Ухвала
від 06.04.2012 по справі 5015/1371/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5015/1371/12

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

УХВАЛА

порушення провадження у справі

          

06.04.12                                                                                 Справа№ 5015/1371/12

Суддя  Морозюк А.Я.

Розглянувши матеріали заяви

Публічного акціонерного товариства «Компанія з управління активами «Росан-Капітал», м.Львів, про порушення справи про банкрутство Публічного акціонерного товариства «Компанія з управління активами «Росан-Капітал»(79035, м.Львів, вул.Пасічна,буд.135, ідентифікаційний код 20794953)

визнав їх достатніми для прийняття заяви до розгляду

Керуючись ст.ст. 7, 8, 11, 12, 51 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ :

1.          Заяву Публічного акціонерного товариства «Компанія з управління активами «Росан-Капітал»прийняти до розгляду і порушити провадження у справі про банкрутство Публічного акціонерного товариства «Компанія з управління активами «Росан-Капітал»(79035, м.Львів, вул.Пасічна,буд.135, ідентифікаційний код 20794953).

2.     Підготовче засідання суду призначити  на : 23.04.12   о      14:15 .          Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду  Львівської області за адресою: 79014; м. Львів, вул. Личаківська, 128, 3-й поверх, кабінет № 302.

3.          Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4.          При направленні відзиву та матеріалів посилання на номер справи обов'язкове.

5.          Зобов'язати :

Боржника –надати суду:

- письмове пояснення з приводу того чи являється ПАТ «КУА «Росан-Капітал»професійним учасником ринку цінних паперів(з доданням відповідних доказів) і відповідно чи застосовуються до нього особливості банкрутства професійних учасників ринку цінних паперів визначені в ст.46 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»;

- докази публікації повідомлення про припинення юридичної особи  ПАТ «КУА «Росан-Капітал»в офіційному спеціалізованому друкованому засобі масової інформації - «Бюлетені державної реєстрації»;

- акт інвентаризації на суму 1919,2 тис.грн;

- копії документів на підставі яких виникли вимоги кредиторів, що долучені до заяви;

- копії повідомлень про визнання кредиторських вимог;

- перелік кредиторів та дебіторів з вказівкою суми заборгованості та підстав їх виникнення;

- докази на які має місце покликання в заяві;

- інформацію про загальну суму заборгованості боржника перед кредиторами, а також заборгованості із страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування та інші види загальнообов'язкового державного соціального страхування по податках і зборах (обов'язкових платежах);

- відомості про наявне у боржника майно, у тому числі і кошти, які знаходяться на його рахунках у банках чи інших фінансово-кредитних установах, поштові адреси банків чи інших фінансово-кредитних установ;

- письмово повідомити  суд  про наявність чи відсутність обставин, передбачених п. 2 ч. 1 ст. 62 або п. 2  ч. 1 ст. 81 ГПК України;

  6.          Зобов'язати Регіональне відділення ФДМУ по Львівській області до дати судового засідання надати суду довідку щодо наявності(відсутності) частки державної власності у статутному фонді боржника та її розмір, про наявність(відсутність) майна, що не увійшло до статутного фонду.

  7.          Зобов'язати Львівське територіальне управління ДКЦПФР до дати судового засідання надати суду письмову інформацію з приводу того чи являється боржник професійним учасником ринку цінних паперів(з доданням відповідних доказів) і  відповідно чи застосовуються до нього особливості банкрутства професійних учасників ринку цінних паперів визначені в ст.46 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»(із визнанням згідно ч.1 ст.46 зазначеного Закону Львівського територіального управління ДКЦПФР учасником провадження у справі про банкрутство).

 8.          Участь в судовому засіданні представника боржника визнати обов'язковою.

 9.          Копію ухвали надіслати боржнику, Регіональному відділенню ФДМУ по Львівській області, Львівському територіальному управлінню ДКЦПФР, Головному управлінню юстиції у Львівській області Відділу з питань банкрутства, Сихівському ВДВС Львівського МУЮ, ППВР ВДВС ГУЮ у Львівській області, Львівському обласному управлінню  статистики, державному реєстратору.

Клопотання, пояснення та інші документи подавати за 3 дні до початку судового засідання.  Посилання на номер справи –обов'язкове.

Учасникам процесу письмові докази, які подаються до господарського суду, оформити відповідно до вимог ст. 36 ГПК України, а пояснення по суті спору викласти письмово.

Повноваження представників мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа – підписом її керівника з прикладенням печатки цієї організації). У разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівником або засновниками –наказ, рішення, розпорядження, протокол тощо (або засвідчені належним чином витяги з них), які підтверджують службовий статус представника.

Довести до відома сторін, що згідно з п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України за ухилення від виконання дій, покладених господарським судом з винної сторони може бути стягнутий штраф, а справа, відповідно до ст. 75 Господарського процесуального кодексу України може бути розглянута за наявними у ній матеріалами.           

    

    

        Суддя                                                                                             Морозюк А.Я.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення06.04.2012
Оприлюднено12.04.2012
Номер документу22476422
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5015/1371/12

Ухвала від 05.02.2013

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

Ухвала від 22.11.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

Ухвала від 25.10.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

Ухвала від 04.09.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

Ухвала від 07.08.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

Постанова від 15.05.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

Ухвала від 23.04.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

Ухвала від 06.04.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні