Ухвала
від 16.01.2012 по справі 2а-0870/11780/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

              

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ СКОРОЧЕНОГО ПРОВАДЖЕННЯ

16 січня 2012 року                                                  Справа №  2а-0870/11780/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Чернова Ж.М., розглянувши матеріали адміністративного

позову: Державної податкової інспекції у Орджонікідзевському районі м.Запоріжжя

до: Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Промислові системи»

про: стягнення податкового боргу,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у Орджонікідзевському районі м.Запоріжжя до Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Промислові системи» про стягнення коштів за податковим боргом у сумі 4173,66 гривень.

Ухвалою суду від 15.12.2011 адміністративний позов залишено без руху та наданий час позивачу для усунення недоліків, 12.01.2012 до суду надійшли матеріали про усунення недоліків позову.

          Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно зі ст. 17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та має розглядатись у порядку адміністративного судочинства і відповідно до ч. 2 ст. 18 КАС України підсудний окружним адміністративним судам.

          Строк звернення до суду, передбачений ст. 99 КАС України, позивачем дотриманий.

Відповідно до п. 4 ст. 183-2 КАС України, справи щодо стягнення грошових сум, які ґрунтуються на рішеннях суб'єкта владних повноважень, щодо яких завершився встановлений цим Кодексом строк оскарження, розглядаються судом в порядку скороченого провадження.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Керуючись ст. ст. 104 – 107, п. 4 ст. 183-2 КАС України суддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі №2а-0870/11780/11 за позовом Державної податкової інспекції у Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Промислові системи» про стягнення податкового боргу.

Призначити справу до розгляду в порядку скороченого провадження суддею                 Черновою Ж.М., одноособово, в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Запропонувати відповідачу у десятиденний строк з дня одержання цієї ухвали подати суду заперечення проти позову та докази на їх обґрунтування, або заяву про визнання позову.

Справа буде розглянута на підставі наявних у ній матеріалів не пізніше наступного дня з дня надходження до суду заяви відповідача про визнання позову; не пізніше трьох днів –у разі якщо протягом семи днів з дня закінчення встановленого строку до суду не надійдуть заперечення відповідача; не пізніше п'яти днів з дня подання відповідачем заперечення проти позову. Копію даної ухвали направити відповідачу.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя                                                                            Ж.М.Чернова

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.01.2012
Оприлюднено19.03.2012
Номер документу21900009
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/11780/11

Постанова від 12.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Чернова Жанна Миколаївна

Ухвала від 16.01.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Чернова Жанна Миколаївна

Ухвала від 15.12.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Чернова Жанна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні