Ухвала
від 23.12.2011 по справі 2а/1770/4410/2011
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

Справа №2а/1770/4410/2011

23 грудня 2011 рокум. Рівне

Рівненський окружний адміністративний суд у складі судді Дорошенко Н.О. за участю секретаря судового засідання Бондаренко В.Ю. та сторін і інших осіб, які беруть участь у справі:

позивача: представник не з'явився,

відповідача-1: представник Скиданчук В.М.

відповідача-2: представник не з'явився,

відповідача-3: представник не з'явився,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом

Державна податкова інспекція у м.Рівне доТовариства з обмеженою відповідальністю "Глорі Імперіал", Державного реєстратора Вишгородської районної державної адміністрації Київської області, Державного реєстратора виконавчого комітету Рівненської міської ради про скасування державної реєстрації змін до установчих документів, В С Т А Н О В И В:

Позивач Державна податкова інспекція у м.Рівне звернувся до Рівненського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до відповідачів: Товариство з обмеженою відповідальністю "Глорі Імперіал" , державного реєстратора Вишгородської районної державної адміністрації Київської області, державного реєстратора виконавчого комітету Рівненської міської ради про скасування державної реєстрації змін до установчих документів.

Позовні вимоги обгрунтовані тим, що відомості про місцезнаходження Товариства з обмеженою відповідальністю "Глорі Імперіал" за адресою м. Рівне, вулиця Гагаріна будинок 29, подані вказаною юридичною особою державному реєстратору, є недостовірними, позаяк Товариство з обмеженою відповідальністю "Глорі Імперіал" за вказаною особою не знаходилося і не знаходиться.

В судове засідання 23.12.2011 року представник позивача не прибув, до матеріалів справи долучено клопотання про розгляд справи без його участі.

Представники відповідача-2, відповідача-3 в судове засідання не з'явилися, про дату, час та місце судового розгляду повідомлені належним чином.

В судовому засіданні представником ТзОВ "Глорі Імперіал" на обгрунтування заперечень проти позову надано для долучення до справи копію та пред'явлено для огляду оригінал договору оренди нежитлового приміщення від 01.06.2011 року, відповідно до умов якого орендодавець Колективне підприємство "Наш спільний дім" надає в оренду, а орендар Товариство з обмеженою відповідальністю "Глорі Імперіал" приймає в тимчасове користування нежитлове приміщення площею 5,0 кв.м. за адресою м. Рівне, вул.Гагаріна,29. Об'єктивні відомості про належність нежитлового приміщення орендодавцеві в договорі не зазначені.

Представник відповідача-1 суду пояснив, що він не володіє інформацією щодо фактичного використання відповідачем-1 орендованого нежитлового приміщення та сплати орендної плати. Вважає недоцільним дослідження інших доказів, крім наявних в матеріалах справи.

На думку суду, наявних у справі доказів недостатньо для всебічного та об'єктивного з'ясування всіх обставин справи.

Відповідно до статті 7 КАС України, одним з принципів здійснення правосуддя в адміністративних судах є, зокрема, змагальність сторін, диспозитивність та офіційне з'ясування усіх обставин справи.

Частиною 2 статті 69 КАС України встановлено, що докази надають суду особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі або з власної ініціативи.

Відповідно до частини 5 статті 71 КАС України суд може збирати докази з власної ініціативи.

За таких обставин суд з власної ініціативи витребовує додаткові докази.

Керуючись частиною 2 статті 69, частиною 5 статті 71, статтею 165 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Витребувати у державного реєстратора Комунального підприємства "Рівненське міське бюро технічної інвентаризації" у строк до "23" січня 2012 р. такі докази: відомості про те, хто є балансоутримувачем будівлі за адресою м. Рівне вулиця Гагаріна,29; якщо нежитлові приміщення в будинку за вказаною адресою належать на підставі права власності (перебувають в користуванні) кількох власників (користувачів), надати відповідні правовстановлюючі документи; у випадку переходу права власності повідомити, чи є Колективне підприємство "Наш спільний дім" власником (користувачем) приміщень за вказаною адресою з 01.06.2011 року до даного часу.

Копію ухвали надіслати для виконання до Комунального підприємства "Рівненське міське бюро технічної інвентаризації" (33000 м. Рівне, вул. Шевченка,45).

Суддя Дорошенко Н.О.

СудРівненський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.12.2011
Оприлюднено12.06.2015
Номер документу44710727
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/1770/4410/2011

Ухвала від 23.12.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

Ухвала від 13.12.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

Ухвала від 05.03.2012

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

Ухвала від 11.10.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

Ухвала від 11.10.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні