Ухвала
від 01.03.2012 по справі 2а/0570/499/2011
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Донецький окружний ад міністративний суд

У Х В А Л А

про відмову в заміні сторо ни виконавчого провадження

01 березня 2012 р. справа № 2а/0570/499/2011

приміщення суду за адресою: 83052, м.Донецьк, вул. 50-ої Г вардійської дивізії, 17

Донецький окружний адм іністративний суд у складі г оловуючого судді Череповськ ого Є.В.,

при секретарі судового зас ідання Пригода О.В.,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні

заяву Відділення виконавч ої дирекції Фонду соціальног о страхування від нещасних в ипадків на виробництві та пр офесійних захворювань Украї ни у Київському районі міста Донецька про заміну сторони у виконавчому провадженні

за позовом Відділення вико навчої дирекції Фонду соціал ьного страхування від нещасн их випадків на виробництві т а професійних захворювань Ук раїни у Київському районі мі ста Донецька до Державного п ідприємства «Шахта Путилівс ька» про стягнення пені за не своєчасну сплату страхових в несків,

за участю представників:

від позивача: Чугріна Л.В. ,

від відповідача: Никитен ко В.В.,

від третіх осіб: не з'явилис ь

ВСТАНОВИВ:

Постановою Донецького о кружного адміністративного суду від 17 лютого 2011 року повні стю задоволений позов Відділ ення виконавчої дирекції Фон ду соціального страхування в ід нещасних випадків на виро бництві та професійних захво рювань України у Київському районі міста Донецька до Дер жавного підприємства «Шахта Путилівська» про стягнення пені за несвоєчасну сплату с трахових внесків.

16 лютого 2012 року до суду н адійшла заява Відділення вик онавчої дирекції Фонду соціа льного страхування від нещас них випадків на виробництві та професійних захворювань У країни у Київському районі м іста Донецька про заміну сто рони у виконавчому проваджен ні з Державного підприємства «Шахта Путилівська» на прав онаступника - Товариство з додатковою відповідальніст ю «Орендне підприємство «Шах та Путилівська». В обґрунтув ання заяви позивач (заявник) в казав, що Наказом Міністерст ва вугільної промисловості У країни від 21 червня 2011 року № 225 п рийнято рішення про припинен ня діяльності ДП «Шахта Пути лівська», цілісний майновий комплекс якого передано в ор енду, шляхом його реорганіза ції через приєднання до орен даря - Товариства з додатково ю відповідальністю «Орендне підприємство «Шахта Путилів ська». На підставі зазначено го просив задовольнити заяву про заміну сторони у виконав чому провадженні.

Представник позивача у с удовому засіданні наполягав на задоволенні заяви про зам іну сторони у виконавчому пр овадженні.

Представник відповідач а у судовому засіданні запер ечував проти задоволення зая ви про заміну сторони у викон авчому провадженні.

Представники третіх осіб у судове засідання не з' явил ись, про час, дату та місце суд ового розгляду справи були н алежним чином повідомлені,пр ичини неявки суду не повідом или.

Розглянувши заяву та додан і до неї матеріали, суд приход ить до висновку, що заява про заміну сторони у виконавчом у провадженні не підлягає за доволенню з огляду на наступ не.

Відповідно до статті 264 Коде ксу адміністратвиного судоч инства України у разі вибутт я однієї із сторін виконавчо го провадження за поданням д ержавного виконавця або за з аявою заінтересованої особи суд може замінити сторону ви конавчого провадження її пра вонаступником. Суд розглядає питання про заміну сторони в иконавчого провадження в дес ятиденний строк у судовому з асіданні з повідомленням дер жавного виконавця або заінте ресованої особи, що звернули ся з поданням (заявою), та осіб , які беруть участь у справі. Н еприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і мі сце розгляду справи, не переш коджає судовому розгляду.

Наказом Міністерства вугі льної промисловості України від 21 червня 2011 року № 225 припине но діяльність ДП «Шахта Пути лівська» (ЄДРПОУ 36167810), цілісний майновий комплекс якого пер едано в оренду, шляхом його ре організації через приєднанн я до орендаря - ТДВ «ОП «Шахт а Путилівська» (ЄДРПОУ 36253019). На підставі даного Наказу підго товлено передавальний балан с.

Відповідно до ч. 2 ст. 104 Цивіль ного кодексу України, юридич на особа є такою, що припинила ся, з дня внесення до єдиного д ержавного реєстру запису про її припинення.

Оскільки судом встановлен о, що згідно Витягу з ЄДР б оржник значиться в Єдиному д ержавному реєстрі підприємс тв та організацій України, ві дсутні правові підстави щодо задоволення заяви Відділенн я виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробн ицтві та професійних захворю вань України у Київському ра йоні міста Донецька про замі ну сторони у виконавчому про вадженні.

Керуючись статтями 160, 165, 18 5, 186, 254, 264 Кодексу адміністративн ого судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

Відмовити в задоволенні за яви Відділення виконавчої ди рекції Фонду соціального стр ахування від нещасних випадк ів на виробництві та професі йних захворювань України у К иївському районі міста Донец ька про заміну сторони у вико навчому провадженні в адміні стративній справі за позовом Відділення виконавчої дирек ції Фонду соціального страху вання від нещасних випадків на виробництві та професійни х захворювань України у Київ ському районі міста Донецька до Державного підприємства «Шахта Путилівська» про стяг нення пені за несвоєчасну сп лату страхових внесків.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до До нецького апеляційного адмін істративного суду через Доне цький окружний адміністрати вний суд з одночасним надсил анням копії апеляційної скар ги особою, яка її подає, до суд у апеляційної інстанції. Апе ляційна скарга на ухвалу суд у першої інстанції подається протягом п' яти днів з дня пр оголошення ухвали.

У разі якщо ухвалу було пост ановлено у письмовому провад женні або згідно з частиною т ретьою статті 160 цього Кодексу , або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п' яти д нів з дня отримання копії ухв али.

Суддя Череповськ ий Є.В.

Дата ухвалення рішення01.03.2012
Оприлюднено27.03.2012
Номер документу22088797
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0570/499/2011

Ухвала від 23.10.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голошивець І.О.

Ухвала від 30.03.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Яманко Валентина Григорівна

Ухвала від 21.08.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Фещук А.В.

Ухвала від 12.08.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Фещук А.В.

Ухвала від 30.03.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Яманко В.Г.

Ухвала від 12.04.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Яманко В.Г.

Ухвала від 01.03.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Фещук А.В.

Постанова від 17.02.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Фещук А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні