Ухвала
від 05.03.2012 по справі 2а/1770/4410/2011
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 березня 2012 року Справа № 2а/1770/4410/2011

м. Рівне

Рівненський окружний ад міністративний суд в складі головуючого судді Дорошенко Н.О., за участю секретаря судо вого засідання Бондаренко В. Ю. та сторін і інших осіб, які б еруть участь у справі:

позивача: представник не з'явився,

відповідача-1: представник Скиданчук В.М.

відпові дача-2: представник не з'явився ,

відповідача-3: представник н е з'явився,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адмініст ративну справу за позовом:

Державна податкова інспе кція у м.Рівне

до Товариства з обмеженою ві дповідальністю "Глорі Імпер іал", Державного реєстратора Вишгородської районної держ авної адміністрації Київсь кої області, Державного реєс тратора виконавчого комітет у Рівненської міської ради

про скасування державної реєстрації змін до установчи х документів,

ВСТАНОВИВ:

До Рівненського окружно го адміністративного суду на дійшла позовна заява Держав ної податкової інспекції у м.Рівне до Товариства з об меженою відповідальністю "Гл орі Імперіал", Державного ре єстратора Вишгородської рай онної державної адміністрац ії Київської області, Держа вного реєстратора виконавчо го комітету Рівненської місь кої ради про скасування де ржавної реєстрації змін до у становчих документів.

Від позивача надійш ло клопотання, яким просить з алишити позовну заяву по спр аві № 2а/1770/4410/2011 без розгляду з під став п.5 ч.1 ст.155 КАС України. Клоп отання просить розглянути бе з участі представника податк ового органу.

Представник відповід ача-1 відніс вирішення подано го клопотання на розсуд суду .

Представники відпові дача-2, відповідача-3 в судове з асідання не прибули, про дату , час та місце судового розгля ду справи повідомлені належн им чином. Відповідно до ч.4 ст.128 КАС України суд вважає за мож ливе вирішити справу без уча сті представників відповіда ча-2, відповідача-3.

Відповідно до п.5 ч.1 ст. 155 КАС України, суд своєю ухвалою за лишає позовну заяву без розг ляду, якщо від позивача надій шло клопотання про відкликан ня позовної заяви.

Керуючись п.5 ч.1 ст. 155, ст. 165 Коде ксу адміністративного судоч инства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву залишит и без розгляду.

Ухвала суду першої інстанц ії набирає законної сили піс ля закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо так у скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скас овано, набирає законної сили після повернення апеляційно ї скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження аб о набрання законної сили ріш енням за наслідками апеляцій ного провадження.

Апеляційна скарга подаєть ся до Житомирського апеляцій ного адміністративного суду через Рівненський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасн о надсилається особою, яка її подає, до Житомирського апел яційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга на ухвал у суду першої інстанції пода ється протягом п'яти днів з дн я проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановле но в письмовому провадженні або згідно з частиною третьо ю статті 160 КАС України, або без виклику особи, яка її оскаржу є, апеляційна скарга подаєть ся протягом п'яти днів з дня от римання копії ухвали.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 КАС України, бу ло повідомлено про можливіст ь отримання копії ухвали суд у безпосередньо в суді, то п'ят иденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчис люється з наступного дня піс ля закінчення п'ятиденного с троку з моменту отримання су б'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду .

Суддя Дорошенко Н.О.

СудРівненський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.03.2012
Оприлюднено14.03.2012
Номер документу21823375
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/1770/4410/2011

Ухвала від 23.12.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

Ухвала від 13.12.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

Ухвала від 05.03.2012

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

Ухвала від 11.10.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

Ухвала від 11.10.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні