Ухвала
від 10.04.2012 по справі 45/103б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

10.04.12 р. Справа № 45/103б

за заявою кредитора (заявника) Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОМАРСЕНАЛ», м.Донецьк

до боржника Комунального підприємства «Житлово - Експлуатаційна контора №7 Кіровського району м.Донецька», м.Донецьк

про визнання банкрутом

Суддя господарського суду Донецької області Лейба М.О.

Представники:

від кредитора: не з'явився

від боржника: не з'явився

від ліквідатора (кредитора): ОСОБА_1 - за довіреністю від ТОВ «ПРОМАРСЕНАЛ», м.Донецьк

Ухвалою від 16.12.11 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю ПРОМАРСЕНАЛ», м.Донецьк господарським судом Донецької області порушена справа про банкрутство відсутнього боржника Комунального підприємства «Житлово - Експлуатаційна контора №7 Кіровського району м.Донецька», м.Донецьк

Постановою суду від 22.12.11 боржник визнаний банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура та призначений ліквідатор - Товариство з обмеженою відповідальністю «ПРОМАРСЕНАЛ», Донецьк.

Автоматизованою системою «Документообіг суду» справу передано на розгляд судді Лейбі М.О.

За результатами ліквідаційної процедури ліквідатор надав до суду звіт про проведену роботу та ліквідаційний баланс, які призначені до розгляду в судовому засіданні на 10.04.12.

Господарський суд, розглянувши в засіданні суду 10.04.12 дані звіту та ліквідаційного балансу, а також додані до них документи, заслухавши виступ представника ліквідатора встановив:

На виконання вимог ст.25 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» в ході ліквідаційної процедури ліквідатором проведені заходи, направлені на виявлення майна банкрута та можливих кредиторів.

Ліквідатором письмово повідомлені про визнання боржника банкрутом всі можливі кредитори, а саме: ДПІ у Кіровському районі м.Донецька, УПФУ у Кіровському районі м. Донецька, Донецький міський центр зайнятості, Кіровська районна виконавча дирекція Донецького обласного відділення ФСС з тимчасової втрати працездатності у м.Донецьку, Відділення виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Кіровському районі м.Донецька.

На адресу ліквідатора надійшли відповіді:

- лист Державної податкової інспекції у Кіровському районі м.Донецька №534/10/24-013 від 19.01.12 про відсутність податкового боргу;

- заява Управління Пенсійного фонду України в Кіровському районі м.Донецька №1473/06 від 24.01.12 про визнання кредитором;

- лист Кіровської районної виконавчої дирекції Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у м. Донецьку №02/10 від 10.01.12, в якому повідомлено, що заборгованості по страховим внескам немає;

- лист Відділення виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Кіровському районі м.Донецька №04/59 від 11.01.12 про відсутність заборгованості перед Фондом;

- лист Донецького міського центру зайнятості №02-09/115 від 11.01.12 про відсутність заборгованості по сплаті внесків до Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Згідно отриманих відповідей з вимогами до боржника звернувся наступний кредитор: УПФУ в Кіровському районі м.Донецька.

У відповідності з вимогами ст.32 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» ліквідатором був складений реєстр вимог кредиторів, який доданий до звіту ліквідатора. Відповідно до поданого звіту вимоги кредитора визнані ліквідатором та включені до реєстру вимог кредиторів.

Також, ліквідатором направлені запити до Комунального підприємства „Бюро технічної інвентаризаціїВ» м. Донецька, Управління Держкомзему у місті Донецьку Донецької області, ВРЕР УДАІ ГУМВС України в Донецькій області, відділу державної виконавчої служби Кіровського районного управління юстиції м. Донецька.

На запити ліквідатора повідомлено наступне:

Згідно облікових даних управління Держкомзему у м. Донецьку Донецької області (лист №01-32-378/458 від 03.02.12) земельні ділянки у власність або оренду не надавалися, правовстановлюючі документи не зареєстровані.

Листом №176585 від 25.01.12 КП «Бюро технічної інвентаризації» м.Донецька повідомило про відсутність зареєстрованого за боржником на праві власності нерухомого майна.

Згідно отриманих даних відділу державної виконавчої служби Кіровського районного управління юстиції м. Донецька виконавчі документи стосовно КП «Житлово-Експлуатаційна контора №7 Кіровського району м.Донецька» відсутні.

За даними ВРЕР ДАІ УДАІ ГУМВС в Донецькій області (лист №9/407 від 19.01.12), за КП «Житлово-Експлуатаційна контора №7 Кіровського району м.Донецька» зареєстрований транспортний засіб. Додатково ліквідатором були здійснені заходи щодо розшуку вказаного майна. В результаті проведеної роботи встановлено, що автотранспорт фактично відсутній та встановити його місцезнаходження не надається можливим, внаслідок чого прийнято рішення про його списання (акт від 20.03.12).

Таким чином, в результаті проведеної роботи встановлено:

Будь які майнові активи, необхідні для ведення виробничої діяльності у боржника відсутні.

Інвентаризаційні данні щодо виявлення майнових активів (основних засобів та матеріальних цінностей) підприємства боржника відсутні, оскільки, як встановлено постановою господарського суду Донецької від 22.12.01 про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури керівні органи боржника за місцезнаходженням відсутні.

Відсутність заборон відчуження об'єктів нерухомого майна КП «Житлово - Експлуатаційна контора №7 Кіровського району м.Донецька» підтверджується витягом з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна №34648824 від 20.01.12.

Відсутність усіх типів обтяжень рухомого майна КП «Житлово - Експлуатаційна контора №7 Кіровського району м.Донецька» підтверджується витягом з Державного реєстру обтяжень рухомого майна №34648845 від 20.01.12.

Відповідно до наданих ліквідатором документів, судом встановлено, що банківські рахунки банкрута закриті.

В зв'язку з відсутністю майнових активів боржника, вимоги кредиторів залишилися незадоволеними та відповідно до приписів п.6 ст.31 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» вважаються погашеними.

За результатами розгляду в судовому засіданні звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу суд визнає їх такими, що підлягають затвердженню, а підприємство-банкрут -ліквідації, оскільки в силу п.2 ст.32 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», якщо за результатами ліквідаційного балансу після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи-банкрута.

Керуючись ст.32, п.6 ст.40, ст.52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», господарський суд

У Х В А Л И В :

1. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Комунального підприємства «Житлово-Експлуатаційна контора №7 Кіровського району м.Донецька» (код ЄДРПОУ 31872551), що зареєстроване за адресою: 83020, Донецька область, м.Донецьк, Кіровський район, вул. Кірова, буд. 296.

2. Юридичну особу - банкрут Комунальне підприємство «Житлово - Експлуатаційна контора №7 Кіровського району м.Донецька», м.Донецьк - ліквідувати.

3. Провадження по справі - припинити.

4. Ухвалу направити органу, який здійснив державну реєстрацію банкрута, органу державної статистики для виключення підприємства - банкрута з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, власнику, органу державної податкової служби за місцем знаходження банкрута, державному реєстратору та органу ДВС.

Суддя Лейба М.О.

Вик тел.

Надруковано примірників - :

господарському суду Донецької області - ,

сторонам - ,

Дата ухвалення рішення10.04.2012
Оприлюднено19.04.2012
Номер документу22645205
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —45/103б

Ухвала від 10.04.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба М.О.

Ухвала від 27.03.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба М.О.

Постанова від 22.12.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 16.12.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 06.12.2010

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Волков Р.В.

Ухвала від 18.06.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 02.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 27.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 04.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 24.06.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні