Херсон, ЄДРПОУ 34074729

про порушення справи про банкрутство

Суть заяви: За заявою кредитор просить порушити справу про банкрутство боржника, який має грошові зобов'язання в сумі, що перевищує триста мінімальних розмірів заробітної плати, які не були задоволені боржником протягом трьох місяців після встановленого для їх погашення строку.

Встановив, що представлених матеріалів достатньо для порушення справи про банкрутство та призначення розгляду справи у підготовчому засіданні.

Керуючись ст.  64 ГПК України, ст. ст.6-8, 11, 12 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд -

у х в а л и в:

1. Прийняти заяву до розгляду і порушити провадження у справі про банкрутство.      

2. Призначити справу до розгляду у підготовчому засіданні на "20" березня 2012 р.  о  10:30 в приміщенні господарського суду  каб.№ 318  (м.Херсон вул.Горького,18).

3. Визнати обов'язковою участь у підготовчому засіданні представників кредитора та боржника.

4. До дня засідання зобов'язати сторони представити до суду:  

Кредитора: докази доплати судового збору у встановленому законом розмірі; належним чином засвідчену копію договору позики від 05.05.2011р., укладеного між кредитором та боржником; довідку з ЄДРПОУ, свідоцтво про державну реєстрацію, копію Статуту.

Боржника:  Довідку із ЄДРПОУ; свідоцтво про державну реєстрацію; копію Статуту; відзив на заяву відповідно до п.3 ст.11 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" з підтвердженням чи запереченнями щодо факту неплатоспроможності та розміру вимог кредитора; баланс підприємства станом на останню звітну дату та матеріали, що характеризують фінансовий та майновий стан підприємства; перелік дебіторів і кредиторів із зазначенням сум заборгованості; дані про заборгованість по заробітній платі; дані про всі наявні рахунки в кредитно-фінансових установах; дані про наявність податкової застави активів.

5. Заборонити посадовим особам боржника будь-які дії по реорганізації, ліквідації боржника або відчуження його основних засобів.  

6. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів, у зв'язку з чим заборонити  органам стягнення  та  органам  державної виконавчої служби стягнення на підставі виконавчих документів та інших документів, за якими здійснюється стягнення відповідно до законодавства; нарахування неустойки (штрафу, пені), інших фінансових (економічних) санкцій за невиконання чи неналежне виконання грошових зобов'язань та зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів).   

Зобов'язати надати:

- ДПІ  у м.Херсоні -  довідку чи надає боржник податкову звітність, чи зазначає у звітності про підприємницьку діяльність, в яких банках відкриті рахунки боржника, хто є керівником та головним  бухгалтером  боржника,   довідку про всі наявні у  боржника  рахунки в банківських установах, опис  майна,  що перебувало у податковій заставі  боржника, чи  мала  раніше і чи є наразі   податкова застава стосовно боржника, наявність податкового боргу  боржника  та його сума, копію  останнього   звіту (календарний);

-   УДАІ УМВС України в Херсонській області -  надати  суду  довідку  про всі  транспортні засоби, які є або були будь-коли  раніше  зареєстровані за боржником, дата та підстави зняття з реєстру, новий власник;

- Херсонське  ДБТІ - надати  суду  Інформаційну довідку з ЄДР прав власності на нерухоме майно про всі  об'єкти нерухомості, які є або  були   будь - коли  раніше  зареєстровані за боржником, дата та підстави зняття з реєстру, новий власник;

- Держтехнагляд м. Херсона -   надати довідку  про всю  сільськогосподарську  техніку, яка є або була (чи не була) будь-коли  зареєстрована за боржником, якщо була - дата та підстави зняття з реєстру;

- Державного реєстратора   -  довідку з Єдиного реєстру стосовно боржника (чи перебувають в реєстрі, відомості про всі записи в реєстрі).

- ВДВС Дніпровського РУЮ м.Херсона - довідку про всі виконавчі провадження стосовно боржника згідно даних ЄДР виконавчих проваджень; перелік майна боржника, що реалізовувалось виконавчою службою за період з 01.01.2010р.

- ПАТ "Креді Агріколь Банк", м.Херсон (МФО 300614) - довідку про наявність відкритих або закритих рахунків боржника, рух коштів по рахунках за період з 01.01.2010р., копію останньої чинної картки зразків підписів боржника, дата останньої операції за підписом боржника, наявні арешти на рахунки боржника, наявність залишку коштів.

- ПАТ "УкрСиббанк", м.Херсон (МФО 351005) - довідку про наявність відкритих або закритих рахунків боржника, рух коштів по рахунках за період з 01.01.2010р., копію останньої чинної картки зразків підписів боржника, дата останньої операції за підписом боржника, наявні арешти на рахунки боржника, наявність залишку коштів.

- ПАТ "Сведбанк", м.Херсон (МФО 300164) - довідку про наявність відкритих або закритих рахунків боржника, рух коштів по рахунках за період з 01.01.2010р., копію останньої чинної картки зразків підписів боржника, дата останньої операції за підписом боржника, наявні арешти на рахунки боржника, наявність залишку коштів.

- ПАТ  КБ "Хрещатик", м.Херсон (МФО 300670) - довідку про наявність відкритих або закритих рахунків боржника, рух коштів по рахунках за період з 01.01.2010р., копію останньої чинної картки зразків підписів боржника, дата останньої операції за підписом боржника, наявні арешти на рахунки боржника, наявність залишку коштів.

- філію ПАТ "Кредитпромбанк", м.Херсон (МФО 352651) - довідку про наявність відкритих або закритих рахунків боржника, рух коштів по рахунках за період з 01.01.2010р., копію останньої чинної картки зразків підписів боржника, дата останньої операції за підписом боржника, наявні арешти на рахунки боржника, наявність залишку коштів.

          7.  Зобов'язати відділ банкрутства Головного управління юстиції в Херсонській області протягом семи днів подати суду кандидатуру арбітражного керуючого для призначення розпорядником майна боржника, повідомивши його (кандидата) про день судового засідання. До пропозиції надати заяву арбітражного керуючого про свою згоду на призначення розпорядником майна боржника та про відсутність у нього заінтересованості стосовно боржника та кредиторів і копію ліцензії.

          8. Ухвалу надіслати: кредитору; боржнику; відділу банкрутства ГУЮ в Херсонській області, ДПІ у м.Херсоні, УДАІ УМВС України в Херсонській області,  Херсонському ДБТІ, Держтехнагляду м. Херсона, Державному реєстратору, ВДВС Дніпровського РУЮ м.Херсона, ПАТ "Креді Агріколь Банк", м.Херсон, ПАТ "УкрСиббанк", м.Херсон, ПАТ "Сведбанк", м.Херсон, ПАТ КБ "Хрещатик", м.Херсон, Херсонській філії ПАТ "Кредитпромбанк", м.Херсон.

Ухвала набирає законної сили з дня її прийняття.

Ухвала відповідає вимогам  Закону України "Про виконавче провадження" та згідно зі статтею 124 Конституції України та статтею 115 Господарського процесуального кодексу України є обов'язковою до виконання на всій території України і виконується в порядку, визначеному Законом України "Про виконавче провадження".    

                     Суддя                                                                 М.Б. Сулімовська

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення02.03.2012
Оприлюднено06.03.2012
Номер документу21742472
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5024/304/2012

Ухвала від 19.06.2013

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 25.11.2013

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 20.03.2014

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 23.12.2014

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 02.10.2014

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 16.06.2014

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 04.04.2014

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 10.12.2013

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 02.07.2013

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Постанова від 18.12.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні