Ухвала
від 24.04.2012 по справі 4/20/2012/5003
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

21036, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7 тел. 66-03-00, 66-11-31, http://vn.arbitr.gov.ua


УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

24 квітня 2012 р.

Справа № 4/20/2012/5003

за позовом :Вінницької районної державної адміністрації (вул. Хмельницьке шосе, 17, м. Вінниця, 21036)

до :Редакції Вінницької регіональної газети "Подільська зоря" (вул. Островського, буд.31, м. Вінниця, Вінницька область, 21100)

про звільнення з приміщення

Головуючий суддя Білоус В.В.

Cекретар судового засідання Нестеров Д.О.

Представники :

позивача : ОСОБА_1 - згідно довіреності; ОСОБА_2 - згідно довіреності;

відповідача : ОСОБА_3 - згідно довіреності; ОСОБА_4 - згідно довіреності; ОСОБА_5 - згідно посвідчення.

В С Т А Н О В И В :

Подано позов про виселення відповідача з приміщення, а саме, з 4 та 5 поверхів приміщення, що знаходяться за адресою: вул. Островського, 27 "а" в м. Вінниці.

19.04.2012 р. від представника позивача надійшла заява № 1 від 19.04.2012 р. про уточнення позовних вимог.

20.04.2012 р. представником відповідача подано відзив на позовну заяву, в якому відповідач не визнає вимоги позовної заяви позивача про виселення з приміщення.

В судовому засіданні 24.04.2012 р. представником позивача подано клопотання про зміну предмету позовних вимог, в якому просить зобов"язати відповідача звільнити приміщення, а саме, з 4 та 5 поверхів приміщення, що знаходяться за адресою: вул. Островського, 27 "а" в м. Вінниці. У вказаному клопотанні представник позивача відмовився від заяви № 1 від 19.04.2012 р. про уточнення позовної заяви та просить вважати її недійсною. Представник відповідача не заперечив проти приєднання до справи вказаного клопотання. Вказане клопотання судом задоволено.

Представником відповідача в судовому засіданні 24.04.2012 р. подано заяву про відкладення розгляду справи, в зв"язку з надходженням клопотання позивача про зміну предмета позовних вимог з метою надання часу на збір доказів, які мають значення для вирішення справи по суті. Представник позивача заперечив проти клопотання про відкладення розгляду справ.

Згідно ст. 4-3 ГПК України господарський суд створює сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі, необхідні умови для встановлення фактичних обставин справи і правильного застосування законодавства.

У зв"язку із зміну предмету позовних вимог, необхідністю подання сторонами додаткових доказів, клопотання представника відповідача про відкладення розгляду справи підлягає задоволенню, а розгляд справи відкладенню на іншу дату.

Керуючись ст. 4-3, 4-5, 22, 28, 32, 34, 36, 38, 50, 51, п. 2, 3 ст.77, 86, 115 Господарського процесуального кодексу України суд, -

У Х В А Л И В :

1. Розгляд справи відкласти на 17 травня 2012 р. о 10:00 год. , в приміщенні господарського суду, кімн. № 1114.

2. Явку в засідання представників позивача, відповідача для надання пояснень, з доказами про повноваження (для представників сторін - доручення, для керівників підприємств та організацій -документи, що посвідчують їх посадове становище), визначеними ст.28 ГПК України та з документами, що посвідчують особу (паспорт або службове посвідчення), визнати обов'язковою.

3. На підставі ст. 30 ГПК України, явку в судове засідання спеціаліста Регіонального відділення Фонду Державного майна, для надання пояснень, з доказами про повноваження (для представників - доручення, для керівників підприємств та організацій -документи, що посвідчують їх посадове становище), визначеними ст.28 ГПК України та з документами, що посвідчують особу (паспорт або службове посвідчення), визнати обов'язковою.

4. Зобов'язати сторони надати суду необхідні для вирішення спору докази через канцелярію суду з супровідним листом до 14.05.2012 р. (кінцевий термін для надходження доказів до суду), в тому рахунку:

Позивачу: оригінали ( в судове засідання для огляду і за необхідністю залучення в матеріали справи) та належним чином засвідчені копії документів (відмітка про засвідчення копії документа містить запис: "Згідно з оригіналом", назву посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціали та прізвище, дату засвідчення копії - ДСТУ 4163-2003) доказів наданих з позовною заявою; письмові пояснення з обгрунтовуючими доказами щодо згоди чи незгоди із запереченнями відповідача проти позову, викладеними у відзиві на позов; докази передачі відповідачеві майна відповідним органом державної влади, місцевого самоврядування в порядку визначеному законом в оперативне управління чи відання, як державному чи комунальному підприємству для здійснення статутної діяльності; докази, які стверджують протиправність включення відповідача до ЄДР як комунального підприємства; докази, які стверджують право власності держави на майно; всі інші докази в обґрунтування своїх можливих доводів чи заперечень, які мають значення для вирішення спору.

Відповідачу : передбачені законодавством докази правовласності на об"єкти нерухомості, що є предметом позову; докази, які підтверджують правомірність зайняття спірного приміщення (договори оренди, купівлі - продажу, інше); докази про наявність або відсутність розгляду судами інших справ, пов"язаних з предметом і підставами позову в справі № 4/20/2012/5003; доказ, на підставі якого обрано головним редактором ОСОБА_5.; докази, які стверджують, що відповідач як друкований орган є власністю державною або комунальною власністю; докази прийняття головного редактора на роботу за контрактом відповідним державними органами або органом місцевого самоврядування; фінансове утримання відповідними державними органами, органами місцевого самоврядування відповідача як друкованого органу; докази набуття права власності на спірні приміщення в порядку визначеному законодавством для приватизації; докази про правові підстави включення в ЄДР відповідача як комунальна власність; докази того, що будівлі, які використовуються відповідачем і були знесені, були побудовані за рахунок власних коштів відповідача, як друкованого органу; докази дольової участі в будівництві об"єкту нерухомості в тому рахунку приміщень, які є предметом позову за рахунок власних коштів відповідача; докази реєстрації права власності за відповідачем на спірні приміщення, які є предметом позову; всі інші докази в обґрунтування своїх можливих доводів чи заперечень, які мають значення для вирішення спору.

5. Копії доказів подавати належним чином засвідченими (відмітка про засвідчення копії документа містить запис: "Згідно з оригіналом", назву посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціали та прізвище, дату засвідчення копії - ДСТУ 4163-2003).

6. Дану ухвалу надіслати позивачу, відповідачу, Регіональному відділенню Фонду Державного майна рекомендованим листом .

У випадку невиконання сторонами будь-яких вимог даної ухвали - надати письмові пояснення з обґрунтуванням причин її невиконання (в той же строк, що встановлений цією ухвалою для надання додаткових доказів), з доказами, які б обгрунтовували поважність причин невиконання вимог ухвали суду. Ненадання таких письмових пояснень і обгрунтовуючих доказів, розцінюватиметься як невиконання вимог суду без поважних причин

Невиконання вимог ухвали сторонами тягне за собою застосування штрафу до 1700 грн. відповідно до п.5 ст.83 ГПК України, а в разі неподання позивачем без поважних причин витребуваних судом матеріалів або неявки представників позивача у судове засідання, позов може бути залишено без розгляду (п.5 ст.81 ГПК України).

Суддя Білоус В.В.

віддрук. прим.:

1 - до справи

2 - позивачу (вул. Хмельницьке шосе, 17, м. Вінниця, 21036)

3 - відповідачу (вул. Островського, буд.31, м. Вінниця, Вінницька область, 21100)

4-Регіональному відділенню Фонду Державного майна

СудГосподарський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення24.04.2012
Оприлюднено03.05.2012
Номер документу23691464
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/20/2012/5003

Ухвала від 27.07.2012

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Гулова А.Г.

Рішення від 11.06.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Білоус В.В.

Ухвала від 17.05.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Білоус В.В.

Ухвала від 24.04.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Білоус В.В.

Ухвала від 30.03.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Білоус В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні