Ухвала
від 06.02.2012 по справі 0870/885/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

06 лютого 2012 року Справа № 0870/885/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Шара І.В., перевіривши матер іали адміністративного позо ву Державної податкової інсп екції у Жовтневому районі м. Запоріжжя до Товариств а з обмеженою відповідальніс тю «Компанія «Анкор Плюс », м. Запоріжжя за участю третьої особи, яка не з аявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні поз ивача - державного реєстрат ора Виконавчого комітету Зап орізької міської ради Серг еєвої Тетяни Іванівни про визнання недійсним запису п ро проведення державної реєс трації

ВСТАНОВИВ:

02.02.2012 Державна податкова інсп екція у Жовтневому районі м. Запоріжжя (далі - позивач) звер нулась до Запорізького окруж ного адміністративного суду (далі - суд) з позовом до Товари ства з обмеженою відповідаль ністю «Компанія «Анкор Плю с» (далі - відповідач), в яком у позивач просить скасувати державну реєстрацію змін до відомостей про ТОВ «Компанія «Анкор Плюс», що не пов' язані зі змінами в установчи х документах щодо зміни місц езнаходження відповідача з а дреси:01033, м. Київ, вул. Саксаганс ького,45, офіс 100, на адресу: 69095, м. За поріжжя, вул. Дзержинського,114 , які внесено у Єдиний державн ий реєстр юридичних та фізич них осіб підприємців записом під №13.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень.

Зазначений спір, згідно із с т. 17 КАС України, належить до ко мпетенції адміністративних судів і має розглядатись у по рядку адміністративного суд очинства та відповідно до ч. 2 ст.18 КАС України підсудний окр ужним адміністративним суда м.

Адміністративний позов по дано в межах строку зверненн я до адміністративного суду, встановленого ст.99 КАС Україн и. Підстави для повернення по зовної заяви, відмови у відкр итті провадження у справі та залишення позовної заяви бе з розгляду відсутні.

Підстави для повернення по зовної заяви, відмови у відкр итті провадження у справі та залишення позовної заяви бе з розгляду відсутні.

Під час підготовчого прова дження суддя встановив необх ідність витребувати у сторін всі наявні у них документи та матеріали, які можуть бути ви користані як докази у справі .

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Враховуючи наведене, керую чись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, су ддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі № 0870/885/12 за позовом Державної пода ткової інспекції у Жовтневом у районі м. Запоріжжя до Товар иства з обмеженою відповідал ьністю «Компанія «Анкор Пл юс», за участю третьої особ и, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на сто роні позивача - державного р еєстратора Виконавчого комі тету Запорізької міської рад и Сергеєвої Тетяни Іванівн и про визнання недійсним з апису про проведення державн ої реєстрації.

Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання на 21 лютого 2012 року, я ке відбудеться за адресою: м. З апоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в у залі судових засідань №4 о 10 год. 30 хв.

Справа розглядатиметься о дноособово суддею Шарою Інно ю Вячеславівною.

До початку судового засіда ння подати:

позивачу - довіреність на представника; листування мі ж сторонами у справі по суті с пору (з доказами направлення або вручення кореспонденції ); належним чином засвідчені к опії усіх витребуваних докум ентів - у справу, оригінали - суду для огляду;

відповідачу - у разі невиз нання адміністративного поз ову подати до 20 лютого 2012 року п исьмові заперечення проти по зову та докази на обґрунтува ння цих заперечень; належним чином оформлену довіреніст ь на представника (за наявнос ті); листування між сторонами у справі по суті спору (з дока зами направлення або врученн я кореспонденції); належним ч ином засвідчені копії усіх в итребуваних документів - до с прави, оригінали - суду для о гляду;

третій особі - документ, що посвідчує особу; довіреніст ь на представника (за наявнос ті); пояснення по суті спору; і нші документи, що можуть бути використані судом для виріш ення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - до справи, оригінали - суду для огляду.

Копію ухвали направити осо бам, які беруть участь у справ і разом із витягом про їх проц есуальні права та обов' язки .

У судове засідання виклика ти повістками осіб, які берут ь участь у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя (підпис) І.В. Шара

< Текст > < Дата попередньо го судового засідання (дата) (А ДМ) > 21 лютого 2012 року < Текс т > 10:30 < Текст >

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.02.2012
Оприлюднено21.03.2012
Номер документу21948170
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/885/12

Ухвала від 30.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 30.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 28.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 06.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні